Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Cazadores

Başlatan SARSILMAZ, 08 Aralık 2019, 03:43:15
Okunma sayısı 1219 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
El Cazadores
« : 08 Aralık 2019, 03:43:15 »
Arşivlenicek

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: El Cazadores
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2019, 03:43:29 »
rezrezrez

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2019, 03:43:40 »
rezrezrez

Çevrimdışı KOKAINCI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mitsu Wakaba Lv.13
Köken: Rus
Son giriş: 11 Aralık 2020, 17:36
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2019, 03:44:57 »
Rezrezrez

Çevrimdışı KOKAINCI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mitsu Wakaba Lv.13
Köken: Rus
Son giriş: 11 Aralık 2020, 17:36
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2019, 03:45:14 »
Rezrezrez

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Şubat 2023, 16:02
Toplam oynama: 164 gün, 23 saat
Birlik: *****LAR
Köken: Arap
Son giriş: 07 Şubat 2023, 05:45
Toplam oynama: 7 gün, 20 saat
Köken: Arap
Son giriş: 18 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2019, 03:45:56 »
RE-ZER-VEEEEEE

Çevrimdışı Skandal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 20 Mart 2022, 13:37
Toplam oynama: 132 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2019, 11:46:06 »
#rezerve

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 125 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2019, 12:29:54 »
dün rollerinizi izledim ama latin kültürüile bir alakaniz yok maalesef. yaptığınız roller çok çocukça ve ekip berbat latinim diyonuz jeffersonun oraya latim aciyonuz basarili gitmiyonuz maalesef çok geridesinjz arkadaşlar o GTA bin orjinal vagos kıyafetleri onlarla mapin orta bölümünde rol yapmaniZ pek bilgili olmadiginizin belirtisi orda Latin rolü yapacaksanız en azından ne vagos ne aztec su mavi olanları yapmanız sacmadir. O bölgede bunlar siritiyor baya gidin kültürü öğrenin benim tavsiyem jeffersonda devam ise gerçekçi olması adına herkesin farklı Latin kıyafet alması benden demesi gören tecrübesiz sanar  ;D
Sizin gibi dmciler oradayken bizi rahat bırakmazken nasıl rollerimizi geliştirelim? Tecrübeymiş birde

Çevrimdışı Skandal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2019, 12:34:41 »
dün rollerinizi izledim ama latin kültürüile bir alakaniz yok maalesef. yaptığınız roller çok çocukça ve ekip berbat latinim diyonuz jeffersonun oraya latim aciyonuz basarili gitmiyonuz maalesef çok geridesinjz arkadaşlar o GTA bin orjinal vagos kıyafetleri onlarla mapin orta bölümünde rol yapmaniZ pek bilgili olmadiginizin belirtisi orda Latin rolü yapacaksanız en azından ne vagos ne aztec su mavi olanları yapmanız sacmadir. O bölgede bunlar siritiyor baya gidin kültürü öğrenin benim tavsiyem jeffersonda devam ise gerçekçi olması adına herkesin farklı Latin kıyafet alması benden demesi gören tecrübesiz sanar  ;D
Irkçılık yaparak yaklaşan bir kişinin ağzından duymak gayet normal bir şey... Gayete iyi gidiyorlar. Adamlar köprüde yürüyüş yapıyorlar ve sonrasında latinleri sebepsiz tarıyorlar. Sizlerin amacı sadece sıkmak, dm, kural ihlali... Bloklar yani sizin birliğinizin yaklaşımları kötü. Sebepsiz yere ortalığı karıştırıyorsunuz ? Kimin ne rolü yaptığı açıkta, yukarıda dediğin rolü sizler gerçekleştiriyorsunuz... Zaten ABD'de Hispanik sayısı Siyahilerden çok... Kültür çoğunluğu hispaniklerde. Gayet Latinlerin bulunduğu bölge gayet ve iyi yerleşke bir yer. Ama sizler yani rol bilgisi olmadığı halde rolleri katleden topluluk diye adlandırabileceğimiz bir, dengesiz sürü halindesiniz. Okazaki birliğinde iken bloklara geldim çokta hoş karşılanmadım doğrusu ve açıkçası. Oradan kalkıp zenci "Siktir git, Oturman için izin aldın mı?" gibi yaklaşımlarda bulunuyor ve zaten bu sizin ne olduğunuzu epey açığa koydu bir kere anlatmak  gereksiniminde... Yani şu sunucuda rolleri hiçe saymanız, agresif roller sergilemeniz çok garip ve hatalı bir şey. Zenci kültürünün çok bilinmesi halinde sunucuda doğru düzgün zenci rolü yürüten 3-4 birlik var. Sizde bu kültüre uyumluluk sağlayamamanız gerçekten üzücü bir olay, gereksimi... Yazım kurallarına dikkat etmeni isterim, Okuduğumda okumaktan zorlanıyorum açıkçası. İyi forumlar...

Çevrimdışı Skandal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2019, 12:51:33 »
Irkçılık yaparak yaklaşan bir kişinin ağzından duymak gayet normal bir şey... Gayete iyi gidiyorlar. Adamlar köprüde yürüyüş yapıyorlar ve sonrasında latinleri sebepsiz tarıyorlar. Sizlerin amacı sadece sıkmak, dm, kural ihlali... Bloklar yani sizin birliğinizin yaklaşımları kötü. Sebepsiz yere ortalığı karıştırıyorsunuz ? Kimin ne rolü yaptığı açıkta, yukarıda dediğin rolü sizler gerçekleştiriyorsunuz... Zaten ABD'de Hispanik sayısı Siyahilerden çok... Kültür çoğunluğu hispaniklerde. Gayet Latinlerin bulunduğu bölge gayet ve iyi yerleşke bir yer. Ama sizler yani rol bilgisi olmadığı halde rolleri katleden topluluk diye adlandırabileceğimiz bir, dengesiz sürü halindesiniz. Okazaki birliğinde iken bloklara geldim çokta hoş karşılanmadım doğrusu ve açıkçası. Oradan kalkıp zenci "Siktir git, Oturman için izin aldın mı?" gibi yaklaşımlarda bulunuyor ve zaten bu sizin ne olduğunuzu epey açığa koydu bir kere anlatmak  gereksiniminde... Yani şu sunucuda rolleri hiçe saymanız, agresif roller sergilemeniz çok garip ve hatalı bir şey. Zenci kültürünün çok bilinmesi halinde sunucuda doğru düzgün zenci rolü yürüten 3-4 birlik var. Sizde bu kültüre uyumluluk sağlayamamanız gerçekten üzücü bir olay, gereksimi... Yazım kurallarına dikkat etmeni isterim, Okuduğumda okumaktan zorlanıyorum açıkçası. İyi forumlar...

Ne alakası var bu anlattıklarınla latin kültürünü bilmiyorlar bile adamlara latinlerle ilgili soru soruyorum saçma sapan cevaplar veriyor jeffersona latin açılmaz zaten bunuda ben mi söyleyeyim size gitmişsiniz ballas ın mekanına zencilerin topluluğuna latin açmışsınız konsept hakkında en ufak bilginiz bile yok zaten çok açık belli oluyor
Kardeşim hangi birliğin bilgisiz olduğu ortada, siz biz buyuz şuyuz diye hala sesleniyorsunuz.