Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Başlatan agitatorkinritnozamameratto, 07 Aralık 2019, 22:16:02
Okunma sayısı 388 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
« : 07 Aralık 2019, 22:16:02 »
[Sunucuyu birçok türk samp oyuncuları tarafından tanındığı ve tanındığı için örneği buradan verdim reklam olarak algılamayın zaten yabancıların ne reklamını yapıcam eğer reklam gibisinden görüyorsanız konuyu gizleyenilirsiniz @Hera  ]

Selam hepinize birşey farkettim bugünlerde rina rpde çatışma videolarına sırf dm olarak bakan yani genelde türkiye samp rp videolarında çatışma rolleri yayınlanınca işte gidin rol yapın çatışıcağınıza gibisinden yorumlar görüyorum(benim birçok videomada yapıldı) birçok kişinin videosunun altında genel olarak türkiye genelindeki samp rp videolarında ancak los santos roleplay(lsrp) sunucusu yabancı bir sunucu rina için işte dm videolarıyla doldu youtubeye bak ahh eskiden hiç yoktu gibisinden görülüyor çatışmaların hepsi sanki rolsüz oluyormuş gibi sürekli bir kaos ortamı yaratılıyor lsrpye baktığımızda türk samp oyuncuları(rina rp oyuncularıda dahil)tarafından baya iyi bir sunucu işte bayağı hard rp dönüyor yabancılar yapıyor gibisinden yorumlar görüyorum youtubeye lsrp yazınca rinadaki gibi çatışma rolleri görüyorum hemde fazlasıyla rinadanda fazla ama orada hiç bu çatışma rol videoları tepki görmüyor hatta lsrp oyuncuları tarafından övgüler topluyor güzel rol gibisinden yorumlar alıyorlar rinadaki kadar tepki almıyorlar hatta hiç almıyorlar anlamış değilim siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı witness

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 03:23
Toplam oynama: 160 gün, 11 saat
Ynt: Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2019, 22:20:43 »
Rol videolarından çok çatışma videoları fikrimce daha çok sarıyor. Rolün kaydını sunmak değilde o anı yaşamak daha devkli, çatışma ise bir anı olarak bırakmak her türlü daha iyi bana göre.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2019, 22:24:03 »
Bence rol ve çatışma videoları eşit şekilde bulunursa yutubta iyi olr

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2019, 22:26:54 »
Rol videolarından çok çatışma videoları fikrimce daha çok sarıyor. Rolün kaydını sunmak değilde o anı yaşamak daha devkli, çatışma ise bir anı olarak bırakmak her türlü daha iyi bana göre.
Bu yorum doğru- artıdan şunu ekleyeyim
arkadaş sunucuda DM falan yok, DM denilen şikayetlerin %80'i zaten birlik içi çatışmalardan ötürüydü. Oyuna sırf DM atmak için girenlerin hesabı 9999dk jail+silahlarına el koyuluyor ve yasak getiriliyor. Rina dM SunuCUsu EĞeEĞeğEeğ diyenlerin hepsi zamanında Rina oynayıp bırakmış veya /q atıp jail yiyen zırlak kişilerin oluşturduğu topluluk. Kendilerini her Forum'da görüyorum X sunucusunda "we bangin" diyip milleti vurup video paylaştıklarını. Acınası kişilikleri ile sunucu kötüleyecek kafadalar. Ben açıkça şu ana kadar sunucuda 1 seneye yakın bir süre oynayıp neredeyse hiç yaptığım rol bölgesine DM atıldığını görmedim. Rol yapan adama kimse DM atmaz/atamaz arkadaşlar yani kendinizi kandırmayın ve insanların Facebook'ta zırlayışlarına manipüle olmayın.

Çevrimdışı Nebronus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nebron Butin Lv.16
Son giriş: 13 Mart 2024, 14:16
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2019, 22:41:57 »
@hera Duy sesimi heraaaa çatışma videosu çekiyorum diye yt tagımı aldın ocagıma ateş düşürdün

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2019, 00:54:21 »
Tepki görmesi. Sunucuda oynamayan ve oynamak isteyen birisi bu videoları izleyince çok yanlış algılayabiliyor. DM atan illa ki çıkar. Az önce polisler ile role gireyim dedim, siyah Sultan gelip ateş açtı. Bu durumdan bende memnun değilim, ama kişilere zaten gerekli yaptırım uygulanıyor. Nedense akıllanmak istemiyorlar, süreyi bekliyorlar ve tekrar aynı şeyi yapıyorlar. Sonunda ban atılıyor ve probation açıyorlar, bir daha yapmayacağım diyorlar ve yine yapıyorlar. Bir türlü akıllanmak istemiyorlar, nedeni ise birisine sıkınca sıkan taraf zevk alıyor, ateş alan tarafın ise rol zevki kalmıyor. Biraz saçmaladığımı farkındayım ama bu konuda konuşulacak çok şey var.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2019, 01:25:38 »
Tepki görmesi. Sunucuda oynamayan ve oynamak isteyen birisi bu videoları izleyince çok yanlış algılayabiliyor. DM atan illa ki çıkar. Az önce polisler ile role gireyim dedim, siyah Sultan gelip ateş açtı. Bu durumdan bende memnun değilim, ama kişilere zaten gerekli yaptırım uygulanıyor. Nedense akıllanmak istemiyorlar, süreyi bekliyorlar ve tekrar aynı şeyi yapıyorlar. Sonunda ban atılıyor ve probation açıyorlar, bir daha yapmayacağım diyorlar ve yine yapıyorlar. Bir türlü akıllanmak istemiyorlar, nedeni ise birisine sıkınca sıkan taraf zevk alıyor, ateş alan tarafın ise rol zevki kalmıyor. Biraz saçmaladığımı farkındayım ama bu konuda konuşulacak çok şey var.
kanka bak dediğin şeyde doğru ama sırf çatışma rolü var diye yayınlanan videoların çoğunu dm diye nitelendiriyorlar birçok çatışma sebepli mesela bir polis aracı silah dolu bir mafya aracını takibe aldıysa çıksınlar drivebya bunda dm yok bütün pdyi yerle bir etsinler dayandıkları kadar dayansınlar kim yakalanmak ister ama direk polis aracını görûp sıkan kişilerde olduğu için dm olmadığı halde araya kaynayan içerik üreticileri oluyor bak şu rinada 1 kez dmden jail yedim onuda savunmamı yapıp sildirttim ama banada bir dönem böyle videolar attığım için yargılayan insanlar oluyor ama çatışma videolarının birçoğunda dm yok illegal kesimde ancak rol yapan polisede sıkarsa sebepsiz dm olur.(not: polis rolü yapıyorum)

Çevrimdışı karpuzerki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 31 Ocak 2021, 23:30
Toplam oynama: 30 gün, 16 saat
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2019, 02:46:18 »
lsrp videolarının alkışlanmasının sebebi misilleme politikasıdır. yani orada çatışmalar gerektiği kadar ve gerektiği zaman gerçekleşiyor. ortada birliğin ve birlik oyuncularının ilerleme katetmesi var. rinaya baktığımızda tamamen ooc zevk ve herhangi bir karakter ilerlemesi geliştirmesi için yapılmamış videolar var. bu videolar lsrp videolarına göre kıyaslanınca hard dm.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2019, 19:14:08 »
Şimdi şöyle bakalım olaya "bu bana sıktı, 24 saat ben buna sıkayım sonra ooc kin çıksın" mı daha iyi yoksa? Bir kez sıkıp drive-by attıktan sonra inip adamın yanına "AmN sKm" demek yerine oradan uzaklaşmak daha manıtıklı. Eskilere bakalım [kaynak abim.] Abim de rp yapıyordu ve bu ıc savaş dediğimiz şey genellikle silahtan ziyade ekonomik savaş. Peki bu nasıl oluyordu? IC olarak birlik lideri karaterinden bu rol için CK izni istiyor ve karakter kabul edilirse düşman birliğe ajan olarak gidiyordu. Eğer teslimat olursa uzağa gidip kendi birliğine telefon ile konumu, yeri saati ve  zamanı söylüyordu ve ekonomilerine zarar veriyorlar ve bu şekilde ooc kin olmuyor, mix olmuyordu. Böyle bir sistem görmek isterim eskiden olduğu gibi^^

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2019, 20:26:30 »
eski rinayı özledim be.