Evet, her zaman ki olduğu gibi yönetimin gerçekleştirdiği faaliyetlerde bir çok hatayı (kendi görüşüm) fark ettiğim ve bunları kabullenemiyeceğim için bir kez daha LSPD bünyesinden ayrılıyorum. Çok hoş vakitler geçirdim bu karakterde de yeri geldi eğlendim yeri geldi eğlendirdim. Bir Castiel Archer olmasa da ya da Kimberly Stone olmasa da Ruelle imajını Karla Schwarzman karakterinde hissettirdim.
Geçtiğimiz günlerde Çavuş takımının kendilerini çok ama çok yükseklerde görerek altındaki oyuncuları sevgi ile kucaklamayı tercih etmektense yetkisini kullanarak hor gördüklerini, elindeki imkanları iki tarafında eğlenceli rol çevirmesine olanak sağlamaktansa sırf yapabiliyorlar diye insanları mağdur duruma düşürdüklerini ve emeklerini bir kalemde hibe ettiklerine şahitlik ettim.
Bu zamana kadar her daim LSPD'yi savunarak il-legal oyunculara sürekli olarak tavsiyeler vermeye çalıştım platformdaki oyuncuları LSPD'ye ısındırmaya çalıştım. Çoğu zaman bana saygı gösterip dinlediler çoğu zamanda LSPD'nin yaptığı kötü eserleri işaret ettiler. Açıkcası pek inanmak istemiyordum ta ki bugüne kadar.
Ufak bir kıssa paylaşayım, karakterimin bağlı olduğu divizyonlardan bir tanesine tarafıma dosya atanıyor ve OOC olarak rahatsız olduğum için ilgilenemiyorum. Çavuş kadrosu OOC oluşmuş bir durumu IC'ye çevirerek tarafıma ihmarkarlık başlığı altında soruşturma dosyası açıyor. Hem de bunu birim lideri ile görüşmeden sadece yapabiliyorlar diye. Ben de onların gerçekleştirdiği bu dosyadan yola çıkarak karşı tarafa elimde kuvvetli nedenler ile soruşturma talebi açıyorum fakat dalga geçer gibi reddediliyor. LSPD yöneticisi ile görüşmek istiyorum bütün her şey bir yana bir insanın diğer bir insanı dinlemesi ona değer vererek oturup söylediklerini değerlendirmesi gerekirken bütün iletişim kanallarımı çağrısız bırakıyor. Diğer yöneticiler ile görüşmek istiyorum yine ulaşılabilecek ne bir adres, ne iletişim kurabileceğiniz birisi var. Ama söze gelindiğinde hepsi yönetim kadrosunda tam teşekkürlü çavuşlar. :-\
Velhasıl kelam bu zamana kadar hor gördüğüm bütün il-legal oyunculardan özür diliyorum. Artık daha daha iyi anlıyorum neden LSPD'ye bu kadar düşman kesildiğinizi LSPD üyelerini neden sürekli sıkıştırıp tartakladığınızı. Hepsi olmasa da çoğu kişi hak ediyormuş başına gelenleri.
RP yerine OOC Otorite üzerine birbiri ile yarışan insanların doluştuğu LSPD'ye başarılar dilerim. Umarım bir gün "rol" başlığı altında gelişime ilerlersiniz. Umarım bir gün size iyi gözüküp rütbe alan insanların alt tabakaları nasıl ezip büzdüğünü fark eder ve buna göre önlemler alırsınız.
1 günlük yad adına tanıtımı açık tutacağım, ardından K&A. FD rollerinde görüşmek dileğiyle!
@Marthy zamanında söylediklerinde haklıymışsın
https://cdn.discordapp.com/attachments/619133488712646696/646443984540925962/gerceklspd-1.jpg