Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Peki Kaza Olunca Savrulduğumuzda PD'nin İlk Yardım Çantası Çıkarması ?

Başlatan Vuen, 02 Mayıs 2018, 22:52:22
Okunma sayısı 673 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vuen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Temmuz 2020, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Server'daki FD eksikliğinden dolayı kaza rolü yapamıyoruz polislerin rolsel yetersizlikleri var. Travma ve beyin kanaması ihtimali muhtemeldir dedim do dan fast rp yazmadı orada beni araca bindirdi :D ?? Sizler neler düşünüyorsunuz ?

Çevrimdışı badatlove

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2022, 02:37
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
İlk yardım olarak dışardan baktığında travma olup olamayacağını anlayamabilir.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
İlk yardım olarak dışardan baktığında travma olup olamayacağını anlayamabilir.
Bir insanın beyin ölümünün gerçekleşip gerçekleşmediğini anlamak çok kolay, travma farklı bir konu ama hemen hemen aynı bazı taktiklerle tespit edilebiliyor ve bunlar PD'ye eğitimde öğretiliyor. Ama burada akademiler ooc olduğu için sanırım bu rolleri öğretmiyorlar.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daha gelişme sürecinde revizyona girmiş bir PD'yi eleştirmek benim en son yapacağım şeydir. Eski PD'den ne kadar nefret ettiğimi de beni tanıyanlar bilir. Kimseye ameliyat yapacak rol öğret denilmiyor, ama adamlar gerçekte bir polisin bilmesi gereken şeyleri role dökemiyor. Gerçekte polisin bildiği şeyleri bilse polis olur zaten diyecek olanlara ise şöyle bir cevabım var; Bazı Hard RP sunucularda öyle MD rolü yapanlar var ki pmden gerçekte tıp falan mı okuyorsun diye sorasın geliyor, adamlar bunu yapabilirken sen daha ilk yardım yapamayıp iki emote veremiyorsan bu ayıptır. MD zaten yok bari polisler iki emote vermeyi bilsin en azından ilk yardım yaparken.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
He çok mu gerekli dersen zaten çoğunluk "Ulan silah gitti şimdi 40 kere daha taşımacılık yapmam lazım" diye hızlı hızlı "para kasmaya" başlamak için rolleri fast geçecek  ;D Ben burada yapıcı eleştiri yapıyorum ilk yardım rolleri daha iyi öğretilebilir, revizyona girmiş bir PD'yi eski hatalarından kurtararak daha iyi temellendirmek hepinizin amacı olmalı bence :)

Çevrimdışı dennis, $.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 01:44
Toplam oynama: 116 gün, 14 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Japon
Son giriş: 11 Nisan 2023, 20:02
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Birlik: ***ura
1.si sert bir dil kullanarak boşu boşuna tatsızlık çıkartmaya gerek yok.

2.si Alekhine, yazdıklarının çoğuna katıldım fakat "of abi ak gitti taşımacılık kasarak yenisini almalıyım" mantığı çok yanlış. Kimsenin ak için her gün 40-60 arası taşımacılık kasacağını düşünmüyorum.

bir diğer konuda fast geçmek yerine maks. 2 dk ilk yardım rolü yaparak keyif almak gerekir sonuçta RP sunucusunda oynuyoruz  (mobilden gönderildi)

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Yakında gerek kalmayacak ekip yönlendireceğiz  ;)

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
Server'daki FD eksikliğinden dolayı kaza rolü yapamıyoruz polislerin rolsel yetersizlikleri var. Travma ve beyin kanaması ihtimali muhtemeldir dedim do dan fast rp yazmadı orada beni araca bindirdi :D ?? Sizler neler düşünüyorsunuz ?

Madem öyle yaptılar ve madem bu kadar hard rp düşkünüsünüz, bir CK beklerdik orada sizden. Kısaca demem odur ki fazla takılmayın. Rolde ne yaşıyorsanız ona uygun rol yapmaya çalışın. Bir önceki müebbet yiyen karakterimle yeni karakterimi karıştırıp "sen müebbet yemedin mi ya?" diye rol yapan oyunculara karşı hiç istifimi bozmadan rolümü sürdürmüş bir kişilik olarak bunu tavsiye ediyorum... ;D

Çevrimdışı ambush

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Aralık 2019, 02:13
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Yakında gerek kalmayacak ekip yönlendireceğiz  ;)

İnş cnm yha .s

Çevrimdışı kenzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Finn Waller Lv.13