Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

54'th Street Savage

Başlatan poison, 01 Aralık 2019, 04:13:47
Okunma sayısı 37749 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
54'th Street Savage
« : 01 Aralık 2019, 04:13:47 »

Bölüm 1; Çetenin peşinde
     Laroy arkasına ESOS üyelerini alarak dağılmış olan bir efsaneyi tekrar bir araya toplamanın hayali ile yanıp tutuşuyordu, sokaklarda saygılarını yitirdiklerinin farkındaydı. Poi'nin çırpınmasına dayanamadı ve ihtiyarın ardından kollarını sıvadı. Sokağındaki zencileri örgütledi, en kuytu köşelerdeki keşleri toparladı. 54'üncü sokağı tekrar ele almak için sokağa çıktılar.
/Önder Laroy\
     Fikir ayrılıklarının sonunda her zaman oklar Laroy'u gösteriyordu, Laroy her zaman son sözü söylüyordu. Buna bir karar getirmek isteyen çete üyeleri Laroy'un gölgesi altına sığındılar, herkes ona saygı duyuyordu. Laroy onları boş çevirmiyordu, uzun süre bu düzeni ayakta tuttular.
Bölüm 2; Gerçek üye.
     Bu çeteye nasıl mı katılırım? Katılman zor iş, onların seni istemesi lazım böyle birşeyi düşünüyorlarsa şans seninle olsun.
Felsefeleri bellidir; "Yap ya da öl"
     Sokaklarında takılıyorsun, onlarla içiyorsun, seni koruyorlar, kadınını senden almıyorlar. Karşılığında senden birşeyler isterse yapmak zorundasın, sokaklarına bunu göz önüne alarak git.

Bölüm 3; Günümüz
     Çeteciler sokağa çıktı, gördükleri her deliğe ateş edip bir süre bütün streslerini boşalttılar.
Çevreyi grafitiler ile doldurmaya başladılar, her köşede bir kaç kişi torbasını tutuyor. Sokak akıl almaz halde, Laroy kaostan keyif alıyor bundan besleniyor, eylemlerin arkasında duruyor herkesin ölmesinden keyif alıyor. Ortam toparlanamaz bir halde ilerlerken şehir buna alışıyor zamanla en tepeye oynuyorlar, yeni yeni sokaklarda olmasına rağmen saygınlık kazanmaya başladılar. Saygınlık demek para demekti para demek daha fazla kadın daha fazla silah demek, hızlarını alamadılar durmadan çalışıp katladılar herşeylerini sonuna kadar zorladılar.
Çetenin kendini kanıtlamış üyeleri yeni bir fikir öne sundu, fikir tutuldu.

Bölüm 4; Kuryeler.
     Şehir içinde sanchez kullanan bir kaç sıska ruh hastası görürseniz uzak durun, Vahşilerin kuryeleridir.
Şehirde para kimdeyse ona çalışırlar peşinden ayrılmazlar. Ölmeye bir adım yakın yaşarlar
Liderleri kimi söylüyorsa onun düşmanı kimi övüyorsa onun dostu olurlar, canı pahasına bunun arkasında dururlar.
Şehirin illegal paketçilerini sokağa süren kişiler uzakta değil 54. sokakta hüküm süren barbarlar.

Chapter II: Glen Park Blokları
   Olaylar değişti, etrafda düşmanlar kol geziyor sokağın üzerine yüklenmeyen yok. Diğer kara kıçlılar yetmezmiş gibi departman hemen 54'ün tepesindeydi. Laroy sokağında öldürdüğü 2-3 polis leşinden sonra şehrin kırmızı kartlı arananlarından birine döndü, kendisini küçük bir eve kilitledi hergün kafasını yaşıyor ve olayları arka plandan izliyor. Ara sıra çıkıp 54'deki insanlara rastgele mermi sıktığı görülmüş. Luke Wallace 19'luk sokağın genç lideri sokaktaki gençleri örgütleyip götürüyor, Laroy'un eski ayakçısı fırsatı buldu kendini parlatmak için gövde gösterisi yapıyor, zamanı geldiğinde eski büyüklerinden destek alacak.
Bölüm 1; Glen'in Yeni Serserileri
    Glen'e yeni geçen zencilerden bahsedelim birazda, bu çocukların hepsi genç ve vahşi, bokun varoşun içinde büyüyen oğlanlar. Yeni başlarındaki herifin kimseye baş eğmesi yok. Bu heriflerin korkusu yok ölüme yürüyorlar hep birlikte. Sağ kolu Isaac ve sol kolu Marcus bu herif için cehenneme girip çıkacak adamlar. Glen'e girerken tüm ev sahiplerini öldürmüşler diye duydum, blokların içindeki tüm kapılar kırık dökük istedikleri gibi girip çıkıyorlar.

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: E/S 54th Street Savage
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2019, 04:14:04 »

Son zamanlarda çok dikkat çeken bir grup var kendilerine "54.sokağın barbarları" diye hitap etmekten hoşlanıyorlar.
Bir kaç röportaj koparabildik, adam çetenin üyesi olduğunu söyledi. Adamı son görüşümüz röportaj sırasında oldu zaten neyse işte kendisine "Devil" ismiyle hitap etmemizi istedi.

Sokağın başında Laroy isimli bir zenci var, o adamdan çok daha iyiyim. Kimse hala beni farketmedi, farkedilmeyi bekliyorum bebeğim *yüksek sesle* Doğu yakası orospu çocukları! Neyse konumuza gelelim ismim Devil sokağın en taşaklılarındanım, kime sorsan beni gösterir. Heriflerin içine işledim güzelim anladın mı? *haberciye hitap ediyor*Bu herifler her bokun içinde silahlar, ağır silahlar, çocuk kaçırma, tecavüz, pedofili, nekrofili her türlü pislik bu heriflerde. Soygunların çoğundan haberleri var, çetelere karşı acımasızlar sivilleri sevmiyorlar Tanrı bile bunları cehenneme almıyor bizim sokağı mesken ettiler. Çocuklarımdan birini hala bana göstermediler, bunların kaçırdığından şüpheleniyorum kafalarına sıkacağım buna emin olun. Şehir kötü diyorlar ya? Bilirsin işte şehir kötü falan zırvalıyor bu piçler *kameraya çete işaretleri sergiliyor* *nefes verir* Hepsi bu sokakta bebeğim hepsi! Şehiri kötü yapan sokak 54. Bu adamlar bokun içinde yüzüyor, bundan keyif alıyorlar. Poi diye bir herifden bahsettiler ESOS diye bir çetede parlamış bunların hepsinin atası o anladın mı? Hepsini o herif yönetiyor tıpkı başkanımız gibi herkesi koltuğundan yönetiyor. O adamı görenin cennete gideceğini söylediler neyse.
Sokakta her ırktan insan var asyalı mı dersin rus mu dersin zenci mi dersin her çeşit insan var hayvanat bahçesi gibi baskınlık zencilerde, zencilere bu sokakta laf yapamazsın. Bağırsaklarına ot sarıp içerler yanında kadının varsa bu bölgeden uzak dur önce kadınını sonra canını alırlar adamım duydun mu? Bu adamlar bundan çekinmez, devlet bile burayı umursamıyor. Bok çukurundan başka birşey değil, bir kaç polis öldürüldüğünü duydum.
Bir keresinde Poi denilen herifin sokak ortasında karısını öldürdüğünü duydum *kısık sesle* 4.karısı olduğunu söylüyorlar, adam bizim bulamadığımızdan 4 tane öldürüyor sikeceğim en sonunda böyle talihi. *öksürür* Neyse şimdi Liana diye bir piliçle evliymiş, onunda ölümü yakındır. Bu röportajdan sonra tanık koruma programı istiyorum sizin şu beyazlara yaptığınız tarzdan birde sigaram bitti yanında varsa versene
-Haberci; Kayıdı kapatalım.

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26