Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yeni pd'nin gidişatı sizce nasıl?

Başlatan BERKE..YORUK, 02 Mayıs 2018, 19:02:18
Okunma sayısı 2644 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Razor.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Haziran 2018, 22:26
Toplam oynama: 23 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: yeni pd'nin gidişatı sizce nasıl?
« Yanıtla #20 : 03 Mayıs 2018, 00:27:37 »
Başvurum reddedildi diye bu postu açmadım.
Sadece alınan kişilerin yaptığı rolleri  beğenmedim.
LSPD için yetersiz olduğu tespit edilen olursa zaten ihraç edilecek. Departmana alındı diye kimse kalıcı değil, 1 haftalık Saha Eğitimi testi (POI süreci) var. Saha eğitiminden geçemeyen, yetersiz bulunanlar ihraç edilecek zaten.
Zaten LSPD için uygun olanlar lspd ye alınmaz diğer illegal olanlar lspd ye alınır yeni lspd hiç beğenmedim yeterli olduğum halde ilk kabul edildi sonra rededildi lspd yönetenler değişmesi gerek lspd den adamlar yol ortasında afk kalıyor ondan sonra arabayla kaza yaptığımızda /do Kaza ? diye soruyorum kişiden cevap yok acilen buna bir çözüm bulunmalı ve lspd yeterli olmayan kişiler atılmalı ve diğer yeterli olanlar tekrardan alınmalıdır.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 03 Mayıs 2018, 01:02:13 »
LSPD için yetersiz olduğu tespit edilen olursa zaten ihraç edilecek. Departmana alındı diye kimse kalıcı değil, 1 haftalık Saha Eğitimi testi (POI süreci) var. Saha eğitiminden geçemeyen, yetersiz bulunanlar ihraç edilecek zaten.
Zaten LSPD için uygun olanlar lspd ye alınmaz diğer illegal olanlar lspd ye alınır yeni lspd hiç beğenmedim yeterli olduğum halde ilk kabul edildi sonra rededildi lspd yönetenler değişmesi gerek lspd den adamlar yol ortasında afk kalıyor ondan sonra arabayla kaza yaptığımızda /do Kaza ? diye soruyorum kişiden cevap yok acilen buna bir çözüm bulunmalı ve lspd yeterli olmayan kişiler atılmalı ve diğer yeterli olanlar tekrardan alınmalıdır.
Bir sen akıllısın ha kel, duran arabaya çarpıyorsun ondan sonra gelip "/do Kaza?" he kaza he, /do'dan direkt olarak /do Kaza? diye sormak yerine önce rol bilgini ölçüp kazanın nasıl olduğunu "/do" dan belirt.Alınmaman çok doğru bir karar olmuş.Almayan arkadaşı kutluyorum.

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Mayıs 2019, 15:46
Toplam oynama: 8 gün, 16 saat
« Yanıtla #22 : 03 Mayıs 2018, 01:04:09 »
Fena değil. Ama pd rolleri çok geri planda kaldı yönetimin el atması lazım.

Çevrimdışı Razor.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2018, 01:49:42 »

Troll bir yapıya sahipsiniz. Açık açık söyleyeceğim bunu. Sınav esnasında kopya çekilmeyeceğini bildiğiniz halde "Destek kanalından "MİRANDA HAKLARI NEDİR" diye soruyorsunuz, bu yüzden reddettiğimizde "sınavdan önce yazmıştım" diyip bizi enayi yerine koyuyorsunuz. Onu da geçtim, pizzacı motoruyla gelip bir polis memuruna "sağa çek, motorunu kapat" gibi bağırarak troll-cıvık hareketler sergiliyorsunuz. IC ve OOC olarak ben de dahil olmak üzere bir sürü kişiye rahatsızlık veriyorsunuz, sizi PD'ye almamız için bir neden var mı?

https://prnt.sc/jchsls
Evet var ben onu pd ile alakası olup olmadığı için sordum ve sizi durdurmamın sebebi ise bidahaki başvuruları sormak için geldim ve sizde bana ters cevap verdiğiniz için durum buralara kadar geldi yani almazsanızda birşey kaybetmem alsanızda bir yararı yok.ayrıca siz ooc bir olayı ıc ile karıştırıp bana gelip birdaha alınmıyacaksınız diyorsunuz bunun ne gibi bir olayı var anlamadım bana bi anlatın neyse diyeceklerim bu kadar tekrardan haksızlığa uğradığımı belirtmek isterim .

Çevrimdışı Razor.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 03 Mayıs 2018, 01:50:44 »
Bir sen akıllısın ha kel, duran arabaya çarpıyorsun ondan sonra gelip "/do Kaza?" he kaza he, /do'dan direkt olarak /do Kaza? diye sormak yerine önce rol bilgini ölçüp kazanın nasıl olduğunu "/do" dan belirt.Alınmaman çok doğru bir karar olmuş.Almayan arkadaşı kutluyorum.
Senin acilen roleplayı bırakman lazım zeka fışkırıyorsun git önce sen bi rol öğrende gel sana rolsel olarak çarpıyorum ondan sonra kaza diyorum pm den diyorsunki görmedim bro gel gel gel ondan sonra bana gelip burdan konuşma git önce kendini geliştir sonra benimle konuş sende artık PD arabasıyla CR yapıp keyfine bakarsın.

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
« Yanıtla #25 : 03 Mayıs 2018, 02:37:22 »
Öncelikle 2 konu var birincisi sen bir Polis memurunu, Teğmenini çevirip başvurum ne oldu diyemezsin.
İkincisi burada yönetimi beğenmeyen bir üye seni görüyorum. Yaptığın şey yönetime sadece laf atmak kötülemek rol bilgin olsaydı eğer bu hareketleri yapmazdın. Senin yaptığın şey sadece kabul görmedin diye sağa sola saldırmak. Bunu yapmamalısın aksine rol bilgini düzeltip tekrar başvuru atman lazım gelip burada yönetimi kötülemekle eline bir şey geçmiyor. Helper kanalından miranda haklarını sorman zaten bambaşka bir hata, kimseyi kötülemeye çalışma hatayı önce kendinde ara bir düşün ben ne yapıyorum de.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #26 : 03 Mayıs 2018, 07:55:29 »
Eskisinden daha da kötü şu anki hali, ama zamanla toparlanır daha yeni, Captainweed'e güveniyorum.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 03 Mayıs 2018, 12:07:09 »
Senin acilen roleplayı bırakman lazım zeka fışkırıyorsun git önce sen bi rol öğrende gel sana rolsel olarak çarpıyorum ondan sonra kaza diyorum pm den diyorsunki görmedim bro gel gel gel ondan sonra bana gelip burdan konuşma git önce kendini geliştir sonra benimle konuş sende artık PD arabasıyla CR yapıp keyfine bakarsın.
/do dan + verdim, çocuk gibi trip atıp yok pd seni nasıl almış, roleplayı bırak sen falan diyorsun iyi misin bro sen?, bir de PM falan kapatıp trip yapıyor :D hayır anlamadığımda duran bir araca nasıl yavaş giderken çarpıp sonra "/do Kaza?" diyebiliyorsun? :D komiksin, ciddiyim.

Çevrimdışı Razor.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 03 Mayıs 2018, 16:43:51 »
Öncelikle 2 konu var birincisi sen bir Polis memurunu, Teğmenini çevirip başvurum ne oldu diyemezsin.
İkincisi burada yönetimi beğenmeyen bir üye seni görüyorum. Yaptığın şey yönetime sadece laf atmak kötülemek rol bilgin olsaydı eğer bu hareketleri yapmazdın. Senin yaptığın şey sadece kabul görmedin diye sağa sola saldırmak. Bunu yapmamalısın aksine rol bilgini düzeltip tekrar başvuru atman lazım gelip burada yönetimi kötülemekle eline bir şey geçmiyor. Helper kanalından miranda haklarını sorman zaten bambaşka bir hata, kimseyi kötülemeye çalışma hatayı önce kendinde ara bir düşün ben ne yapıyorum de.
Ben başvurumu atsam adam bana diyorki hiçbir şekilde başvuru atsan almıyacağım diyor ayrıca şu destek olayını kapatsak ben derdimi anlatamıyorum galiba pd ile alakası oldugunu sormak için atmıştım neyse anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen devam etsin ben daha fazla ugrasamıcam ve asla ben bu sebepten dolayı reddedildim diye değil rolsel olarak sadece bunu yaptım ve o rol orda bitmişti bunu ip gibi çekip uzatmanın ne mantığı var anlamış değilim.

Çevrimdışı Razor.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 03 Mayıs 2018, 16:45:46 »

Troll bir yapıya sahipsiniz. Açık açık söyleyeceğim bunu. Sınav esnasında kopya çekilmeyeceğini bildiğiniz halde "Destek kanalından "MİRANDA HAKLARI NEDİR" diye soruyorsunuz, bu yüzden reddettiğimizde "sınavdan önce yazmıştım" diyip bizi enayi yerine koyuyorsunuz. Onu da geçtim, pizzacı motoruyla gelip bir polis memuruna "sağa çek, motorunu kapat" gibi bağırarak troll-cıvık hareketler sergiliyorsunuz. IC ve OOC olarak ben de dahil olmak üzere bir sürü kişiye rahatsızlık veriyorsunuz, sizi PD'ye almamız için bir neden var mı?

https://prnt.sc/jchsls
Evet var ben onu pd ile alakası olup olmadığı için sordum ve sizi durdurmamın sebebi ise bidahaki başvuruları sormak için geldim ve sizde bana ters cevap verdiğiniz için durum buralara kadar geldi yani almazsanızda birşey kaybetmem alsanızda bir yararı yok.ayrıca siz ooc bir olayı ıc ile karıştırıp bana gelip birdaha alınmıyacaksınız diyorsunuz bunun ne gibi bir olayı var anlamadım bana bi anlatın neyse diyeceklerim bu kadar tekrardan haksızlığa uğradığımı belirtmek isterim .
Başvuru durumunu sormanın da bir şekli olur. Motosikletle bir polis memurunu taciz ederek / rahatsız ederek öğrenilmez. Alay eder gibi "aracını sağa çek, motorunu kapat" diyip saçma davranışlarda bulunuyorsunuz. Ben size IC ve OOC'yi karıştırıp alınmayacaksınız demiyorum, kopya çekip yönetimi kandırmaya çalıştığınız için OOC olarak, sürekli rahatsız edip saçma davranışlarda bulunup sivillere sataşarak illegal bir tutum sergilediğiniz için IC olarak almayacağımı belirttim. Herhangi bir mix durumu yok, davranışlarınıza çeki düzen verdikten sonra kendinizi geliştirin ve yeniden başvurun. Kimsenin hakkınızı yediği yok.
Şimdi burda başvurun diyorsunuz ben size orda rededildiği zaman sordum kesinlikle alınmıyacaksın felan gibi cümleler kuruldu hatta ben 911 rina polis ts sine girip sordum lspd kara listesine alındınız denildi bana ve yönetimin insifiyatına bağlı denildi yönetim ise başvur diyor anlamadım ben.