ts3 kullanıldığı sürece hiç bir zaman istenilen kaliteyi bulamazsınız.
Edit:Mevcut yönetim için söylemiyorum genel olarak söylüyorum.
Lsrp nin pd si en kalitesiz pd o zaman.
Oynamadığınız için bilmiyor olabilirsin ama LS:RP de tüm harita açık tüm şehirlerde rol yapılmakta. Yani birisi destek açtığı zaman esc basıp haritayı açıp acaba benim bulunduğum bölgeye ait mi diye kontrol etmesi gerekiyor. Rina da böyle bir şey söz konusu değil destek açılır yan tarafta oturan kişi telsizi kullanarak desteğin açık adresini verir. Unutmayın ki SA:MP RP platformu yazılarak rol yapılan bir platform bu yazı sistemine karşı gelen her türlü uygulama kolaylıktır. Bu da kaliteyi hiç bir zaman artırmaz.
Bir şey daha var, Rina medium RP olarak hizmet vermekte, lütfen LS:RP ile kıyaslama yapmayın komik oluyorsunuz.
Açıkçası ben destek komutunun kullanıldığı yerlerde de bulundum çok zorlu oluyor. Ts3 en mantıklısı geliyor ve zaten ts3 minimum düzeyde kullanılıyor. Benim pd de bulunduğum zamanlarda COMM kanalını hemen boşaltıp telsiz üzerinden oyun içinden devam ediyorduk role. Kısacası ts3 rolden alacağımız zevki öldürmedi hiçbir zaman. Yukarıda da bahsedilmiş zaten ts3 olmadığı zaman AIR çok zor oluyor, robot değiliz yavaş yazanlar olabiliyor.
Ek olarak Rina ile LS:RP'nin kıyasını yapan olmadı, olmamış şeyi olmuş gibi göstermeyin. TS3 kullanımı ile alakalı örnek verdim sadece, Rina her ne kadar Medium RP olsa da pd de ki oyuncuların hard seviyesinde rol yapması gerektiğini savunuyorum ki bu böyle zaten. Pd ne kadar iyi rol yaparsa diğer oyunculara örnek olur.