Aga ben eski oyuncuyum, benim zamanımda tırcılık yoktu ben 15 seviyeye kadar taşımacılık yaptım köpek gibi, zamanında aptal olduğum çok şekilde para kaybettim sonrasında silah ticaretine giriştim, o zamanlar çok param olmadığı için ucuza silah satanlardan 2k kar elde edecek şekilde silah alım satımı yaptım. Daha sonra baktım bu işte gelecek yok bi Gold VIP çektim, çekiş o çekiş şuan vipimi eksik etmiyorum. Silah ticareti iş görür, ev araba ticaretindede iyi para var. Ben şuan ne meslek yapıyorum nede herhangi bir şekilde para kasıyorum. Akşam afk bırakıyorum, şirket kasama koyduğum paramdan alıyorum, vip maaşı geliyor vade doluyor onları devir dayim yaptırıyorum bana gayet güzel yetiyor. Mantıklı şekilde paranı harcarsan ne parandan olursun ne de rol zevkinden. Bana günde milyon tane pm geliyor para isteyenlerden @-Falcon- adlı arkadaşın dediği gibi değişik değişik bahaneler ile para istiyorlar hiç birine itimat etme ben kendi paramı zamanında emeklerimle kazandım, sende kendi paranı emeklerin ile kazan ve kimseye yedirme. Bu arada kumar falan hikaye haberin olsun. Lojistik işindede çok para yok, ben reklamımı yapmadığım için benim kazancım yok reklamını yaparsan kazanabilirsin ama.