Hera dün yazmıştı bir konuya, atayım buraya yardımcı olur belki
Öğrencileri düşün diyen arkadaşlar, şu özel modelin hâla ihtiyaç değilde lüks olduğunu anlayamadınız mı? Her kişinin bilgisayarına indirildiğini, sunucuda 300'den fazla kişide olduğunu ve gittikçe de arttığını? 1 sene sonra bu sayının 600'e çıkıp herkesin özel modelle dolaşacağını hâla kestiremeyip bu 2 TL ücreti eleştiren arkadaşlar tamamen eleştirmek için eleştiriyor.
Rinada oynamakta lükse giriyor. Bence clienti indirebilmek için aylık 5tl ödüyelim.
konu açacaktım "bokunu çıkartmayalım hera" başlıklı fakat bu güruhta benimle aynı fikirde düşünen birileri olduğunu hissettim, biliyordum. Yakında rina roleplay Worl of Warcraft üyeliğine dönecek gibi zaten aylık ücretlendirmeyle roleplay.
Hadi üstteki arkadaşın alıntıladığı Hera'nın cevabına okey diyelim sineye çekelim o konuda kendimizi. Peki ya OOC markette ki diğer ürünlere baktığımızda? Oyunda fiziksel hiç bir üstünlüğü olmayan bıçağı sadece vip'ler alabiliyor ve bu rol kısıtlamasına giriyor. Bisiklet sürmek için ya vip alacaksın ya da bisiklet sürme hakkı, bu da rol kısıtlamaya giriyor. Hadi isim değiştirmeye bir şey demiyorum paralı olmasına rağmen kendim de bir nc orospusu olarak orada bir şey diyemiyorum.
He yaptığı açıklamaya hitaben konuşacak olursak doğru, çoğu kişinin özel skini var ve rina'nın oyuncu sayısı da epey yüksek. İleride ve hatta belki şuan bu özel modeller depolama, fps sorunlarına yol açacak fakat ona gelmeden önce bir sürü şey var. Örneğin rina'nın kendi özel maplari, Santa sahilinin karşısındaki o saçma salak çin holdinglerini de unutmayalım hem gereksiz görüntü kirliliği berbatlığın şekil bulmuş hali hem de gereksiz fps düşürüyor tam anlamıyla göz kirliliği. Buna benzer bir çok şekilsiz şukulsuz mapler geliyor geçiyor, ıdlewood bölgesinde uzun süredir oynayanlar farkına varmayabilir ama orijinalinden farklı olan bir çok obje var daha sonrasında panolar vs. arttırılır bu örnekler fakat gerek yok bu durumda.
Neyse ki 40'tan 35'e indirilmiş 2.5 aylık kiramız çıktı allaha şükür teşekkürler Hera, diyeceklerim bu kadar