Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

14/18 National Squad

Başlatan RIST, 29 Kasım 2019, 21:52:08
Okunma sayısı 980 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mart 2021, 19:05
Toplam oynama: 18 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
14/18 National Squad
« : 29 Kasım 2019, 21:52:08 »
American Crew hakkında.

Bu crew geçtiğimiz yıllarda ABD'nin Texas eyaletinde kurulmuştur. Daha yeni olan örgüt pekde üye sayısına sahip değili bu yüzden ismi American Crew. Kurucusu tam olarak bilinmesede San Andreas eyalatindeki örgüt kolunu yönetenin Benjamin 'Cruel' Schilinger olduğu bilinmekte. Örgütte herkeste olmasada çoğu kişide ırkçılık ideolojisi bulunmakta. Bu yüzden teniniz karaysa pekte bu örgüte girmeye meyillenmeyin. Örgüt para sağlamasını küçük uyuşturucu ticaretleri, kaçak ürün satışı ve silah satışlarıyla ilgileniyor. Örgütün kuralları çok ama çok katı, bu yüzden üst birisinin yanında davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu crew ne bir çete kadar rahat değil, ancak aşırı bir ciddiyetlikte bulunmuyor. Bu yüzden bunu mobstere benzetebilirsiniz. Örgütte gizli mesajlaşma konusunda iyi elemanlar bulunmakta ve telefonda naber nasılsın konuşmasında bile ölüm emri gizleniyor olabilir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

American Crew'in kolu olmaktan çıkış
01.12.2019
Eyalet Hapishanesi, açık görüş alanı.
Kurucu ile Benjamin Schilinger arasında geçen konuşma;
K: Benjamin, artık işleri bok ediyorsun, bana bir karın yok.
B; Nasıl yani, ne demeye çalışıyosun?
K; Artık senin temsil etmene ihtiyacım yok, sadece verdiğim destekleri çöp ediyorsun.
B; Öyleyse siktir git seni pislik. Bana desteğin yok senin zaten.
İki tarafta sinirli bir şekilde ayrıldı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

National Action ile anlaşma ve 14/18 National Squad.

Benjamin uzun süre düşündükten sonra National Action ile anlaşmaya vardı, onların desteğiyle ekibini yönetecek. Bu anlaşmayla beraberinde ekibin ismi 14/18 National Squad olarak değişti.

İlk olarak bir pickup ile Kalasnikhov destek olarak verildi.
National Action eskisi kadar aşırı sağcı ve neo-nazist değil, daha çok para ve güç hırsı yüzünden uyuşturucu ve silah
trafiğiyle uğraşıyorlar. Bu yüzden National Action'da ırkçı bir düşünce yapısı artık ortadan kalkmak üzere ve terör örgütünün amacı iyice il-legal faaliyetlere dönmekte.

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: KKK- Ku Klux Klan
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2019, 22:26:25 »
ooc alımlar aktif gelmek isteyen ulaşsın

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: American Crew
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2019, 22:54:45 »
tanıtım kısa tutuldu sonra eklemeler yapılabilir mafia ya geçince

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2019, 16:36:57 »

Çevrimdışı gercekchucky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ocak 2020, 21:43
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2019, 18:22:10 »
Merhabalar, tanıtımınız biraz düşük seviyede kalmış aşırı derecede düzeltilmeli ve birşeyler eklenmeli.Konseptiniz hakkında hiçbirşey göremiyorum sadece nerede görüldüğünü ne yaptığını falan kısaca anlatmışsınız.Göze hitap edecek sağlam bir tanıtım hazırlayıp böyle divboxlu falan bir tanıtım çekseniz çok güzel olurdu fazla rol göremiyorum tanıtımda zaten.Onun dışında cs6 dan editliyor iseniz dolgunluk 1 yapın, font 1 siyah arka plan pekte hoş gözükmüyor yapabileğiniz şimdilik bu kadar iyi roller dilerim umarım başarılı olursunuz.

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2019, 20:57:17 »
Merhabalar, tanıtımınız biraz düşük seviyede kalmış aşırı derecede düzeltilmeli ve birşeyler eklenmeli.Konseptiniz hakkında hiçbirşey göremiyorum sadece nerede görüldüğünü ne yaptığını falan kısaca anlatmışsınız.Göze hitap edecek sağlam bir tanıtım hazırlayıp böyle divboxlu falan bir tanıtım çekseniz çok güzel olurdu fazla rol göremiyorum tanıtımda zaten.Onun dışında cs6 dan editliyor iseniz dolgunluk 1 yapın, font 1 siyah arka plan pekte hoş gözükmüyor yapabileğiniz şimdilik bu kadar iyi roller dilerim umarım başarılı olursunuz.
selam olsun sana probationlı kul
öncelikle daha dün açıldı birlik ve sadece ben ve bir kişi daha var mecburen yan hesaplardan rol yapıcam fazla rol göremiyorum demişsin 1 günde ve kadrosuz bir şekilde 10 sayfa yapcak değilim
bu arada cs6dan editliyorum ve gereken ssde arkaplandaki siyahlığı alıyorum gerekmeyende almıyorum
tantıma tek eklemeyi crewden mafyaya geçişte yaparım dahada ellemem umrumda değil

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2019, 21:02:33 »

Alıntı
Jeremy Lawrence, 25 yaşında, 7 aydır Crew'de bulunmakta ve kendini kanıtlamış birisi. Görevi genelde yeni gelenlere iç düzeni öğretmek ve kime nasıl davranacağını anlatmak. Ayrıca kaçak ürün getiriminde kamyonu sürüyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2019, 21:09:21 »
Tanıtımlar, roller ve içerik daha da detaylı ve geliştirip anlatılmaı dost. Olmamış demiyorum mesela Uyuşturucu ağı gayet güzel, konului ve açıklayıcı bir dille anlatmış, geliştirilmeli, ne iyi ne de kötü. Eh işte dostum idare eder diyebilirim ben.
Yolun açık olsun umarım iyi roller, iyi kazançlar iyi zevkler elde edersin. İyi roller ve iyi oyunlar, eline sağlık kankam.

Çevrimdışı RIST

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2019, 21:12:47 »
Tanıtımlar, roller ve içerik daha da detaylı ve geliştirip anlatılmaı dost. Olmamış demiyorum mesela Uyuşturucu ağı gayet güzel, konului ve açıklayıcı bir dille anlatmış, geliştirilmeli, ne iyi ne de kötü. Eh işte dostum idare eder diyebilirim ben.
Yolun açık olsun umarım iyi roller, iyi kazançlar iyi zevkler elde edersin. İyi roller ve iyi oyunlar, eline sağlık kankam.
Teşekkürler, kadromu oluşturduktan sonra detaylandırmalara gireceğim.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon