Öncelikle merhaba, amacım ortalığı karıştırmak vs. değil.Sadece olması gerekenleri konuşacağım kısa şekilde, umarım kısa olur yani..(Eleştiri)
Bu oyunu oynayan, sunucuda vakit geçiren kesimin bi çoğu öğrenci.Ve buna rağmen gerek sunucuya destek olmak, gerek RP zevkini daha da güzel yaşamak amaçlı özel model alınıyor ki fiyatı da o kadar uygun değil, 40 lira günümüz şartlarında cidden önemli para.
Hadi 40TL ödendi ve özel model alındı, diyenler olacak madem öğrencisin neden özel model alarak kendini zora sokuyorsun..Buna kimse karışamaz dostlar her kimse parasını istediği gibi harcayabilir.
Asıl konumuza gelelim, kimseye özel model alırken "Aman bak kardeşim aylık 2 TL kesmeye başlayacağız bunu göz önünde bulundurarak al." demedi!
Ben mesela kendimden örnek verecek olursam yazın sunucuya girmiyorum, 3 ay boyunca pasifim.Ben oynamadığım süreler için de bu parayı ödemek zorunda mıyım?
Bana böyle bir bilgilendirme yapılmadı, yapılması gerekirdi herkese.Gerek duyuruyla gerek satın alırken..
Aylık 2TL kesilmemeli, özel model fiyatını arttırırsınız buna hiç bir şey demem, diyemem fakat özel model satın alındıktan sonra kimseye ek ücret çıkaramazsınız.
Ben rahatsızlığımı ve eleştirimi yaptım, sizlerin de yorumunu merak ediyorum.
Saygı.