Necip 1.4M Euro para alıyor. 1.4M Euro'ya Güney Afrika'dan onlarca yetenekli oyuncu getirir oynatırsın. Rıdvan bi' hata yaptı diye yerine Caner girdi. Caner kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş, saçma sapan oynadı. Sağlık olsun ne diyelim.
Gelelim transferlere. Kayseri'den Mensah'ı alma düşüncesi güzel ama tonla orta saha var. Dorukhan'ın gideceğini düşünüyorum ben. Onda ekstra bir Beşiktaş sevgisi göremedim diğer gençler gibi. Hırslı, karakterli oyuncu fakat gönlünün bir köşesinde Fenerbahçe yatıyor. Emre Belözoğu onunla konuşursa tamamen gitmek ister.
Emre Demir, kendisiyle Mersin K. Milliye sporda 2 sene oynadım. O gol atarken ben de kaleyi koruyordum. Benden 2 yaş küçük ama çok hırslı bir kişilik. Ben çocuk yaşta sakatlık geçirince futbola ara verdim sonradan bıraktım derken bir baktım Emre Kayseri de. FCB, PSG, JUV antremanlarına gitmiş diye duydum. Zaten 18 yaşına geldiğinde Emre'yi Türk liginde bırakmazlar. Kayseri de satıştan illaki pay ister. Ben hatırlıyorum, adamlar Emre'yi geldi buldu babası da bizim kulüpte çalışıyor diye ona da iş verip Kayseri'ye götürdüler. Bu kadar emeğin çabanın sonucunda Beşiktaş'a milyonlar vermeden bırakmazlar. Emre Demir işi çok zor değil imkansız.