Karakter Adınız:Niyoki_Wakinaza (Cevabınız)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts):Oyun.
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:Fabrika onay sistemini, sistemsel onay veya onaylı hood gibi bir kavram olarak kavrayabiliriz, kurgulayabiliriz ilk başta, ama farklı bir onay sistemi sizlere anlatacağım. Fabrika onay sistemi yönetim tarafından uygun ve iyi değerlendirecek birliklere bu sistemi otomatik vermesi, bu sisteme dahil olacak. Uygun görülürse... FOS(Fabrika onay sistemi) Yönetim tarafından verildikten sonra cüzi bir para miktarıyla(350$ bin) bu fabrikayı kurar ve bu FSO'yı ile ilgilen görevliler bu sistem onayı ile ilgilenir. Rollerini başarılı veya tertipli suç oransız/kural ihlali sürdürmeden rollerini sürekli devam ettiren birliklere silah desteği sağlaması. Birlikler için yararlı bir sistem olur, onayın alınması zor şartlar altında olacak o şartlarda yönetim belirler. Yani bu durum ile ilgilenen görevliler, yetkililer ne kadar miktarda silah desteği yapacağı ona bağlı. fabrika sistem onayı aldıktan sonra tek yapılması gereken şey ise 350 bin miktarında bir para veya bu para 500bin'e dahi çıkabilir. Zaten bu onayın zor alınacağı için ucuzda tutulabilir... Yönetimin buna el atması benim şahsi bakış açımdan daha mantıklı yaklaşımdır. Sistem onayı alındı, 350 bin ile fabrikada yerini aldın, sistem görevlileri seni izledi forumdan rollerinize baktı, başarılı bir hafta geçirdiniz, rolleriniz sürekli oldu kural ihlali bir kere bilene yaşanmadı. İşte o zaman bu silahlardan yararlanabileceksiniz. (Bir haftada(1) bir gerçekleşecek bir sistem), iyi forumlar.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.:Yok.