Asian Boyz olarak da bilinen ABZ, Doğu Los Santos merkezli ünlü bir Kamboçyalı sokak çetesidir. 1990'lı yılların başında Güneydoğu Asya göçmenleri ve mültecilerinin bulundukları yerdeki diğer sokak çetelerinden korunma amaçlı kuruldu. Çete, bölgelerini istila eden sokak çetelerine karşı kendilerini korumak için ilk olarak bir grup genç tarafından kuruldu. Rakip sokak çeteleri genellikle İspanyol veya Afro-Amerikan çete üyelerini barındırıyordu. Onların verdiği rahatsızlık, Kamyoçyalıların bir arada olmasına sebebiyet verdi.
Seaside Asian Boyz 1226 çetesi ağırlıklı olarak Marina Bulvarı üzerindeki Carmelitos Konut Projesi'nde faaliyet göstermektedir. Çetenin üyeleri gençlik çağındaki bireylerden oluşuyor ve son zamanlarda hırsızlık, vandalizm ve cinayet gibi yasadışı faaliyetlerle tanınıyorlar. Marina Bulvarı, yalnızca Asian Boyz'a değil, aynı zamanda birkaç sokak çetesine de ev sahipliği yapmaktadır. Son zamanda çete birimi tarafından yapılan bir konuşmada Seaside tarafında suç oranının belirgin bir şekilde yükseldiği açıklandı.
BilgilendirmeSeaside Asian Boyz üyeleri çoğunlukla Vietnamlı, Kamboçyalı veya Laos kökenli üyelerden oluşmaktadır. Sunucu içerisinde son derece gerçekçi ve yaratıcı bir şekilde rol yapmayı amaçlıyoruz. Birliğe katılmak istiyorsan karakter gelişimini en iyi şekilde yansıtman gerekiyor. Birliğe katılmak isteyen herkesi memnuniyetle karşılıyoruz, ancak yenilikçi ve gerçekçi bir şekilde rol yapmak ilk ayrıcalığımız.
Bizimle beraber rol yapmak isteyenler aşağıdaki CK anlaşmasını özel mesaj üzerinden bana veya
@Da Punkovskaya kullanıcısına ulaştırın.
Ben [Oyun İsmi], Seaside Asian Boyz oluşumunun liderlerine uygun gördüğü zaman karakterim üzerinde ölüm rolü gerçekleştirmelerine izin veriyorum.