Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

UnMythe

Başlatan ByM1T2, 05 Haziran 2017, 18:52:04
Okunma sayısı 6886 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:40
Toplam oynama: 137 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Lance Rosse Lv.20
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 22:26
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: ****** * *ife
Ynt: UnMythe
« Yanıtla #110 : 09 Mayıs 2018, 18:38:44 »
Merak ettiğim 5 haziran 2017 den beri onay almamış sebebi ne aktiflik mi yoksa arşive alıp tekrar mı aktif oldu roller güzel başarılar.

Forum ilk açıldığı zamanlarda, foruma açılan ilk birlik konusu bizim konumuz :) Ancak sunucuda rol yapmaya geç başladık, daha sonrasında başka bir birlik ile ("46 Copse Cripleri") ile stratejik ortaklık yaparak iki birliği birleştirdik. Orada onlarla birlikte onay almış bir birliğe sahip olduk. Orada devam etmek yerine farklı stratejiler çizerek birlikteliğimizi sonlandırdık. O birlik onaylı birlikler kısmında kalırken biz kendi konumuza geri döndüğümüz için birlik olarak onaysız durumdayız.

Çok önemli değil zaten benim planlarım için onay almama pek gerek yok. Elimden geldiğince kendi konseptimizin ekseninde roller çiziyoruz. Bunlardan dolayı onay çok önemli değil, silah veya uyuşturucuya bağlı bir rolümüz yok şuan.

Yorumunuz için teşekkürler :)
Hım anladım bu platformda iyi bir konumda olduğunuz belli oluyor rollerimizde yollar keşişir umarım.

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Aralık 2019, 01:16
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
« Yanıtla #111 : 09 Mayıs 2018, 18:42:32 »
Merak ettiğim 5 haziran 2017 den beri onay almamış sebebi ne aktiflik mi yoksa arşive alıp tekrar mı aktif oldu roller güzel başarılar.

Forum ilk açıldığı zamanlarda, foruma açılan ilk birlik konusu bizim konumuz :) Ancak sunucuda rol yapmaya geç başladık, daha sonrasında başka bir birlik ile ("46 Copse Cripleri") ile stratejik ortaklık yaparak iki birliği birleştirdik. Orada onlarla birlikte onay almış bir birliğe sahip olduk. Orada devam etmek yerine farklı stratejiler çizerek birlikteliğimizi sonlandırdık. O birlik onaylı birlikler kısmında kalırken biz kendi konumuza geri döndüğümüz için birlik olarak onaysız durumdayız.

Çok önemli değil zaten benim planlarım için onay almama pek gerek yok. Elimden geldiğince kendi konseptimizin ekseninde roller çiziyoruz. Bunlardan dolayı onay çok önemli değil, silah veya uyuşturucuya bağlı bir rolümüz yok şuan.

Yorumunuz için teşekkürler :)
Hım anladım bu platformda iyi bir konumda olduğunuz belli oluyor rollerimizde yollar keşişir umarım.

İyi düşünceleriniz ve objektif yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım kesişir :)

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
« Yanıtla #112 : 09 Mayıs 2018, 20:06:24 »
Galerimiz açılmıştır! Satılık araçlarımızı ziyaret etmeyi unutmayın ;)

UnMythe - Auto Gallery:

Çevrimdışı Kaizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Haziran 2018, 12:10
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #113 : 09 Mayıs 2018, 20:11:20 »

"Forum ilk açıldığı zamanlarda, foruma açılan ilk birlik konusu bizim konumuz :)" demişsin de bir kaç saatle kaçırmışız bee <3

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
« Yanıtla #114 : 09 Mayıs 2018, 20:18:56 »

"Forum ilk açıldığı zamanlarda, foruma açılan ilk birlik konusu bizim konumuz :)" demişsin de bir kaç saatle kaçırmışız bee <3

Senden bir gün önce açmışım Selim'im :(

Olsun senin birliğin benim gönlüme açılan ilk birlik be! Forum çok mu önemli? :)

Çevrimdışı ATILLA KAYA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ocak 2025, 00:39
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Cin Galvez Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Nisan 2022, 18:47
Toplam oynama: 137 gün, 20 saat
« Yanıtla #115 : 14 Mayıs 2018, 15:00:42 »
Yaşıyor musunuz bu forum camiasında Legallistann? Çok hızlı girmiştiniz,umarım o eski hızınızı yakalarsınız.Sakın kapanayım demeyin.  ;D

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
« Yanıtla #116 : 14 Mayıs 2018, 16:42:31 »
Yaşıyor musunuz bu forum camiasında Legallistann? Çok hızlı girmiştiniz,umarım o eski hızınızı yakalarsınız.Sakın kapanayım demeyin.  ;D

Hızlı girdik ve artık zamanı geldiği için yavaşladık :D Bu yavaşlama yakında durma noktasına gelecektir. Az kaldı :)

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #117 : 14 Mayıs 2018, 17:20:18 »
Vendetta'dan gelen birisi olarak söylüyorum, gayet güzel bir konsept oyunun legal bir konsepte ihtiyacı vardı gerçekten.

İyi roller diliyorum, umarım oyunda karşılaşırız :)

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
« Yanıtla #118 : 14 Mayıs 2018, 18:24:49 »
Vendetta'dan gelen birisi olarak söylüyorum, gayet güzel bir konsept oyunun legal bir konsepte ihtiyacı vardı gerçekten.

Ah sen birde öncemizi bilsen :D Neyse neyse polislerde bizi böyle tanısın :D Teşekkürler, iyi roller!

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #119 : 14 Mayıs 2018, 19:34:03 »

Ah sen birde öncemizi bilsen :D Neyse neyse polislerde bizi böyle tanısın :D Teşekkürler, iyi roller!

Tabi, şuan yaptığınız rolleri bilemem, ama en azından öyle gördüm. Teşekkürler, sizede.