İyi, kötü veya daha önceden benimle sorunu olupta buraya objektif görünümlü yorum bırakan herkese teşekkür ediyorum. Konunun hikayesi, kurgusu ve içerisinde yapmış olacağımız bütün rollerle birlikte bireysel bir şekilde hazırlanmıştır. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılamaz ancak hikaye kısmının uzun olması benim roman okumayı sevdiğimden dolayı olabilir, birliğin geçmişini okuyan birisi gelecekte nasıl hareket edeceğimizden biraz daha haberdar olmuş olur.
IC kurallar kısmına girersek, şuan birlik içerisinde hali hazırda rol yapan 10 kişi var, bu on kişi zaten IC kuralları biliyor. Birliğin IC kuralları denilirken oyun içerisinde rol konseptimizin hangi çerçeveler içerisinde olduğunu belirtmek için yazdığım bir bölümdür, oyun içerisinde de farklı kurallarımız var bunlar IC olarak sınırlarımız diyebilirim.
Resim, hikaye düzeni benim hoşuma gittiği için böyle yapılmış bi'şeydir ama konu düzeninden rahatsız olan kişilerinde eleştirilerini kâle alarak (nasıl bir düzen istediğinizi bilmemek ile birlikte) düzenleyeceğim.
Hikayede ki resimler, o yıla ait savaşların resimleri. Hikayeyi okurken sizin biraz daha konuya adapte olmanızı sağlayacak resimlerdir.
Görsel açıdan geliştirilmeli, tek bir logo ve klasik sade bir tasarım iyi olacaktır. Başarılar.
Bunu değerlendireceğim, teşekkürler

Başarılar ;)
Sanada adamın dibi