Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

UnMythe

Başlatan ByM1T2, 05 Haziran 2017, 18:52:04
Okunma sayısı 6825 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Aralık 2019, 01:16
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
UnMythe
« : 05 Haziran 2017, 18:52:04 »

UnMythe

UnMythe Şirketi patron Tyson Ruelle önderliğinde yaklaşık yedi yıldır Los Santos, San Fierro ve Las Venturas gibi bölgelerde çeşitli işletmecilik atılımları yaparak: "Eğlence, televizyon, finans ve otomobil" sektörlerinde şehrin vatandaşlarına hizmet etmektedir. Her geçen gün emin adımlarla ilerleyen şirket San Fierro ve Las Venturas projelerini askıya alarak Los Santos'a ağırlık vermiştir.

Aktif İşletmeler:

Medusa Night Club:

UnMythe TV/Radio:

UnMythe - Auto Gallery:

UnMythe şirketinin sosyal medya hesabı:

İlan Panosu:

OOC Bilgilendirme:

Yaklaşık üç yıldır aynı isim ve aynı konsept ile ekipçe rol yaptık. Amacım arkadaşlarım ile aramda geçen rolleri süreklilik haline getirip gerçeklik çerçevesinde ilerlemekti. İlk olarak UnMythe şirketini açtığımda Tyson Ruelle karakteriyle havalimanında başladığım bu konsept sunucu değişimlerine aldırış etmeden kaldığımız yerden yani son yaptığımız rolden yeni başladığımız sunucuya kadar devam etti. Yaklaşık üç yıl kulağa kolay geliyor olabilir fakat gerçekten uzun bir süre ve bu uzun sürede harika roller, harika arkadaşlıklar ve yazacağım roman için harika senaryolar çıkardık.

Ama her hikayenin bir sonu vardır. Her güzel anı bir gün elbet biter. Ve UnMythe Şirketininde zamanı yakında doluyor. Evet belki bu ismi görmekten sıkılmış olabilirsiniz. Evvelden bu isim ile bazı sıkıntı yaşayan arkadaşlar olabilir. OOC olarak yaptığımız rollere sinirlenerek çamur atmak isteyen insanlar olabilir.

Arkadaşlar hiç sıkıntı değil. İlk başladığımda da aynı kitle vardı, artık bitirkende aynı kitle var. Zaten bizim yaptığımız roller belirli bir topluluğa hitap ediyor. Biraz daha olgun ve karakteri oturmuş insanlara. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Ve inanın umrumuzda dahi değil.

Sonuç olarak UnMythe Şirketinin faaliyetlerinin sonuna gelmeye iki ay gibi bir süre kaldı. Bu süre zarfında devam edeceğiz. Herkese çok teşekkürler. İyi roller.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Ynt: UnMythe
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2017, 18:54:09 »
Konuşmayayım diyorum ama , her sunucuda bu tanıtımı kullanıyorsunuz bunda eyvallah ama estetik 0 görsel 0 düzen 0.
Geliştirilmeli

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cho Hobbison Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Şubat 2024, 23:54
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2017, 19:22:34 »
Konu amatörce olmuş ve bunu değiştirmelisiniz. Başarılar dileriz.

Çevrimdışı ByM1T2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Ruelle Lv.14
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Aralık 2019, 01:16
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2017, 19:44:14 »
Konuşmayayım diyorum ama , her sunucuda bu tanıtımı kullanıyorsunuz bunda eyvallah ama estetik 0 görsel 0 düzen 0.
Geliştirilmeli

Hep aynı rolu yaptığımdan aynı tanıtımı kullanıyorum bro, estetik bakımından öneri verirsen fikiri beğendiğim taktirde geliştiririm. Yorumun için teşekkürler.

Konu amatörce olmuş ve bunu değiştirmelisiniz. Başarılar dileriz.

Görsel olarak biraz daha süsleyeceğim, fakat diğer konularda ki amatörlüğümü biraz daha açıklarsanız foruma uygun düzenleyeceğim.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2017, 20:38:02 »
Sadelik her zaman iyidir hep anlattım anlamamak için direndin. Tanıtım heryerde aynı, yenilik yok. Ve doldurmak için elinden geleni yapmışsın, ss atıp aktif tutmicağını biliyorum. Yinede başarılar diliyorum, lazım olacak.  ;)

Çevrimdışı Wea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2017, 22:31:43 »
Bu sadelik değil, cidden hikayesi acayip saçma. Tanıtımı aşağıya doldurmak için saçmalamışşın.

Çevrimdışı Dodooo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2019, 20:34
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2017, 00:32:49 »
Bana göre sorun nerde biliyormusun ? çook uzatmışsın okumaya üşendim kısa ve öz bilgiler vererek ben ve benim gibi düşünen arkadaşların okumasını sağlayabilirsin :D  2-3 resim az olmuş sanki birkaç tane daha ekleyebilirsin

Çevrimdışı Haku

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2017, 01:13:45 »
Helal artık rolcüsün ic kurallar mı? :D
Alıntı
Birliğin Kuralları (IC) :

* Kesinlikle birliğin yönetimine kan bağı olmayan kimse alınmayacaktır.
* Birliğin kazandığı paralar ilk olarak birliğin ilerleyişi için kullanılacaktır.
* Birliğin bir ferdinin tehlike altında bulunması durumunda tüm fertler kendi canını onun canı
için vermeye hazır olacaktır.
* Rehin düşme durumunda fertler zarar görmemek için birliğin önemli bilgilerini verebilirler. Ferdin canı birlikten daha önemlidir.

Adamlar rollerini böyle yapıyor, her şeye müdahale etmek zorunda mısın ?

Çevrimdışı Razz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mart 2023, 02:38
Toplam oynama: 156 gün, 21 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2017, 01:55:17 »
Görsel açıdan geliştirilmeli, tek bir logo ve klasik sade bir tasarım iyi olacaktır. Başarılar.

Çevrimdışı Kaizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Haziran 2018, 12:10