Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD rk ettikten sonra bölgeye geri gelme yasağı

Başlatan hilebaz, 26 Kasım 2019, 15:55:15
Okunma sayısı 2464 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: PD rk ettikten sonra bölgeye geri gelme yasağı
« Yanıtla #50 : 03 Aralık 2019, 09:17:33 »
Pd elbette her zaman il legalden üstün olucak rk olup gelen birimleri yeni ekip olarak görmek zorundasınız.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ekim 2022, 16:49
Toplam oynama: 53 gün, 10 saat
« Yanıtla #51 : 03 Aralık 2019, 12:28:22 »
Bakıyorum da desteklemeyen ve bir bahane bulanların hepsi pd tarafsız kişiler tarafından yorumlansa daha iyi olabilirdi fakat 160 tane pd oldugu goz önünde bulundurursak bu imkansiz 👌

Çevrimdışı viteD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 20:13
Toplam oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ********tal
« Yanıtla #52 : 03 Aralık 2019, 13:20:22 »
Defalarca bunun hakkında AR&GE açıldı. Polis Departmanında bulunan memurlar, il-legal şahıslardan sayıca her zaman üstündür reel hayatta. RK'dan sonra gelme olayı yeni bir birim geliyormuş gibi düşünülmeli. Ayrıca gece vakti sahada az birim varken onları RK edin, bir daha o gece size hiç bulaşmasınlar olayına geliyor bu. Sizce mantıklı mı?
Geceyi geçtim, öğlenleyin bizi öldürün. Bizde RK olduktan sonra radyodan destek istendiği görüp tekrar gelelim ama hapis yiyelim. Peki bu sizce mantıklı mı?

Çevrimdışı Platon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ekim 2022, 22:06
Toplam oynama: 212 gün, 15 saat
« Yanıtla #53 : 03 Aralık 2019, 13:34:52 »
Saçma DESTEKLEMİYORUM

Çevrimdışı Heroldina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mart 2020, 05:13
Toplam oynama: 118 gün, 16 saat
« Yanıtla #54 : 03 Aralık 2019, 14:01:17 »
aga destekliyorum

Çevrimdışı bigdickenergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 23 Eylül 2021, 00:06
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
« Yanıtla #55 : 03 Aralık 2019, 14:02:04 »
PDler RK olduktan sonra 3-5 dakikalık yeniden canlanma süresi verilebilir.NLR gibi bir sistemsel süre konulabilir.(New Life Rule)

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #56 : 03 Aralık 2019, 16:56:57 »
yani eskiden polislerle çatışmaya girmekten kormazdım ama artık korktuğumu belirtmem lazım 8 saniyede 25 kişi aynı bölgeye gelebiliyor bunun hakkında ar ge açmıştım hera bunu gerek görmemiş yeni birim geliyormuş gibi düşünün gibi bir seçenek sunmuştu evet mantıklı ancak 160 polis var 60 kişi afk oluyor genelde bir sokağa bir mahalleye girdiğim anda polis görüyorum şehir çok büyük değil olay olan yerler belli  polis birimleri en fazla 500 metre birbirinden uzaklaşıyor ortalama 160 basan polis araçları yaklaşık 15 saniyede  o uzaklığa gelebilir yani bir polis rk olduktan en fazla 10dk sonra iş başı yapabilsin 4 kere üst üste rk etiğim polisleri hatırlıyorum ve o kadar çok pd var ki her şeyi realistiğe aktarmayı planlayan arkadaşlar bizim bilgisayarlarımızı düşünmüyorlar 15 pd aracını sirenleri açık gördüğümde 15fps e düşüyorum  olaylara giden polislerin sayısıda sınırlanmalı şehir büyük olmasada idlewood da bir olay oluyor tüm polisler orda oluyor sonra bir  bakıyoruz rodeo bölgesinde silahlı çatışma
beyler sizin bu PD den üstün olma veya bir şeylerimizi kısıtlama amacınız ne PD ye bir şey yapmaz iseniz o size ne yapsın ama gelip ateş açarsanız karşılığında en iyi şekilde alırsınız tabi ki illegallerden üstün olucağız şuanda bile suç oranı fazla iken PD illegal eşitlenmeye çalışılırsa o, zaman düşünemiyorum.
Arkadaş güzel yazmış ve cevap'da mükemmel. Şehir büyük değil derken? GTA Serisinin en büyük haritasına sahip GTA Sanandreas. Biraz mantıklı olun...
sorun var sende galiba kardeşim santos da oynuyoruz sf ye lvye çok az gidiyoruz gittiğimiz zamanlardada para kasmak için santos büyük şehir diyorsan sorun sende 2dk da idlewooddan rodeoya gidiyorum bisikletle sen pd aracıyla bunu yapamıyorsan sorun sizde az alıştırma yapın

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #57 : 03 Aralık 2019, 16:59:27 »
yani eskiden polislerle çatışmaya girmekten kormazdım ama artık korktuğumu belirtmem lazım 8 saniyede 25 kişi aynı bölgeye gelebiliyor bunun hakkında ar ge açmıştım hera bunu gerek görmemiş yeni birim geliyormuş gibi düşünün gibi bir seçenek sunmuştu evet mantıklı ancak 160 polis var 60 kişi afk oluyor genelde bir sokağa bir mahalleye girdiğim anda polis görüyorum şehir çok büyük değil olay olan yerler belli  polis birimleri en fazla 500 metre birbirinden uzaklaşıyor ortalama 160 basan polis araçları yaklaşık 15 saniyede  o uzaklığa gelebilir yani bir polis rk olduktan en fazla 10dk sonra iş başı yapabilsin 4 kere üst üste rk etiğim polisleri hatırlıyorum ve o kadar çok pd var ki her şeyi realistiğe aktarmayı planlayan arkadaşlar bizim bilgisayarlarımızı düşünmüyorlar 15 pd aracını sirenleri açık gördüğümde 15fps e düşüyorum  olaylara giden polislerin sayısıda sınırlanmalı şehir büyük olmasada idlewood da bir olay oluyor tüm polisler orda oluyor sonra bir  bakıyoruz rodeo bölgesinde silahlı çatışma
beyler sizin bu PD den üstün olma veya bir şeylerimizi kısıtlama amacınız ne PD ye bir şey yapmaz iseniz o size ne yapsın ama gelip ateş açarsanız karşılığında en iyi şekilde alırsınız tabi ki illegallerden üstün olucağız şuanda bile suç oranı fazla iken PD illegal eşitlenmeye çalışılırsa o, zaman düşünemiyorum.
pd üstünlük veya kısıtlama gibi birşey sunmuyorum ben normal bi kavga olayına 10 birim aracının gelmesini istemiyorum fpsim düşüyor sirenler boş yere hep açılıyor kural bilmeyenlere bedava lspd el kitabı vereyim az çalışsınlar şu durumları öğrensinler 140pd var şuanda galiba yarısından daha iyi polisliği bildiğimi söyleyebilirim

Çevrimdışı hilebaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rey Conley Lv.30
Son giriş: 18 Kasım 2024, 21:10
Toplam oynama: 314 gün, 16 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:47
Toplam oynama: 4 gün, 11 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:44
Toplam oynama: 9 gün, 6 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:45
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:46
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #58 : 11 Aralık 2019, 13:17:56 »
Saçma DESTEKLEMİYORUM
Tüm pdler zaten saçma der hepiniz aynısınız .d

Çevrimdışı hilebaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rey Conley Lv.30
Son giriş: 18 Kasım 2024, 21:10
Toplam oynama: 314 gün, 16 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:47
Toplam oynama: 4 gün, 11 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:44
Toplam oynama: 9 gün, 6 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:45
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:46
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #59 : 11 Aralık 2019, 13:18:32 »
PD yakayınca /q at fiş çek, crash attır.AR&GE aç, şikayet açılınca altında söv, hakaret et.Haftada 150 şikayet açın.PD'ye kin beslemeyin, herkesin oyun zevkini mahfediyorusunuzi
aman tanrım kesinlikle khu çekmiyorum