yani eskiden polislerle çatışmaya girmekten kormazdım ama artık korktuğumu belirtmem lazım 8 saniyede 25 kişi aynı bölgeye gelebiliyor bunun hakkında ar ge açmıştım hera bunu gerek görmemiş yeni birim geliyormuş gibi düşünün gibi bir seçenek sunmuştu evet mantıklı ancak 160 polis var 60 kişi afk oluyor genelde bir sokağa bir mahalleye girdiğim anda polis görüyorum şehir çok büyük değil olay olan yerler belli polis birimleri en fazla 500 metre birbirinden uzaklaşıyor ortalama 160 basan polis araçları yaklaşık 15 saniyede o uzaklığa gelebilir yani bir polis rk olduktan en fazla 10dk sonra iş başı yapabilsin 4 kere üst üste rk etiğim polisleri hatırlıyorum ve o kadar çok pd var ki her şeyi realistiğe aktarmayı planlayan arkadaşlar bizim bilgisayarlarımızı düşünmüyorlar 15 pd aracını sirenleri açık gördüğümde 15fps e düşüyorum olaylara giden polislerin sayısıda sınırlanmalı şehir büyük olmasada idlewood da bir olay oluyor tüm polisler orda oluyor sonra bir bakıyoruz rodeo bölgesinde silahlı çatışma