sizin gibi olmam gerekiyor sizlere birer ders vermek için
rusların mod piyasasını kabartmak için birbirlerine modlar atıp hep birlikte modları geliştirmesi gibi
zamanında timecyc ve colormod karşılığında benden dff alan margonun dffyi alırken abi çekerken aldıktan sonra aniden bana karşı çıkmaya başlaması ve bunlar ortaya çıkınca yan hesaplardan yalanlar söylemesi gibi;

Mario, Cakey ve diğerlerinden modları sızdıran eski lsrp üyeleri gibi (isimlerini vermiyorum çünkü murat kardeşim şuan hâlâ bir çoğuyla çalışıyor)
Cakey'in trans olması gibi, MTA Sunuculardan gelen teklifleri reddettiğim için bazı mtacılar tarafından sevilmemem gibi,
zamanında benle karı koca rolü yapan Alper kardeşimizin(AlperVC) yalanlarını ortaya çıkardığım için bana küfürler yağdırması gibi.
de-facto ve diğerleriyle anlaşmalara katıldığımız için modlarımın çalıntı olduğunu düşünenler gibi
tamaya mod sızdırıp iki yüzlülük yapan wrotheshaw gibi, G2 ve diğer modları dilenip dışarı sızdırıldığı anlaşılınca dalga konusu yapmaya çalışanlar gibi.
Sırf pc kötü diye hiç bir sorunum olmamasına rağmen benle dalga geçen Jawz gibi veya modları sızdırdığımız anlaşılmasın diye taklalar atarken bizle dalga geçenler gibi.
tamayın oyununa gelip bize arkasını dönen Flach gibi, verdiğimiz değerleri haketmeyenler gibi
vkda onca ırkçılığa rağmen ayakda durmamıza rağmen bizle dalga geçenler gibi
büyük projelere karışmamızı kıskanıp arkamızdan konuşanlar gibi
var mı sizde bendeki yürek?