Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

HeadShot ~ Bar&Club Başvurusu

Başlatan TelaffuzcuCoskun, 23 Kasım 2019, 03:30:53
Okunma sayısı 178 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 17 Kasım 2022, 19:17
Toplam oynama: 130 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
HeadShot ~ Bar&Club Başvurusu
« : 23 Kasım 2019, 03:30:53 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Vladimir Vasilyev Yulia Ivanov Leonardo Martinez - Lucifer Winchester - Nicolas Kayne

1.02:Oyun içi seviyeniz?:19

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Hayır Herhangi bir birliğe ait olmayacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:7 gün +10 Saat

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı: Vladnov Bar

2.03:İşyeri tipi: ●Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim Rusya'dan gelmiş bir iş Kadını daha önce açtığı oyun şirketi sayesinde parasını kazanmış ve sürekli Ev,Araba Gibi Al Sat Yaparak Para Kazanmaktadır

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:Arkadaşlarım ile beraber açacakları barda içki içecek ve şehrede ikram edecek yapacakları etkinlikler ile yeni dostluklar kazanacaklardır. İçeride gerektiğinde canlı müzik ile eğlenecek dışarıda ise çeşitli etkinlikleri düzenlemeye karar vermişlerdir.
OOC: Açılacak olan bu barda dostlarım ile ve şehirdekilerle güzel roller çıkartacağım.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Ben ve Arkadaşlarım Bar açıp orayı 7/24 Açık tutup Sürekli Rol ve Rol gidişatlarını Oluşturup Eğlenebilecekleri stres atabilecekleri gün içinde gelmek istiyecekleri güzel bir mekan açmak istiyoruz.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Hem Lokasyon olarak günlük olarak neredeyse herkesin geçtiği bir bölge hem de Geniş çevrem olarak Barı Sürekli 7/24 Açık tutup Sürekli olarak Rol çıkarmak ve Rol gidişatlarını Etkilemek ve Eğlenceli Stres atmalı bir ortam oluşturmak istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı AhmetDB

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:30
Toplam oynama: 324 gün, 20 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 22:17
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Son giriş: 20 Eylül 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: HeadShot ~ Bar&Club Başvurusu
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2019, 02:44:03 »
Form gereksinimlerini karşılamadığı için reddedildi.