Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fidel Castro / Night Club

Başlatan Fidel Castro, 23 Kasım 2019, 02:34:00
Okunma sayısı 371 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fidel Castro

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 20 Eylül 2023, 00:06
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Fidel Castro / Night Club
« : 23 Kasım 2019, 02:34:00 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Frederıck Castro)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(10)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Cartel de Recent ve gece klubu benim ustume olacak birlik ile alakasi yok.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(11-12)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedim galiba.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(https://i.hizliresim.com/jqbMvD.png):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:(Secret Club)

2.03:İşyeri tipi:(Night Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Ghetto'dan gelen bir fakir zenci olarak bilinen Frederick Castro, simdi ise Rapcilerin,DJ'lerin menajerligini yaparak piyasada cok zengin taniniyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Rapciler getirecem,farkli DJler getirelek konsepti kaldirmaya denicem her gun DJ ve rapciler olacak haftanin her gununde kapanmiyacak guler yuzlu garsonlar,guzel bir ortam olucak.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Daha cok rol olacak ve sunucunun rol olmasına katkıyacak bence farklı konseptler yapacam. Insanların sevdıgı bır gece klubu olacak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Rahatla takilabilcekleri bir mekan olacak 7/24 calisacak bir mekan olacak guler yuzlu garosnlar,unlu rapciler DJler olacak herkesin sevdigi bir yer olacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Fidel Castro"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı AhmetDB

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:30
Toplam oynama: 324 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 15 Eylül 2023, 22:17
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Son giriş: 20 Eylül 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: Fidel Castro / Night Club
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2019, 02:45:16 »
Form gereksinimlerini karşılamadığı için reddedildi.