Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Askerlikle ilgili düşünceleriniz.

Başlatan RODERİCK !!!, 22 Kasım 2019, 17:27:10
Okunma sayısı 514 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Askerlikle ilgili düşünceleriniz.
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2019, 02:35:56 »
hayranı olduğum belki de yapmak isteyeceğim meslek de benim gibi ateisti subay olarak kim orduya alır

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2019, 05:25:48 »
Okumayan bir insan için en iyi şartları askerlik veriyor işin gerçek kısmı bu ki uzman çavuş sınavlarına giren insanların çoğu
bu nedenden dolayı kalıyor. Vatan aşkı falan hikaye yani bir uzman çavuş batıda 4.000 doğuda 7.500 ve sınır dışında 12.500 lira maaş alıyor ve görev yaptığı her 6 ayda bir zam alıyor. Bunun yanında askerliğin getirdiği bir çok diplomatik anlamda yararlarda var. Bankadan düşük faizler ile kredi çekebilme, lojman imkanı beş yıl erken emeklilik gibi.

Çevrimdışı sweppyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 11:50
Toplam oynama: 283 gün, 20 saat
Ken McWoods Lv.34
Son giriş: 13 Nisan 2025, 16:22
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2019, 08:12:50 »
Kuzey kıbrıs Türk Cumhuriyetin de askerlik yaptım 6 ay kadar oraya gönderilen komutanların bazıları 21 22 yaşların da ve gençler  yaptıkları sadece artislikti askeriyenin yemeklerini yemezler her gün dışardan söylerlerdi ve erleri ezerlerdi bölük komutanının aldığı maaş 12 bin TL'ydi. her gün içip içip askeriyeye gelirlerdi kıbrısta içkiler ucuz biliyosunuzdur akşam 8 de çıkarlar sabaha karşı 4 de gelirlerdi ve bir komandonun bize söylediği ben ayın 15'inden 15'ine bakarım yani kısacası parasına bakarım diyor. bir komutanın Barış pınarı harekatına görevi çıktı komutana hayırlı olsun dedik komutan bizi tersledi ne hayrı oglum saçmalama dedi adamlar erlere kendi çamaşırlarını yıkatır kendi odalarını temizletirlerdi askerde kalmak isteyen bir insanı 6 ay boyunca delirttiler çocuk vatana millete küfür etmeye başladı kuzey kıbrısta askerlik bu yönde.

Bende orada yaptım Lefkoşa ilcesinde havaciydim, arkadasin dedigi gibi askerlik orada oyle. 98/3 olarak gittim ben geleleli 4 ay felan oluyor. Teskeremi aldiktan sonra beddua felan ettim uzmanlara.

Çevrimdışı KiKi

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Nisan 2021, 17:43
Toplam oynama: 143 gün, 1 saat
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2019, 09:06:36 »
Askerlik derdim yok ama olsaydı seve seve yapardım!  8)

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2019, 12:01:57 »
Arkadaşlar istediğiniz silahı alabiliyorsunuz ben deagle+m4a1+m16+shotgun+snip almıştım. Bazıları G3 tercih ediyor çoğunlukla ama zevk meselesi. Omuzunda yıldız olanlar çaylak er bile değil izlemeye geliyorlar training gibi onlara bi tokat çakın sigara aldırın kendinize. Hele de o yıldızların sayısı ve yanındaki simge arttıkça daha çaylaktır vurun onlara. Yemekhanede buffalo sosuyla harmanlanmış karidesli pizza yerdim hep. Siz lazanya felan tercih edebilirsiniz kafanıza göre. Yataklar zaten mükemmel bir bilgisayar alın gece oyun oynayın sabah 10 da güzel uykunuzu alıp kalkın temiz hava çekin içinize güzel yani askerlik. [!]

O sondaki parantezi görmedim ciddi ciddi okuyup ne demek istediğini idrak etmeye çalışıyorum ben de yaa :D

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #15 : 23 Kasım 2019, 14:47:35 »
6 ay çok sayılmaz en azından temel eğitiminizi alır ve savaş durumunda hazır olursunuz, o yüzden normal askerliğe lafım yok. Ancak meslek olarak yapılacağı zaman sıkıntılar var. Öncelikle Uzman Çavuş olarak kalırsanız afedersiniz ama resmen or*spu çocuğu muamelesini göreceksiniz. Astsubay olarak gitseniz Kıdemli Başçavuş en son rütbeniz olacak, kollarınızdaki çizgi dedenizin alnındaki çizgileri geçecek, ama omuzdaki tek bir çizginin (Asteğmen) altında kalacaksınız. Bu yüzden subay olunmadığı sürece yapılacak iş olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı RODERİCK !!!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Aralık 2019, 21:08
Toplam oynama: 5 gün, 17 saat
« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2019, 16:55:02 »
6 ay çok sayılmaz en azından temel eğitiminizi alır ve savaş durumunda hazır olursunuz, o yüzden normal askerliğe lafım yok. Ancak meslek olarak yapılacağı zaman sıkıntılar var. Öncelikle Uzman Çavuş olarak kalırsanız afedersiniz ama resmen or*spu çocuğu muamelesini göreceksiniz. Astsubay olarak gitseniz Kıdemli Başçavuş en son rütbeniz olacak, kollarınızdaki çizgi dedenizin alnındaki çizgileri geçecek, ama omuzdaki tek bir çizginin (Asteğmen) altında kalacaksınız. Bu yüzden subay olunmadığı sürece yapılacak iş olmadığını düşünüyorum.
Aynen yazdığın gibi oluyor zaten.

Çevrimdışı Ozawing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: