Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

hayattan zevk almak

Başlatan 13579, 22 Kasım 2019, 15:38:20
Okunma sayısı 547 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
hayattan zevk almak
« : 22 Kasım 2019, 15:38:20 »
arkadaşlar bu aralar hiçbir şeyden zevk almıyorum özellikle yeni çıkan oyunları oynayamadığım için çok üzülüyorum ailem sürekli ders çalış diyor yapacak bir şey bulamıyorum

sizden isteğim yapmaktan zevk aldığınız şeyleri söyler misiniz belki bende azda olsun eğlenirim :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Birlik: ****ARO
Ynt: hayattan zevk almak
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2019, 15:48:06 »
dışarı çıkıp gez mesela, hayat oyundan ibaret değil nede olsa.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2019, 15:51:15 »
Herşey oyun değil, arkadaşların varsa onlarla takılman en iyisi olacaktır.Biraz sosyalleşmek senin için iyi olacaktır.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2019, 16:03:33 »
dışarı çıkıp gez mesela, hayat oyundan ibaret değil nede olsa.
geziyorum ayda 1 2 kere ama yinede zevk almıyorum

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2019, 16:03:52 »
Herşey oyun değil, arkadaşların varsa onlarla takılman en iyisi olacaktır.Biraz sosyalleşmek senin için iyi olacaktır.
aga nickimi birdaha oku istersen

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2019, 16:10:07 »
Sosyalleşmen gerekiyor, tek yapman gereken bu. Bunu şu anda tek başına başarman imkansız, ailen durumunun farkına varmadığı için kendin anlatmalısın. Uzman psikolog yardımıyla ilk önce sorunlarını çöz. Sonrasında yaptığın herşeyden zevk almaya başlıyacaksın emin ol. Hayata sadece 1 kere geleceğiz, ot gibi yaşayıp ölmeyi kimse istemez.

Şimdi biraz alakasız gibi olacak ama insanlarla olan karşılıklı diyaloglarınla ilgili birkaç tavsiye vereceğim.

İnsanlarla konuşurken çok hızlı cevap verip konuşmayı hemen bitirmeye çalışıyorsun. Dün konuşmana denk geldim, sana seslenen adama direk "Ne?" şeklinde cevap veriyorsun. Sana bir soru yöneltiyor ve cümlesini daha tamamlamadan kısa bir cevap verip susuyorsun. Ortamdaki muhabbetlere katılmıyor, sadece sana seslenildiği zaman konuşuyorsun. Öncelikle biraz sakin ol, karşındaki insanın cümlesini tamamlamasına izin ver, kibar ol, tane tane ve kendinden emin bir biçimde konuş, son olarak karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu unutma. Bu dediklerime dikkat edersen sanalda olsa bile en azından birkaç insanla sağlıklı bir iletişim kurabilirsin. En azından birkaç kişi ile iletişim halinde olman şu an için hayattan alacağın zevki arttıracaktır.

Çevrimdışı 06Krown

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Ağustos 2023, 20:29
Toplam oynama: 31 gün, 13 saat
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2019, 16:24:22 »
git köpek sev

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2019, 16:26:02 »
Sosyalleşmen gerekiyor, tek yapman gereken bu. Bunu şu anda tek başına başarman imkansız, ailen durumunun farkına varmadığı için kendin anlatmalısın. Uzman psikolog yardımıyla ilk önce sorunlarını çöz. Sonrasında yaptığın herşeyden zevk almaya başlıyacaksın emin ol. Hayata sadece 1 kere geleceğiz, ot gibi yaşayıp ölmeyi kimse istemez.

Şimdi biraz alakasız gibi olacak ama insanlarla olan karşılıklı diyaloglarınla ilgili birkaç tavsiye vereceğim.

İnsanlarla konuşurken çok hızlı cevap verip konuşmayı hemen bitirmeye çalışıyorsun. Dün konuşmana denk geldim, sana seslenen adama direk "Ne?" şeklinde cevap veriyorsun. Sana bir soru yöneltiyor ve cümlesini daha tamamlamadan kısa bir cevap verip susuyorsun. Ortamdaki muhabbetlere katılmıyor, sadece sana seslenildiği zaman konuşuyorsun. Öncelikle biraz sakin ol, karşındaki insanın cümlesini tamamlamasına izin ver, kibar ol, tane tane ve kendinden emin bir biçimde konuş, son olarak karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu unutma. Bu dediklerime dikkat edersen sanalda olsa bile en azından birkaç insanla sağlıklı bir iletişim kurabilirsin. En azından birkaç kişi ile iletişim halinde olman şu an için hayattan alacağın zevki arttıracaktır.
çok hakısın aslında cidden dediğin gibi konuşuyorum teşekkür ederim tavsiyen için bundan sonra daha düzgün konuşacağım

Çevrimdışı avantiultras

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Julie Cemos Lv.28
Son giriş: 31 Aralık 2023, 12:05
Toplam oynama: 321 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2019, 16:40:39 »
sen kendi fişini kendin çekmişsin. bakıyorum modun sürekli düşük amk. zevk almak için uğraşmıyorsun bence.  bu yalnızlıktan dolayı kendini kemirir kemirir bitirirsin, hayat modunu daha da düşürürsün. en iyisi sınıfta sosyalleşmekle başlamalısın. sana da hak veriyorum, dışarıda gezip ne yapıcaksın amk. tek başına gezilir mi? dediğim gibi sınıfta kafa dengi insanlar bulmaya çalış, aralarına girmeye çalış.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2019, 16:47:23 »
sen kendi fişini kendin çekmişsin. bakıyorum modun sürekli düşük amk. zevk almak için uğraşmıyorsun bence.  bu yalnızlıktan dolayı kendini kemirir kemirir bitirirsin, hayat modunu daha da düşürürsün. en iyisi sınıfta sosyalleşmekle başlamalısın. sana da hak veriyorum, dışarıda gezip ne yapıcaksın amk. tek başına gezilir mi? dediğim gibi sınıfta kafa dengi insanlar bulmaya çalış, aralarına girmeye çalış.
knk zaten herkesin arkadaşı var beni istemiyorlar kendimi fazlalık gibi hissediyorum