Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Morton Family

Başlatan #Pixkn, 22 Kasım 2019, 12:06:16
Okunma sayısı 172 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Pixkn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Eylül 2021, 19:57
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Birlik: *72S
Morton Family
« : 22 Kasım 2019, 12:06:16 »

Morton Family (Morton Ailesi)

Hikaye
Morton ailesi çok eski bir kökendi 1965 Yıllarında Jimmy Jack Morton tarafından Morton adı verilen bir aileydi bu Aile'yi herkez severdi çünkü herkeze yardım eder hoş görü ile karşılardı eee tabi o zamanlar mafya değillerdi koruyucu gibi idi o yıllarda şehire saldırılar düenleniyor herkez herkezi kışkırtıyor ekonomi'yi düşürmeye çalışıyorlardı Mortonlar bu kişilerden ülkeyi savunuyordu Mortonlar o zamanlar 700Kişilik bir aileydi,Genci,Yaşlısı her grup'dan 700kişi! Mortonlara o dönemden tam 8 yıl sonra Mafya olduklarını söylemeye başladılar Morton'lar şehirin mafyalarına göre 3 4 kat daha fazla kişiye sahipti eee tabi dile kolay 700kişi gittikce büyüyorlardı 1982Yılın'a geldiğimizde ise Morton'lar gittikce azalıyordu ve son olarak 75 kişi kaldılar Jimmy Jack Morton daha vefat etmedi bu durumda Jimmy Jack Morton emir etti ve dağılıyoruz,Bu kadar yeter artık Morton Family Dağılıyor diyin herkeze dedi ve Aile'yi dağıttı aradan 13 yıl sonra Jimmy Jack Morton Cani bir şekilde küvet'de boğularak öldürüldü Jimmy Jack Mortonun Torunu'ları Jimmy,Jackson ve Angelina daha 7 yaşındaydı fakat akılları zehir gibiydi eee tabi büyük babalarına çekmişler eğitimlerini üst düzeyde gören bu kardeşler her şeye akılı eriyordu. Babalarının Morton hikayesini anlatırken çok dikkatle dinliyorlardı kardeşler 24 yaş ortalamasına gelince baba'ları vefehat etti ve yetim kaldılar Morton kardeşler biz Büyük babamızın mafyasını sürdürelim diyerekten bir karar aldılar. Jimmy 25 yaşında Jackson Ve Angelina 24 yaşında idi her dostuna arkadaşına yaydı Morton Family geri dönüyor! diyerek. Şu anda aile'yi kurdular ve paralarını biriktiriyorlar.

Aile Üyeleri

Eski ailedeki tanındık üyeler
Dede:

Dede'nin arkadaşı ve Oğul:

Jackson :

Angelinla:

Jimmy:

Karakter Hikayeleri;

Jackson :

Biyografi
1972 Yılında ikizi ile beraber doğan Jackson kardeşlerine göre biraz daha içe kapanıkdı fakat çok akıllı ve yakışıklı bir çocuktu doğduğundan 7yaşına kadar hiçbir sıkıntı yaşamamış hasta olmamıştı fakat 7 yıl sonra dedesi ölmüştü dedesi çok iyi bir insandı ondan 1yaş büyük Jimmy Ve İkizi Angelinla ile yas tutmak yerine babasından bilgi öğreniyor ailevi değerlerine sahip çıkıyorlardı. 24 23 Yaşındayken babaları öldü buna çok üzüldü fakat pes edmedi yetim olarak devam etti hayatına. O bir karar aldı ve kardeşlerine sundu;
Morton ailesini biz devam ettire biliriz dedi ve kararı kesinleştirdi.
((Hikayeler saten genel aynı ana biyografide paylaşıldığı gibi))

Angelinla:

Biyografi
Angelinla 1972 Yılında ikizi ile dünyaya geldi ondan 1 yaş büyük abisi vardı, Dışa açık güzel bir kızdı kendisi, Ve Jimmy Jack Morton'unda torunuydu çok zeki açık fikirli bir kız'dı kendisi kardeşleriyle iyi geçinir argo kelime kullanmayan bir karakterdi,7 yaşlarında babasından ailevi bilgiler alır ailevi değerlerine sahip çıkardı, 23 24 yaşlarında babaları vefahat etti ve yetim kaldı Kardeşi Jackson, Biz Morton'u canladıra biliriz dedi artık Morton biz olacağız dedi ve kardeşlerine sundu kardeşleri afferim, Olur çok iyi olur gibi kelimelerle onayladılar.

Jimmy:

Biyografi
Jimmy ‭1973 yılında dünyaya gözlerini açtı hiç bir kardeşi yoktu tek başına 1 yaş atladı ve 1 yaşında ikiz kardeşleri oldu Angelinla ve Jackson daha akılı çok ermesede biraz büyüyünce kardeşlerine iyiki varsınız dedi 8 yaşında babasının anlattığı hikayeyi denlerdi fakat bir yerdende uykuyu severdi,Her zaman yarısına uyurdu ve kardeşleri anlatırdı ona, Ailesinin bir kahraman olduğunu düşünürdü, 24yaşında babaları vefehat etti ve en çok üzülen o oldu babasına çok düşkündü çünkü, O kadar yakışıklıydı ki görmeniz gerekirdi Jackson'dan dahada yakışıklı 1 yaş büyük olmasına rağmen dahada küçük gibi görünürdü, Jackson bir gün, Morton'u canladıra biliriz dedi bunu güzel ve anlayışlıca onayladılar.

Geri Dönüş!

Jimmy:
Alıntı
Kardeşlerim Morton artık bize emanettir ve bize emanet olmayıda sürdürecektir, Her arkadaşımıza yayalım MORTON geri döndü diye artık bizden korkma vakiti geldi şehirde hırsızlığa,Şehiri kötüye kullanan mafyalara maskaralara ders vakiti unutmayın kardeşlerim bu soy bize yadigardır,

Angelinla:
Alıntı
Jimmy abi sana katılıyorum Mortonların ne olduğunu görsünler bakalım o zaman bu kadar rahat ola bileceklermi?

Jackson:
Alıntı
Hem bu soy yere gelmiyecek hemde bu ülke bu bayrak size katılıyorum ve başara bileceğimize inanıyorum

((Eklemeler yapılacaktır hoşunuza gittiyse yorum atmayı unutmayınız))

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Morton Family
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2019, 12:16:25 »
Zaten böyle bir birlik yok muydu? Yazım yanlışıyla dolu.

Çevrimdışı #Pixkn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Eylül 2021, 19:57
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Birlik: *72S
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2019, 12:18:41 »
Bilmiyorum fakat kendim yazdım

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2019, 12:32:17 »
Morton Crime Family birliğinin kuruluşu ve yöneticiliği bana aittir. Morton Crime Family tarihin tozlu sayfalarına şerefli ve onurlu bir şekilde gömüldü. Bunu yapmanıza izin veremem.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=60492.0

Çevrimdışı #Pixkn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: