Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanikleri unuttun Hera.

Başlatan Klaus Mikaelsonn, 21 Kasım 2019, 21:02:48
Okunma sayısı 3232 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Mekanikleri unuttun Hera.
« Yanıtla #70 : 30 Kasım 2019, 16:15:42 »
Daha yaşına başına bakmadan "heya abiy yüz ka paya veydik" vs yazacak ama biride çıkıp hayırdır senin yaşın basın kacki insanlarla dalga geciyorsun demeyecek ?
Senin yaşına bakmadan dalga geçerim ben. Niye peki biliyor musun? Hiç bir şey anlamıyorsun. Hem bak diyorum ki yaşça üstün olduğun, akılca üstün olduğun anlamına gelmez. Bunuda anlamıyorsun. İşine ne gelirse onu anlıyorsun. Çocuk gibisin. Senle tartışmaya girene geçmiş olsun gerçekten. Yaşım büyük herkese her şeyi derim kafasındasın. ya da yaşım büyük ben her şeyi daha iyi bilirim, yaşım büyük olduğu için miletin görüşleri umrumda bile değil, kafasındasın. Böyle olmamanı tavsiye ederim, Her şeye yaşı katma.Bende senin gibi yorum atanların ilk önce yorumuna bakarım sonrada pp'lerine. Anladıysan ne mutlu sana. Ve şunu söylüyorum, mekaniğe gelicek olan hiç bir şeyi desteklemiyorum, Desteklenmiyorsunuz.
(https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=69446.0) Bu konu hariç.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #71 : 30 Kasım 2019, 16:18:44 »
Heya abiiiy  :( :( :( yüj ka verdik bij yüj yüj  :P :P :P :P duy şeşimiji büdün araclar çalınabiysin lüdveennn :( :( :( gercek hayadda zogagdagi büdün araclar calınabilivv :'( :'( :'( hem piDi yüj elli kiji ??? ??? ??? ijleri nE yaqalazınlar hırgızları :P :P :P(!)

Spoiler:
Aslında bu açıklamayı yapmamam gerekiyor ama yapayım. Konuya destek verip vermemeniz önemli değil, ben burada oyunu tamamen gerçek hayata uygun şekilde oynayan yılların rolcüsü ve profesyonel mekanikçi(!) arkadaşlarımıza hitap ediyorum. Sadece konuyu desteklediğiniz için üstünüze alınıp linç etmeyin beni.
Bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adammı diye? forum profiline kendi fotoğrafını koyda bunu söyleyen kimmiş görelim yaşın kaçki insanlarla dalga geçmeye çalışıyorsun ufacık aklınla
Yaşın büyük olunca haklı olmuyorsun reis aklında bulunsun. İlk okul öğretmenin yada ailen terbiye vermedi galiba.
oğlum büyüyünce gel sonra konuşuruz
Anlatamıyorum galiba, YAŞININ BÜYÜK OLMASI HERKESTEN ÜSTÜN OLDUĞUN ANLAMINA GELMEEEZ!!!!

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #72 : 30 Kasım 2019, 16:25:21 »
@KET
Madem senin gözünde çoluk çocuğuz o zaman senin burada işin ne? Çocuklar arasında takılmaktan zevk mi alıyorsun? Büyüksün diye söylediğin her şey doğru mu oluyor? Bu kadar rahatsız isen bırak sunucuyu defol git akranların neredeyse onlarla takıl. Burada düzgünce açıklama yapıyorum sen sadece işine nasıl gelirse öyle anlayıp tartışma çıkartıyorsun. Millet ufak tefek düzenlemeler gerektiğini ya da gerekmediğini tartışıyor siz kalkmış bütün g5 araçlar çalınsın diyorsunuz. O araçları G5 yapmak için ne kadar para veriliyor haberiniz var mı? 1000$ - 2000$ sanıyorsunuz herhalde G5 yapmayı. Siz sokaktaki herhangi bir aracı gözüne kestirmiş, onu en kısa sürede çalıp parçalarını satarak hayatta kalmaya çalışan birisisiniz. Sokağın ortasında elinde ne kadar imkan olabilir ki bu kilitleri parçalamak için? Basit bir asma kilit mi takıyorlar bu arabalara? Dalga mı geçiyorsunuz bizle?

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 30 Kasım 2019, 16:31:06 »
@KET
Madem senin gözünde çoluk çocuğuz o zaman senin burada işin ne? Çocuklar arasında takılmaktan zevk mi alıyorsun? Büyüksün diye söylediğin her şey doğru mu oluyor? Bu kadar rahatsız isen bırak sunucuyu defol git akranların neredeyse onlarla takıl. Burada düzgünce açıklama yapıyorum sen sadece işine nasıl gelirse öyle anlayıp tartışma çıkartıyorsun. Millet ufak tefek düzenlemeler gerektiğini ya da gerekmediğini tartışıyor siz kalkmış bütün g5 araçlar çalınsın diyorsunuz. O araçları G5 yapmak için ne kadar para veriliyor haberiniz var mı? 1000$ - 2000$ sanıyorsunuz herhalde G5 yapmayı. Siz sokaktaki herhangi bir aracı gözüne kestirmiş, onu en kısa sürede çalıp parçalarını satarak hayatta kalmaya çalışan birisisiniz. Sokağın ortasında elinde ne kadar imkan olabilir ki bu kilitleri parçalamak için? Basit bir asma kilit mi takıyorlar bu arabalara? Dalga mı geçiyorsunuz bizle?
Anlamıyor ki reis, boşver uğraşılmaz bunlarla, Ben bıraktım artık, biraz daha uğraşırsam kanser olucam.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #74 : 30 Kasım 2019, 18:00:48 »
Heya abiiiy  :( :( :( yüj ka verdik bij yüj yüj  :P :P :P :P duy şeşimiji büdün araclar çalınabiysin lüdveennn :( :( :( gercek hayadda zogagdagi büdün araclar calınabilivv :'( :'( :'( hem piDi yüj elli kiji ??? ??? ??? ijleri nE yaqalazınlar hırgızları :P :P :P(!)

Spoiler:
Aslında bu açıklamayı yapmamam gerekiyor ama yapayım. Konuya destek verip vermemeniz önemli değil, ben burada oyunu tamamen gerçek hayata uygun şekilde oynayan yılların rolcüsü ve profesyonel mekanikçi(!) arkadaşlarımıza hitap ediyorum. Sadece konuyu desteklediğiniz için üstünüze alınıp linç etmeyin beni.
Bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adammı diye? forum profiline kendi fotoğrafını koyda bunu söyleyen kimmiş görelim yaşın kaçki insanlarla dalga geçmeye çalışıyorsun ufacık aklınla
la desteklemeyenlere sürekli yaşın kaç diyosun bu ne anlamadım ben
Haha çocuğun teki gelip burda ağız eğerek milletle dalga geçen bir çocuğu her türlü rencide ederim sizinde akraniniz olduğu için savunmaniz normal
ya çoluk çocuğun arasında takılmak istemiyorsan defol git platformdan akranlarınla uğraş her desteklemeyen çoluk çocuk senin gözünde

Çevrimdışı Sykia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 17:42
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
« Yanıtla #75 : 04 Aralık 2019, 17:46:54 »
Biraz önce kendinize saygınız olsun

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #76 : 04 Aralık 2019, 18:18:16 »
Desteklemiyorum. Millet illegal geçmek istiyo böyle olunca ve sonuç "sirp mekanik toplulugu" adında birlikler cıkıyo sonra noluyo sunucu dm sunucusundan başka bişey olmuyo. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #77 : 04 Aralık 2019, 18:19:19 »
DESTEK.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #78 : 07 Aralık 2019, 17:14:02 »
Sistem şu anda gayet güzel diyecektir sanırsam, fakat güvenlik seviyesi saçmalık. İnsanlar Idlewood'daki araç otoparkına araçlarını güvenli olması için koyabilirler. G5 olması cidden saçma. Güvenlik seviyesi kaldırılırsa mekanikler için güzel bir fırsat olur. Ne de olsa garajda aracı çalmaları imkansız.

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
« Yanıtla #79 : 07 Aralık 2019, 21:56:50 »
Araç çalmak kolaylaşsa iyi olur. 2018'de olduğu gibi garajlara girecek yer bulamayız. Gerçekçi olur