Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanikleri unuttun Hera.

Başlatan Klaus Mikaelsonn, 21 Kasım 2019, 21:02:48
Okunma sayısı 3279 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Mekanikleri unuttun Hera.
« Yanıtla #30 : 23 Kasım 2019, 19:49:14 »
Gözünüzü en lüks araçlardan çekip biraz daha orta halli araçlara yönelmeye ne dersiniz? Her seferinde Bullet, İnfernus, Sultan gibi araçları çalmaya çalışıp G5 olduğunu görünce gelip burada arge açmayın. Sizin tabirinizle az para veren araçlar zaten genellikle G5 olmuyor, ayrıca düzenli olarak araç hırsızlığı yaparsanız uzun vadede büyük ihtimalle sağlam para kaldırırsınız. Para kazanıp kazanmamanız biraz size biraz da şansınıza bağlı. Herşeyin kolayına kaçmayın biraz emek verin. 100k vermiş olabilirsiniz ama bu size her zaman kazanacağının garantisini vermez. Riskli bir iş bu.

Kısaca desteklemiyorum. 100K vermiş olmanız şehirde ki bütün araçları istediğiniz gibi çalabileceğiniz anlamına gelmez.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ekim 2022, 16:49
Toplam oynama: 53 gün, 10 saat
« Yanıtla #31 : 24 Kasım 2019, 00:12:27 »

Çevrimdışı Klaus Mikaelsonn

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Aralık 2021, 20:59
Toplam oynama: 155 gün, 5 saat
« Yanıtla #32 : 24 Kasım 2019, 12:08:51 »
Nedense hep araçları G5 olanlar desteklemiyor xddddd

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #33 : 24 Kasım 2019, 12:38:55 »

Sana detaylıca açıkladım ama anlamak istemiyorsun sanırım. Neyse bu ileti burada kalsın oyuna dönünce 150k ateşliyim sana en azından parayı alınca bir daha kendi çıkarların için arge açmazsın.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #34 : 25 Kasım 2019, 11:12:56 »
Sistem şu anda gayet güzel diyecektir sanırsam, fakat güvenlik seviyesi saçmalık. İnsanlar Idlewood'daki araç otoparkına araçlarını güvenli olması için koyabilirler. G5 olması cidden saçma. Güvenlik seviyesi kaldırılırsa mekanikler için güzel bir fırsat olur. Ne de olsa garajda aracı çalmaları imkansız.

Çevrimdışı TheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivan Bianchi Lv.27
Köken: Rus
Son giriş: 23 Eylül 2023, 02:11
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: ****ews
« Yanıtla #35 : 25 Kasım 2019, 15:45:10 »
Bencede Oyundaki garajlar ve otoparklar (halka acık) hem daha aktif kullanılır hem sunucuda boş yerlerde duran araclar azalır g5 sacmalık şahıslar aracını güvenli bir yere koyup kilitlerler 300saniye fln olabilir 5 dakika yeterli bence şahsın aracını kurtarmak için hem 2 günde 1 calabiliyoruz hemde girerken 100.000$ gibi bir miktar para veriyoruz fakat şuanda en dandik RoadTrain g5 yapanlar var onları bile çalınmıyor mecvur millet carjack atarak arabaları alıyorlar yada kilidi acık güvenli bölgedeki aracları ittirip calıyor Ben destekliyorum G5 calınabillir olsun millet yolda aracını bırakamaz hem serverdeki arac sayısı düşer hemde araclarına sahip cıkarlar.

Çevrimdışı Shako

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Haziran 2020, 03:03
Toplam oynama: 34 gün, 5 saat
« Yanıtla #36 : 25 Kasım 2019, 16:05:50 »
Yoo, herkes insan gibi mekanik rolünü döndürebiliyor. Mekanikçi dediğin herif, oto hırsızıdır zaten. Kolay kolay da sahibi ihmal yapmadığı sürece lüks araçlara yönelmezler. Eh, sokağın ortasında kilidi ya da motoru açık duran bir Infernus, Bullet, Cheetah tarzı arabaları görürsen çalarsın sadece. Desteklemiyorum ki ya?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #37 : 25 Kasım 2019, 17:43:35 »
aracım yok

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #38 : 25 Kasım 2019, 21:35:03 »
Bencede Oyundaki garajlar ve otoparklar (halka acık) hem daha aktif kullanılır hem sunucuda boş yerlerde duran araclar azalır g5 sacmalık şahıslar aracını güvenli bir yere koyup kilitlerler 300saniye fln olabilir 5 dakika yeterli bence şahsın aracını kurtarmak için hem 2 günde 1 calabiliyoruz hemde girerken 100.000$ gibi bir miktar para veriyoruz fakat şuanda en dandik RoadTrain g5 yapanlar var onları bile çalınmıyor mecvur millet carjack atarak arabaları alıyorlar yada kilidi acık güvenli bölgedeki aracları ittirip calıyor Ben destekliyorum G5 calınabillir olsun millet yolda aracını bırakamaz hem serverdeki arac sayısı düşer hemde araclarına sahip cıkarlar.
                   Dimi kanka sonra polisten kaçma rolü yaparken, Düşürülelim sonrada jaile atılalım. Biz jaildeyken arabamız çalınsın. Çok güzel fikir değil mi? Desteklemiyorum, Siz 100k verdiniz, Bizde araçlarımızı boşuna G5 yapmıyoruz. Mekanik mesleği dediniğiz şey gerçek hayatta öyle olmuyor. 1 arabayı 2-3 gün izlersin gerçek hayatta çalmak için. Ve de doğru zamanda mekaniğe çıkarsanız, Çok rahat İnf, Bullet,Turismo bulursunuz. Ama anlamıyorsunuz. 100K Verdim bütün araçları çalmam gerek, Ben tanrıyım kafasındasınız heralde. Ben neden G5 yaptığım Turismomun çalınmasını isteyim? Nedense bütün araçlar G5 olanlar desteklemiyor demişsiniz. Niye G5 Yapıyorum ben ki? Keyfine mi yapıyorum? aracım çalınmasın diye yapıyorum. Bir çok mekanik arkadaşım var. Doğru zamanda çıkıyoruz ve güzel araçlar buluyoruz. Telefonunuzu kapatıp, Maskesinizi takıp araba hırsızlığına çıkıp araba bulamayıp gelip burda arge açıyorsunuz, yada "Ya abi mekaniklere bir şey gelmeli artık yaağ. Hera mekanikleri unuttu ya. Bütün araçlar G5 olmuuuşğ." Diye cümleler kuruyorsunuz. Yeter artık 50 tane arge açıldı bu konu hakkında. Mekanik gayet güzel, Değişik geleceğini sanmıyorum. Desteklenmiyorsunuz.

Çevrimdışı Klaus Mikaelsonn

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2021, 20:59
Toplam oynama: 155 gün, 5 saat
« Yanıtla #39 : 26 Kasım 2019, 01:01:09 »

Sana detaylıca açıkladım ama anlamak istemiyorsun sanırım. Neyse bu ileti burada kalsın oyuna dönünce 150k ateşliyim sana en azından parayı alınca bir daha kendi çıkarların için arge açmazsın.
sen bana 150k at ben Rinayı bırakıyorum.