Gözünüzü en lüks araçlardan çekip biraz daha orta halli araçlara yönelmeye ne dersiniz? Her seferinde Bullet, İnfernus, Sultan gibi araçları çalmaya çalışıp G5 olduğunu görünce gelip burada arge açmayın. Sizin tabirinizle az para veren araçlar zaten genellikle G5 olmuyor, ayrıca düzenli olarak araç hırsızlığı yaparsanız uzun vadede büyük ihtimalle sağlam para kaldırırsınız. Para kazanıp kazanmamanız biraz size biraz da şansınıza bağlı. Herşeyin kolayına kaçmayın biraz emek verin. 100k vermiş olabilirsiniz ama bu size her zaman kazanacağının garantisini vermez. Riskli bir iş bu.
Kısaca desteklemiyorum. 100K vermiş olmanız şehirde ki bütün araçları istediğiniz gibi çalabileceğiniz anlamına gelmez.
Kardeşim benim 2 günde 1 araç çalabiliyoruz 6k 2 günlüğüne yetcekmi?
Sen hayatı sokaklarda geçmiş, illegal faaliyetler göstererek hayatta kalmaya çalışan bir siyahi çeteci karakteri canlandırıyorsun. OOC açıdan bakma IC olarak karakterin açısından bak. 6000$ demek bahsettiğim türde bir kişi için ne kadar büyük bir para haberin var mı? O para ile aylarını geçirir gerçekte bir insan.
İlla OOC açıdan değerlendirmemi istersen sana şunu şöyleyeyim. 5000$ ile sunucuda yaklaşık 1 ay geçirdim. Bu parayla 1 ay boyunca araç tamirine, benzine, bazen gişelere, taksilere, arkadaşlarla akşam yemeğine, sokakta kalmamak için otel rollerine bile para harcadım. Olay kısaca tamamen sende bitiyor, gözün yükseklerde olmasın.
Şimdi nasıl yaptın diye soracak olursan: 7/24 araç kullanmadım ve çoğunlukla yürüdüm, çoğunlukla gişeli yollar yerine alternatif yolları tercih ettim, taksiyi önemli durumlarda kullandım, sokakta kalabilecek bir karaktere sahip olmadığım için bazen otelde, bazen arkadaşlarımın evinde kaldım, yemeğini genellikle arkadaşlarımla birlikte yiyerek onlara kitledim

1 ya da 2 defa araç tamir ettim, benzin depomu asla fullemedim... Bu örnekler böyle böyle uzar gider, dediklerimden uygulayabileceklerini uygula sonra görelim 6000$ yetecek mi yetmeyecek mi.