Merhaba, ilk öncelikle şunu dille getirmek isterim ki, ortada fear-rp gibi bir kural ihlali yoktur. Bunlar şahısların rol bilgisini alçak tutacak şahsi fikirlerdir. Size şöyle detaylı anlatmak gerekirse... Sebep, sonuç ilişkisiyle anlatayım.
Sebep/Başlangıç :Benim birliğim bir mafya bünyesindedir ve birlikte patron veya yönlendiren kişilikte değilim, daha o vasıfa/rütbeye varamadım.
Birlikte iş alan, işci getiren konumundayım. Büyük işlere kalkşmam zaten birlik bünyesinde, alçak rütbedeyim. Birlik liderlerine ve yetkililerine karşı saygınlığımı kazandırmış bir üyeyim. Olaya geçiş yapmak gerekirse iki birlik arasında bir anlaşmazlık, sebebini bilmediğim bir nedenle varılmış bir olay... Şahıslar 4 kişi mekanı basmaya geliyorlar. Siyah bir sultan ile. bunun öncesinde kısa bir süre zarfındada baskın yaptılar. Daha 24 saat süre zarfı bitmeden.(Bununla alakalı gerekli şikayet, forumun şikayet bölümüne atanacaktır.) Bende çevrede araçla gezerken maskeli olduğum halde benim kim olduğumu bilir, bilmez tarayıp düşürdüler. Orayı es geçtim... Sonrasında bu birlik üyeleri beni kaçırıyor.
Gelişme süreci; Şahısların sayısı 5 veya 6 kişi olması gerek. Daha ic olarak kimlerden mermi yediğimi bilmiyorum. Jack repear'ın adı geçene kadar. Olay burada başlıyor. Karakterde bir içten korku yayılıyor. Fear-rp işlemimi gerçekleştiriyorum ve şahıslar bana karşı işkence rollü uyguluyor. Bende bu acının tesellisiyle gülümsüyorum diye fear-rp yapmadığımı söylemek istiyor karşı tarafın birlik üyeleri. Burada yalınıyorlar, acının insana verdiği tebbesümü veya başka vereceği tepkileri kimse veremez... Karakterin otomatikmen yapısına bağlı bir karardır.
Sonuç: Fear-rp'mi sergiledim. Kalıcı hasar izni olarak kolumu yardı.(Birlik lideri) sonrasında denize attılar. Bu yaramın büyümemesi için lsmd departmanına ulaştım. tedavimi aldım... Sonrasında birlik üyelerinden biri bana afk kalmaktan ve fear-rp uygulamamaktan şikayet açmış. Afk kalmak için belirli sebeplerim var, zaten admin oradaydı. AFK OOC duruma dahil oluyor. Fear-rp uygulamasaydım admin olaya dahil olurdu. İyi günler.
Şunu demek isterim ki, kişiler zaten böyle sıkmaya teşvikli kişiler. Mafya kültürü berbat, beğenmediğim bir oluşum türüdür. Sunucunun huzurunu beş para eden şahıslar topluluğu. Rina topluluğunun kültürünü ve düzenin bozan belli başlı birlikler. Kural ilhalleri hiçe sayan şahıslar.