Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sistemsel öldükten sonra hastahaneye spawn olmak, FD/MD aktif edilmesi

Başlatan SvispeR, 01 Mayıs 2018, 12:21:44
Okunma sayısı 614 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SvispeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Aralık 2020, 18:59
Toplam oynama: 38 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba arkadaşlar, konuya hızlı bir şekilde değinmek istiyorum;
Öncelikle gördüğünüz üzere FD/MD pasif neden çünkü kişilere rol çıkmıyor, kimse ne yaralı ne kaza ne de başka rollerde onları çağırma gereksimi duyuyor çünkü biri yaralanıp baygın durumuna düştüğünde bazı şahıslar gelip tak tak ateş açıp/vurup şahsı sistem öldürüp hastahaneye 150$ verip gönderiyorlar buna gerek yok baygın bir şekildeyken hiçbir şekilde spawn olmasın ateş açılırsa yerde ki kişinin canı azalmasına gerek eğer ki böyle bir sistem gelirse olacak şeyleri sizlere maddeler şeklinde yazıyorum;
  • FD/MD'ye bol bol rol ortamı çıkacak ve aktif edilecek, NPC'ler kullanılmasına gerek kalmayacak.
  • Fast RP'ler bitecek örneğin; /do Aktif MD üyesi yok iyileşme fast rp?
  • PD'ye araştırma soruşturma rollerine bolca katkı sağlayacak yani PD'ye rol çeşitliliği sağlayacak.

Destekliyorsanız "destekliyorum" yazabilirsiniz, eksik gördüğünüz bir şey var ise aşağıya yazarsanız AR-GE'ye ekleyeceğim.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Bu konuya el atılmalı, zaten yerde öldürmenin amacı kişinin silahının gitmesi. Dediklerine katılıyorum!

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
Bir kişinin canı bittiğinde yaralanıyor ve canı doluyor. Ardından ikinci canı bitirince hastaneye kaldırılıyor. Bunun yerine ikinci öldürmede kişi tıpkı yaralanma gibi yerde kalır (999 dakika gibi bir süre). Ardından FD/MD ekibi geldiğinde kişiyi kaldırır. Böylece daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Hem sistemsel hem de kodlama olarak zor bir şey değil.

Çevrimdışı ambush

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Aralık 2019, 02:13
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Destekliyorum, yaralanan birisinin hemen ayağa kalkması saçma geliyor. Öneri kabul edilirse Yaralı kuralı ihlali diye bir şey de kalkmış olacak, FD&MD'ye rol çıkacak.

-Tekrar konu açmayayım güncelleyip bunu da ekler sen sevinirim;

Yaralanan birisi (topallık vs) iyileşmek için FD'den /tedavi görmesi FD rollerine katkı sağlar.

Çevrimdışı kenzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Finn Waller Lv.13
Son giriş: 21 Ocak 2021, 10:09
Toplam oynama: 36 gün, 17 saat
Destekliyorum.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Bir kişinin canı bittiğinde yaralanıyor ve canı doluyor. Ardından ikinci canı bitirince hastaneye kaldırılıyor. Bunun yerine ikinci öldürmede kişi tıpkı yaralanma gibi yerde kalır (999 dakika gibi bir süre). Ardından FD/MD ekibi geldiğinde kişiyi kaldırır. Böylece daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Hem sistemsel hem de kodlama olarak zor bir şey değil.

Çevrimdışı Soulea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Aktif MD olmayınca adam 999 dk yerde mi kalacak. Ve bence hala o rolleri sıkılmadan yapacak bir kitle yok. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Vuen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2020, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Desteklemiyorum çoğu kişi rp demiyim realistik anlama bile hitap etmezken karşıdaki kişilerin rolüne saygı duyup devam ettirebilecek bir kitle görmediğim için DESTEKLEMİYORUM fakat FD/MD de hem fikiriz.

Çevrimdışı Katasura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2024, 23:31
Toplam oynama: 50 gün, 7 saat
Sonuna kadar destekliyorum, artık telsizden yerde de vurun. demelerini istemiyorum -_-