Bazı okullar anlayışsız, böbrek ve idrar yolu iltihabı yaşadığımdan her gerektiğinde çıkabilmek için izin almaya çalıştım, ya hadi ordan nasıl hastalandın dediler bizde mesela. Yine de, doktor raporu deneyebilirsin, yazı yazıdrıp kaşe imza bastır müdüre götür. Veyahut, üç başlıklılar var, önce normal sonra üç başlıyla bir güzel geçiyorsun, zorlamadıkça pürüz hissetmiyorsun. Bende bu yöntemde yanma yapıyordu ancak birkaç markanın traş kolonyası var denediğim. Yanmayı alıyorlar. Yani kısaca, köpük sabun kullanma düz kes, üç başlıyla üstünden geç, traş kolonyası sür.
Köpükle alakası olduğunu sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez. Yarın 3 bıçaklı jilet alıp deneyeceğim inşallah olumlu bir sonuç alırım.
Jilet ile traş olunca suratım kıpkırmızı oluyor ve feci şekilde yanma hissediyorum. Bu yüzden makine ile traş oluyorum fakat kılların çıkış yönünün tersine doğru aldığım için kıl dönmesi sorunu yaşıyorum. Dönen kılı cımbızla çekip alıyorum ama deri altında kalan iltihap akmıyor ve kıl tekrar uzadığında orayı kesmek ömrümden ömür götürüyor. Okulum 1700 kişi olduğu için öğretmenler resmen öğrencinin açığını yakalayıp okuldan atmanın peşine düşmüş haldeler. Bu yüzden traş olmadan okula adım atamam. Arkadaşlarım sakal istirahati alabileceğimi söylediler fakat tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Var mı bu konu hakkında bilgisi olan?
hangi okulda okuyon?
1700 kişi var okulda mutlaka oynayan birine denk gelirim ifşa etmek istemiyorum kendimi