Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silah

Başlatan fieL, 19 Kasım 2019, 16:46:31
Okunma sayısı 346 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maestro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Glory Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Nisan 2020, 21:09
Toplam oynama: 41 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Silah
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2019, 17:53:23 »
Desteklemiyorum, Ne anladım o zaman illegal rollerden illegallerin hepsi gitsin o zaman rushat alsın olsun bitsin, Desteklemiyorum

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #11 : 19 Kasım 2019, 18:01:36 »
Desteklemiyorum, Ne anladım o zaman illegal rollerden illegallerin hepsi gitsin o zaman rushat alsın olsun bitsin, Desteklemiyorum
zaten ruhsat colt uzi deagle gibi bel silahları için polisler her yerde anında olamıyor legal ler kendilerini savunamayacaklarsa hiç legal lik yapmasınlar zaten silahı gördüğünüz an ruhsat isteyebilirsiniz ak ve m4 le tutuklarsınız

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #12 : 19 Kasım 2019, 18:02:55 »

Ruhsat her kişiye verilmez ki, eğer ruhsat almak isteyen bir tehdit yaşıyorsa, hayatı tehlike altındaysa, eski polis memuru ise, avukatsa vs... vs.. uzun namlulu silahlar için araç da bulunduracaksa veya evde bulunduracaksa tabancalar için yanında taşıyacaksa, sicili karanlık değilse, içki ve uyuşturucu alışkanlığı yoksa verilebilir, bunun önü açık daha  fazla kurallar da eklenebilir, destekliyorum.

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 19 Kasım 2019, 19:35:40 »
Karakter Adınız: (John_Vercetti)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Silah bulundurunca "Ruhsatsız silah bulundurmak." sebebi ile sicilimize işleniyor, ruhsat sistemi olsun bizde ruhsatlı silah bulunduralım.Üyelere yanlarında taşıyabilecekleri silahlar [Deagle,Colt45,Uzi] için taşıma izni getirilebilir. Silahı alan bir kişi silahıyla birlikte LSPD Binası gibi bu tarz işlemlerin yapıldığı resmi dairelere gidip silahına belge yaptırsın. Silah alınırken yine aynı şekilde parayı ver al şeklinde olsun ama isteyen silahına ruhsat yaptırabilsin. Aramada çıkan silahın ruhsat kontrolü yapılsın PD üyeleri tarafından olmayan hapise gitsin olanlar ise serbest kalsın. Ruhsat yaptırmanın ücretide 1k-2k değil 10k gibi bence orta bir fiyata olabilir.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)

Sadece legallerin alabileceği ve ruhsat almanın basit olmadığı bir sistemi DESTEKLİYORUM