Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hapishane Hakkında

Başlatan Nosolari, 19 Kasım 2019, 16:04:07
Okunma sayısı 3124 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Nisan 2022, 17:36
Toplam oynama: 86 gün, 14 saat
Birlik: ***CIA
Ynt: Hapishane Hakkında
« Yanıtla #30 : 11 Ocak 2020, 19:36:53 »
Amerikada olan bir şey bu turuncu kıyafet kalsın zararı yok.

Evet turuncu kıyafet Amerika'da olan bir şey.
Kadın ve erkek karakter için turuncu kıyafetli model ve daha role uygun bir interior ile hapishane rolleri olabilir.

Amerikada bulunan kurallara göre turuncu bir kıyafet ile giriliyor hapise. Fakat cinsiyet kısmı hatalı, bayanlar bile erkek olarak girebiliyor.

Amerikada turuncu kıyafetler olduğunu herkes biliyor. Konu bu değil. Konu her skinin aynı olması. Rol seçeneği bırakmıyor insana. Ben şahsen hapishanede rol yapmak istiyorum. Hapishane rolü yapacağım zaman movie serverlardan ss almak istemiyorum.  Herkesin kendi skini ile girmesi daha mantıklı olmaktadır. Zaten başka sunucularda da öyle.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 13 Ocak 2020, 10:53:05 »
ARGE güncel

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #32 : 13 Ocak 2020, 11:05:58 »
Amerikada bulunan kurallara göre turuncu bir kıyafet ile giriliyor hapise. Fakat cinsiyet kısmı hatalı, bayanlar bile erkek olarak girebiliyor.
Tulumların rengi ilgili mahkumun güvenlik, tecrit seviyesini temsil eder cinsiyeti değil. Hapishane rolleri yüksek DoC bilgisi istemesiyle beraber herkesin bulunduğu hapishane yakasındaki rol hakkında bilgili olması gerekir. Hatta ve hatta bazı hapishanelerde, erkek-kadın ayrımının yapılmadığı tecrit bölümleri bile mevcut. Güvenlik seviyeleri mahkumların işlediği suçların ağırlığına göre değişebiliyor. Bkz.
  • Güvenli, Uysal - Gri (Bazı eyaletlerde bu renk değişkenlik gösterebiliyor, sarı gibi.)
  • Orta Güvenlik - Turuncu
  • Maksimum Güvenlik - Kırmızı
  • Süper Maksimum, İdam Mahkumu - Bordo

İyide herkesin o skinle gezmesi ne kadar doğal? Turuncu skini görmek isteyenler hapishanede rol yaptığı sıralarda kullandığı skine hapishane skini kurup rolünü yapabilir.
Suç işledikten sonra IC işleyen bir sevk sürecine giriyorsunuz. -bu sistemin eklenmesi mümkün değil bu arada- Bu süreçte de sivil kalma gibi bir lüksünüz kalmıyor, sivil kalmanızın hiçbir yerinde rol yok zaten. Bir çok mahkum skinleri var etrafta, sistem eklenseydi bile böyle bir sistemde skinleri düşünmek çocuk oyuncağı.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 13 Ocak 2020, 11:16:32 »
Tulumların rengi ilgili mahkumun güvenlik, tecrit seviyesini temsil eder cinsiyeti değil. Hapishane rolleri yüksek DoC bilgisi istemesiyle beraber herkesin bulunduğu hapishane yakasındaki rol hakkında bilgili olması gerekir. Hatta ve hatta bazı hapishanelerde, erkek-kadın ayrımının yapılmadığı tecrit bölümleri bile mevcut. Güvenlik seviyeleri mahkumların işlediği suçların ağırlığına göre değişebiliyor. Bkz.
  • Güvenli, Uysal - Gri (Bazı eyaletlerde bu renk değişkenlik gösterebiliyor, sarı gibi.)

İyide herkesin o skinle gezmesi ne kadar doğal? Turuncu skini görmek isteyenler hapishanede rol yaptığı sıralarda kullandığı skine hapishane skini kurup rolünü yapabilir.
Suç işledikten sonra IC işleyen bir sevk sürecine giriyorsunuz. -bu sistemin eklenmesi mümkün değil bu arada- Bu süreçte de sivil kalma gibi bir lüksünüz kalmıyor, sivil kalmanızın hiçbir yerinde rol yok zaten. Bir çok mahkum skinleri var etrafta, sistem eklenseydi bile böyle bir sistemde skinleri düşünmek çocuk oyuncağı.

Bir pdnin buraya böyle bir yorum atması çok ironik. Sen iki kelepçe takıp hapise yolluyorsun vakiti ben sürdürüyorum. Hapishanede rol yapmak istiyorum rol. Olayı yanlış anlamışsin. Sivil kalma lüksü istiyen kim? Sadece herkesin aynı skinde kalmamasını istiyorum. Herkesin aynı skin olması rol yapma hevesini kaçırıyor ve ortamı noob dm ortamına çeviriyor.  Şahsen ben alt karakterimle hapishanede cetemin hapishane kolunu canlandırmak istiyorum. Artık hapishane ss'si almak için movie serverları gitmek istemiyorum. Hadi hapishane interiorunu geçtim skinler duzeltilsede olur. Bu kadar zor olmamalı.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 13 Ocak 2020, 11:18:39 »
Ayrıca abartiyorsun ve süreci zorlaştırıyorsun.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 13 Ocak 2020, 11:27:43 »
Bence hapishane mapı bir sunucuda görmüştüm, çok beğenmiştim 51'inci bölgeye kocaman bir tellerle çevirmişler map eklemişler bayağı güzeldi kendi karakterimizle giriyorduk bir de böyle bahçe felan vardı tabi hapishanenin içinede girebiliyorduk istediğimiz zaman öyle bir mekan yapılsa efsane olur bence bu konu hakkında böyle bir karar alınmalı ve cinsiyet ayrımı kesinlikle getirilmelidir erkeklerin erkek olarak girip kızlarından erkek olarak girdiği hapishane sistemi saçma değil mi?
Benim dediğim yapılsın hapishane güzelleştirilsin sadece karakterle ilgili değilde.

Evet benzeri bir map yapılabilir. Map yapılmasına bile gerek çoğu yabancı sunucunun kullandığı hazır sade ve hoş mapler bulunmakta internette.

Birkaç örnek map bırakıyorum.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #36 : 13 Ocak 2020, 12:47:33 »
Daha hapishanede kız skini yok. IC jail yiyince mecbur alt taba almak zorunda kalıyorum. Hapishanenin baştan sonra bir revizyona uğraması lazım. Destekliyorum.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 13 Ocak 2020, 14:19:13 »
Hapishane içerisinde daha iyi rol yapılabilmesi için yeni skinlerin gelmesi ve yeni bir map eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #38 : 13 Ocak 2020, 14:32:30 »

Bir pdnin buraya böyle bir yorum atması çok ironik. Sen iki kelepçe takıp hapise yolluyorsun vakiti ben sürdürüyorum. Hapishanede rol yapmak istiyorum rol. Olayı yanlış anlamışsin. Sivil kalma lüksü istiyen kim? Sadece herkesin aynı skinde kalmamasını istiyorum. Herkesin aynı skin olması rol yapma hevesini kaçırıyor ve ortamı noob dm ortamına çeviriyor.  Şahsen ben alt karakterimle hapishanede cetemin hapishane kolunu canlandırmak istiyorum. Artık hapishane ss'si almak için movie serverları gitmek istemiyorum. Hadi hapishane interiorunu geçtim skinler duzeltilsede olur. Bu kadar zor olmamalı.
Sizi hapse atmışlığım kadar LSPD değilken benim de en az sizin kadar hapse gitmişliğim var, bu geliştirme fikirlerini tek taraflı düşünmeyin. Fikri destekliyorum zaten, hapishanede rol yapmak tabii ki mantıklı bir fikir. Fakat rolde kontrol esastır, DoC olmadan IC hapishanede yapmaya çalıştığınız roller bir yerden sonra bozulacaktır. PrisonRP'de oynamıyoruz sonuçta ve departmanda böyle bir birimimiz aktif değil.

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37