Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sergio Martinez

Başlatan Elcylle, 03 Eylül 2017, 16:54:01
Okunma sayısı 441 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elcylle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Temmuz 2019, 23:23
Toplam oynama: 5 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Sergio Martinez
« : 03 Eylül 2017, 16:54:01 »

08.11.1992 yılında Meksika'da doğdum.Ben doğarken annem ameliyat masasında hayatını kaybetmiş.Doktorlar beni ameliyathane kapısından çıkardığı zaman babam ve amcam hemen doktorun yanına koşmuşlar.Doktor benim sağlıklı olduğumu söylemiş fakat dediği an, babamın içerisinde bir korku oluşmuş.Babamda doktorun dediği kelimeyi tekrarlamış.Sonra doktor eşinizi kaybettik diyince babam birden yere yığılmış.Hemşireler gelip hemen babamı sedyeye alıp acil bölümüne götürmüşler.Doktor beni amcamın kucağına vermiş.Amcam daha sonra acil bölümüne doğru koşup babamın yanına gitmiş.Babam beni kucağına almış ve öpüp koklamış.Beni hastaneden alıp eve götürmüş.Babam annemin ölüsünü araçla aldıktan sonra mezarlığa gitmiş.Beni bir ağacın yanına bırakmış ve annemi mezarına koymuş.Yanında amcamda varmış.Amcam babamın hayattaki tek yakınıdır.Diğer akrabalarımız ise çok uzaktalar ya da bize düşmanlardır.Babam annemi mezara koyduktan sonra beni ağacın yanından alıp eve gelmiş.Aradan bir yıl geçmiş ben artık ilk yaşıma gelmişim.Babam sokakta yürürken Norteno kültürlü bir çete tarafından bacağından vurulmuş.Ben evde tek başıma kalmışım.Ambulans görevlileri hemen amcamı aramışlar ve babamın vurulduğunu söylemişler.Amcam evden çıkıp ilk beni almış ve daha sonra hastaneye götürmüş.Hastanede doktor babamın yanındaymış.Doktor amcama babamın bacağını kesmek zorunda olduklarını söylemiş.Amcam biraz düşündükten sonra babama belli ettirmeden doğrusu neyse o olsun demiş.Babamı ameliyata almışlar ve bacağını kesmişler.Aradan bir ay geçmiş ve babam koltuk değnekleriyle yürümeye başlamış.Babam eve para getirememeye başlamış ve sokaklarda dilenmeye başlamış.Bu böyle on yıl sürmüş.

On yıl geçtikten sonra ben sokaklara düştüm ve cüzdan hırsızlığı yapmaya başladım.Artık hayatın farkına varmaya başlıyordum.Sokakta dolanırken mavi renkli bir çetenin bana doğru yaklaştığını farkettim.Omzumdan tuttular ve benden para istediler.Ben ilk başta vermek istemedim fakat çok fazlalardı.Parayı onlara verdim ve yoluma devam ettim.Bir kaç gün onların mahallelerinde dolaştım ve onlardan kişilerle konuştum.Bana git gide ısınıyorlardı.Bir hafta geçti ve beni aralarına aldılar.Üzerime giydiğim mavi t-shirt'i hiç unutmam.Geniş bir pantolon verdiler ve elime bir sopa verip artık bizimlesin dediler.Aradan üç yıl geçti.Çetenin bütün bilgilerini öğrenmeye başlamıştım.Katıldığım çete Sureno kültürünü yansıtıyordu.Nortenolar ile düşmanlardı.Bu benim işime gelmişti.Çünkü babamın bacağına Nortenoların bir üyesi sıkmıştı.Nortenolar ile bir kere sokak savaşına giriştik.Biz galip geldik.Sopalarla birbirimize vuruyorduk, herkesin anlından kan akıyordu.Daha sonra polis olaya müdahale etti ve hepimizi sorguya aldı.Sorgu bittikten sonra mahkemeye çıkmadan direkt hapishaneye sevkettiler.İki yıl hapis yatacaktım.

İki yıl hapiste yattıktan sonra Meksika'dan ayrılmaya karar verdim.Uçakla Los Santos'a uçtum.Uçak paramı amcam vermişti.Los Santos'ta Meksika'dan ayrılan bir arkadaşımla tanıştım.Adı Maureo idi.Maureo ile Los Santos'da ufak ve ıssız bir mahalle olan El Corona'ya yerleştik.Kendimize bir ev ve bir araç aldık.Daha sonra bize Meksika'daki çete savaşlarından Los Santos'a kaçmış birisi daha katıldı.Şu sıralar üç kişiyle El Corona'da günlük yaşamımıza devam ediyoruz.