Başarılarınız daim olsun beyler, tanıtım yazıları daha düzenli hale gelirse on numara olur.
Teşekkürler dostum, benim adım hıdır elimden gelen budur.
Bu birlik cidden tutar, başarılar dostlarım. :P
Teşekkürler Fatihciğim.
Başarılar, tanıtım uzun ve karışık olmuş umarım en kısa zamanda düzenlenilip rollere başlanır.
Dediğim gibi, elimden gelen bu ama en yakın zamanda dahada uğraşacağıma emin olabilirsiniz.
Tanıtım hoşuma gitti, başarılar dilerim. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.
Güzel yorumun için teşekkürler dostum.
Bu birlik ilerler, başarılar dostlarım.
Teşekkürler dostum.
başarılar 
Teşekkürler.
Başarılar.
Teşekkürler.
çok kaliteli laaannn
Güzel yorumun için çok sağol dostum.
Tanıtımınız gayet hoş ve göze hitap ediyor çok beğenerek inceledim ancak sonda attığınız bar Resminin olduğu sokağı şuanda biz almış durumdayız yani o bölgede rol yapıyoruz ve başlangıç aşamasında o sokağı bizden almaya çalışmak pek doğru olmayacaktır bunlar tabiki IC durumlar ancak çarpışmalar yerine desteklemeler olursa iki tarafta daha çok zevk alıcaktır bu konu hakkında görüşmek istersenizde İleti atabilirsiniz başarılar dilerim.
Öncelikle güzel yorumun için teşekkürler dostum, zaten bar bölümünü anlattığımız yerde barın sadece polislerin gözünü boyamak için olduğundan bahsettim, bizim genelde takılacağımız bölge ticaret vesaire için sahanın bulunduğu bölüm ve arkası. Ve beni asla ama asla o düşündüğün gereksiz tipler ile kıyaslama, ben burada rol yapmak ve eğlenmek için bulunuyorum gidip kimseye gereksiz atar yapmam. Yeri geldiğinde sizin ile rol yaparız, kaynaşırız. Önemli olan bölge veya herhangi bir şey değil, önemli olan eğlenmek ve keyfini çıkarmak.