Emir, 16 yaşındayım, lise öğrencisiyim
rap müzik ve kulağıma güzel gelen diğer tür müzikleri dinlemeyi, basketbol oynamayı ve izlemeyi, gitar çalmayı vb. seviyorum. 5 yıla yakın samp oynuyorum, 2 yıldır da roleplay ortamının içindeyim(keşke başlamasaydım).
kadere inanmıyorum, dini konularda rahat bir insanım (popüler kültür ateisti değilim). İstanbulluyum, küçüklükten beri bilgisayar ile içli dışlı bir hayatım olduğundan bilgisayara ilgim var. çok programlı anadolu lisesinde öğretim görüyorum, üniversiteyi amerikada okumayı düşünüyorum, yapay zeka (artificial intelligence) okumayı düşünüyorum. türkiyedeki ekonominin ve ülkenin yönetim şeklinin normal olduğunu veya ideal olduğunu düşünmüyorum.
en sevdiğim müzik türü rap (yabancı ve türkçe ikisi aynı kefede). en sevdiğim sanatçılar; tupac, biggie, eminem, ice cube, N.W.A grubu... türk sanatçılar ise; no. 1, ceg, ezhel, khontkar, grogi, anıl piyancı, ben fero, burry soprano, patron, orchi, gabri, stabil, rota, şehinşah, hidra, ceza, (sagopayı beğenmiyorum), eko fresh, fuchs, mode xl,
(daha bir sürü var bunlar aklıma gelenler.)