Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İhbar Önerisi

Başlatan Reynolds00, 14 Kasım 2019, 14:05:39
Okunma sayısı 1758 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kâhl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lonan Navajo Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Eylül 2024, 21:39
Toplam oynama: 116 gün, 23 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 23:14
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Nicholas Towensky İhbar Önerisi
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2019, 11:13:08 »
çatışma var diye ihbar verilince gidiyoz, 10 saniyede yaralıya düşüyoruz pusu kuruyorsunuz
tedbir al kardeşlik, yumruklaştıktan sonra ihbar veriyoruz gelen giden yok
ihbarlara herkes yöneliyor, tedbir alsak bile tek araç gidince her türlü düşüyoruz
çatışma var diye ihbar verilince gidiyoz, 10 saniyede yaralıya düşüyoruz pusu kuruyorsunuz

Örneğin sen gerçek bir hayatta polissin 99 tane bomba ihbarı aldın ama 99'u da asılsız çıktı diye 100. ihbar geldi gitmeyeyim diye bir lüks yok o ihbara da gitmek zorundasın ve tedbirini almak zorundasın. Ben bu dediğini yapmadım ancak böyle yapılıyor diye gitmemezlik olmaz. Bunun tedbirini alamıyorsa PD niye var oyunda?
yazdığımdan bunu çıkarttıysan  :( :( :(

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #11 : 17 Kasım 2019, 09:57:04 »
ihbarlara herkes yöneliyor, tedbir alsak bile tek araç gidince her türlü düşüyoruz

Örneğin sen gerçek bir hayatta polissin 99 tane bomba ihbarı aldın ama 99'u da asılsız çıktı diye 100. ihbar geldi gitmeyeyim diye bir lüks yok o ihbara da gitmek zorundasın ve tedbirini almak zorundasın. Ben bu dediğini yapmadım ancak böyle yapılıyor diye gitmemezlik olmaz. Bunun tedbirini alamıyorsa PD niye var oyunda?

Sen anlamadın her halde yazıyı orada demek istiyorum ki "Senin pusuya düşmen, ölmen bilmem şu olması" beni alakadar etmiyor, polissen eğer ihbara gitmek zorundasın diyorum. "Ne olursa olsun asılsız da olsa pusuya da düşsen gitmek zorundasın diyorum." 'Senin dediğin ise DM'ye yakın bir olay gibi bu benim sorunum değil, alırsın kanıtlarını forumda şikayet oluşturursun' ama "Herkes böyle yapar düşüncesiyle ihbara gitmemezlik tamamen saçmalıktır."

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2019, 14:56:42 »
Spoiler:

Sen anlamadın her halde yazıyı orada demek istiyorum ki "Senin pusuya düşmen, ölmen bilmem şu olması" beni alakadar etmiyor, polissen eğer ihbara gitmek zorundasın diyorum. "Ne olursa olsun asılsız da olsa pusuya da düşsen gitmek zorundasın diyorum." 'Senin dediğin ise DM'ye yakın bir olay gibi bu benim sorunum değil, alırsın kanıtlarını forumda şikayet oluşturursun' ama "Herkes böyle yapar düşüncesiyle ihbara gitmemezlik tamamen saçmalıktır."

İhlal yapılan bir ortamda rol yapmaktan zevk alıyor musun? Ben de almadığını düşünmüştüm. Departman üyeleri robot değil, onlar da aynı senin gibi düşünüyor.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2019, 17:06:28 »
Spoiler:
Spoiler:

İhlal yapılan bir ortamda rol yapmaktan zevk alıyor musun? Ben de almadığını düşünmüştüm. Departman üyeleri robot değil, onlar da aynı senin gibi düşünüyor.

Demek istediğini pek anlamadım ancak anladığım kadarıyla "PD'nin işi olabiliyor, robot değil her ihbara bakamaz" gibi anladım yanlışsam düzeltirsin.

Ben oyuna başladığım günden beri 1 hafta oldu ve 1 hafta içerisinde verdiğim ihbarların hiç birisi değerlenmedi. Tamam işi var ama her ihbar verdiğim zaman mı işi oluyor?

Ancak dediğim bu sistem gelirse oyunda kimin daha çok aktiflik gösterdiği de orta da olur. İhbarlara kim fazla bakarsa oyunda onun aktifliği fazladır ve bu PD yönetim tarafından ödüllendirebilir.

Ödül ne olur bilmem onu sistemi getirecek karar versin.

Çevrimdışı Furkanizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Aralık 2023, 23:01
Toplam oynama: 62 gün, 3 saat
Birlik: **** *****ny
Ynt: İhbar Önerisi
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2019, 17:09:24 »
Aslında, dikkatlice okuduğunuz, düşündüğünüz zaman oldukça saçma.Çünkü, sahada aktif birim yok ise, zaten ihbarınıza kimse gelemeyecek ki.Şu anki sistemde ise, ihbarı gören, veya meşgul olmayan birimler direk olarak yöneliyor.Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 20 Kasım 2019, 17:29:33 »
Aslında, dikkatlice okuduğunuz, düşündüğünüz zaman oldukça saçma.Çünkü, sahada aktif birim yok ise, zaten ihbarınıza kimse gelemeyecek ki.Şu anki sistemde ise, ihbarı gören, veya meşgul olmayan birimler direk olarak yöneliyor.Desteklemiyorum.

Sunucu neredeyse 500'e yakın çekiyor ve aktif birim olmuyor öyle mi? kaldırın kardeşim o zaman polis departmanını ne güne duruyor? "PD kovalamaca yapar, operasyon yapar" geri kalan hikaye ben eminim ki o ihbarı görüp gelmeyenler var. Kendi işimizi kendimiz yapmaya kalkınca da "DM" oluyor veya oyun içi suç işlemiş oluyoruz.

Ya bir olay anlatayım size dondurmacı vardı küfür ederek milleti rahatsız ediyordu olay yerinde ise polis vardı biri şikayet etti polisin cevabı ne oldu biliyor musun?

"9-1-1'i arayarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz."  sonra bindi aracını gitti. Sen nesin polis değil misin? ihbarla mı geleceksin? şimdi diyeceksiniz ne alaka? çok alaka çünkü daha bunu değerlendirmeyen biri ihbarı mı değerlendirecek?

Ama benin dediğim sistem getirin sadece 1 hafta bak bakayım ihbara kalmayan biri kalıyor mu?

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #16 : 22 Kasım 2019, 03:47:34 »

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 22 Kasım 2019, 09:45:07 »
temkinli git ilk onlar sıkarsa ihbar vermezseniz pd dm den şikayet açarsınız gerekli cezayı yerler

Çevrimdışı A.N.R.T.L

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hades Lorey Lv.22
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Nisan 2023, 12:57
Toplam oynama: 103 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Mart 2023, 22:37
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 24 Kasım 2019, 13:28:46 »
Bazı birlikler illegal polis sıgınıyor isim vermek istemiyorum ama yapdıkları iyi bişe deil maskeli ihbar vermek yasak olabilir mesela maskesizde ihbar verince illegal oldunu bilemiyoruz adamlar baskın yiyor biri birlikten çıkıp hemen ihbar veriyor sonra tekrar giriyor çok saçma bişey her ihbarada polisler gelmesin ama adam illegal falan deil ihbar veriyor yarım saat sonra polis geliyor çok saçma.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #19 : 24 Kasım 2019, 13:53:16 »
Şehrin göbeğinde katliam oluyor 10 kişi ölüyor katliamın olduğu yerden polis geçiyor silahlı adamlar var diyoruz 911 arayın diyor. 911 arıyoruz diyoruz kimse gelmiyor. PD, gördüğü çatışmalara gitmekten başka ne yapıyor olabilir?