Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çifte standart :)

Başlatan Berhava, 13 Kasım 2019, 22:22:06
Okunma sayısı 454 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Çifte standart :)
« : 13 Kasım 2019, 22:22:06 »
Merhabalar, bugün forumda forum görevlilerinin illegal karakterlerle yaptığı başvuruların kabulunu inceleyeceğiz :)

Kişileri tanımıyorum problemim yok, ancak normal oyuncular illegal karakterler ile giremezken yetki sahiplerine böyle bir imtiyaz tanınmasını doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Ynt: Çifte standart :)
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2019, 22:25:19 »
yetki sahiplerine yönelik değildir. gözden kaçtığı veya sicil olmadığı için kabul olanlar oluyor, benim de giren birkaç arkadaşım olmuştu.
lakin sicil olmadığı için kabul olanların kabul olmasını doğru bulmuyorum. illegalken legal role geçiş yapmak saçma bir rol bence. hele ki dün acımasız bir mafya rolünü gerçekleştirenin bugün pd başvuruları açılınca polis rolü deneyeyim deyip bahane olarak karakterim insafa geldi demesi çok çok saçma bence.

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2019, 22:26:06 »
 :P :P :P :P :P

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2019, 22:29:04 »
yetki sahiplerine yönelik değildir. gözden kaçtığı veya sicil olmadığı için kabul olanlar oluyor, benim de giren birkaç arkadaşım olmuştu.
lakin sicil olmadığı için kabul olanların kabul olmasını doğru bulmuyorum. illegalken legal role geçiş yapmak saçma bir rol bence. hele ki dün acımasız bir mafya rolünü gerçekleştirenin bugün pd başvuruları açılınca polis rolü deneyeyim deyip bahane olarak karakterim insafa geldi demesi çok çok saçma bence.

Birlik ile başvuran normal üyelere " Birliktesiniz, NC atıp tekrar başvuru atın. " tarzı şeyler yazıyorlardı bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2019, 22:34:22 »

Birlik ile başvuran normal üyelere " Birliktesiniz, NC atıp tekrar başvuru atın. " tarzı şeyler yazıyorlardı bildiğim kadarıyla.

sistemsel birlikte olmadığın sürece, sicilin de yoksa ne kadar rol yapmış olursan ol kabul ediyorlar. geçmişte bu konu hakkında çokça konu açılmıştı illegal karakterler pdye alınıyor diye.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2019, 22:35:40 »

sistemsel birlikte olmadığın sürece, sicilin de yoksa ne kadar rol yapmış olursan ol kabul ediyorlar. geçmişte bu konu hakkında çokça konu açılmıştı illegal karakterler pdye alınıyor diye.

Ancak sistemsel olarak birlikteler :D

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2019, 22:44:49 »

Birlikten çıkıp " temizim. " denmesi ihtimaline karşı şurada bulunsun : )

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 13 Kasım 2019, 22:51:14 »

Ancak sistemsel olarak birlikteler :D
başta kişileri savunmayı düşünüyordum ama profilleri inceledikten sonra fikrim değişti.
ticket açın

Valla ticket gibi bir amacım yok alınıyorsalar alınsınlar, amacım insanların görmesi bunları :) Aslında konuyu LSPD üzerine açacaktım, direk PO1'den PO3'e atlatılanlar felan ama buraya kısmetmiş :)

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2019, 01:32:33 »
Alakası yok. Sicilini görmemiş olabilirler veyahutta sicili olmayabilir. Yöneticiler tanrı değil, kimin karakteriyle ne yaptığını bilemezler. Bu yüzden bu konuyu direkt olarak karalama kampanyasına çevirmeye gerek yok

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2019, 10:51:56 »
Alakası yok. Sicilini görmemiş olabilirler veyahutta sicili olmayabilir. Yöneticiler tanrı değil, kimin karakteriyle ne yaptığını bilemezler. Bu yüzden bu konuyu direkt olarak karalama kampanyasına çevirmeye gerek yok