Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[18] RedRebels Motorcycle Gang

Başlatan ensonumutlarölür, 12 Kasım 2019, 23:41:53
Okunma sayısı 7758 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JSW_Maysone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Godwill Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Aralık 2020, 21:54
Toplam oynama: 13 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [18] RedRebels Motorcycle Club
« Yanıtla #50 : 14 Kasım 2019, 00:20:46 »
3 president mi? President o kolun başkanı, üç tane değil bir tane olması gerekir. Ayrıca Vice President ve SGT at ARMS'da tek bir tane olmalı. Presidentlerin ikisini Vice President'e ve Çavuş'a atayabilirsiniz. Ayrıca kadın President'i de saçma buldum. 'OLDLADY' gibi kendinize özgün bir kadın yaması çıkartabilirsiniz. Bu da sadece size özel olur. Tanıtım göze hitap ediyor. Başarılar dilerim, rollerde görüşmek üzere ;)

şimdi sana açıklayayım, 3 pres olması şu yüzden sistemsel kendi rütbemizi değiştiremiyoruz, gerçek presimiz Ozi oluyor şuanda pasif, geldiğinde rütbeler değişicek. bu duruma sistemsel rütbelere bakarak yorum yapman garip.
ve emin ol bu tanıtımı yazarken herşeyi araştırarak yaptık, burda bu şekilde olumsuz karşılayacağına nedenini sorman gerekirdi.
farkındaysan kimsenin rütbesi sistemsel oynamamış bir halde, rollere bile başlamamışız. ve sen bu durumda iken gelip bu şekilde konuşman saçmalık. hatalı tarafın ise chapteri olmayan, yeni açılan bir MC de presin v.presini istediği gibi seçe bileceğinin farkında değilsin, her neyse görüşün için teşekkürler.
Rollerinizde başarılar dilerim. Umarım sinir olmamayı becerirsiniz, ne olduğu malum :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #51 : 14 Kasım 2019, 00:23:19 »
'OLDLADY'
O'Lady*
İnsanları eleştirebilecek durumda değilsin.
Üye sayısına göre çavuş sayısı da değişiklik gösterebilir abim, çok toysun

Çevrimdışı BjartmarS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Nisan 2021, 22:22
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #52 : 14 Kasım 2019, 00:26:24 »
3 president mi? President o kolun başkanı, üç tane değil bir tane olması gerekir. Ayrıca Vice President ve SGT at ARMS'da tek bir tane olmalı. Presidentlerin ikisini Vice President'e ve Çavuş'a atayabilirsiniz. Ayrıca kadın President'i de saçma buldum. 'OLDLADY' gibi kendinize özgün bir kadın yaması çıkartabilirsiniz. Bu da sadece size özel olur. Tanıtım göze hitap ediyor. Başarılar dilerim, rollerde görüşmek üzere ;)

Çevrimdışı JSW_Maysone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Godwill Lv.11
Son giriş: 02 Aralık 2020, 21:54
Toplam oynama: 13 gün, 17 saat
« Yanıtla #53 : 14 Kasım 2019, 00:29:08 »

O yüzden çok şaapma yani :d

Çevrimdışı satan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2023, 00:18
Toplam oynama: 458 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Ağustos 2023, 15:52
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Robin Muller Lv.36
Son giriş: 02 Ekim 2023, 00:17
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 18 Şubat 2023, 12:55
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #54 : 14 Kasım 2019, 03:20:42 »
Spoiler:

şimdi sana açıklayayım, 3 pres olması şu yüzden sistemsel kendi rütbemizi değiştiremiyoruz, gerçek presimiz Ozi oluyor şuanda pasif, geldiğinde rütbeler değişicek. bu duruma sistemsel rütbelere bakarak yorum yapman garip.
ve emin ol bu tanıtımı yazarken herşeyi araştırarak yaptık, burda bu şekilde olumsuz karşılayacağına nedenini sorman gerekirdi.
farkındaysan kimsenin rütbesi sistemsel oynamamış bir halde, rollere bile başlamamışız. ve sen bu durumda iken gelip bu şekilde konuşman saçmalık. hatalı tarafın ise chapteri olmayan, yeni açılan bir MC de presin v.presini istediği gibi seçe bileceğinin farkında değilsin, her neyse görüşün için teşekkürler.
Rollerinizde başarılar dilerim. Umarım sinir olmamayı becerirsiniz, ne olduğu malum :)
Durumumuzu anlıyorsunuz, teşekkürler.

Çevrimdışı MistaGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alamar Clay Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:29
Toplam oynama: 76 gün, 18 saat
« Yanıtla #55 : 14 Kasım 2019, 12:12:09 »

Ben nasıl kendimi rezil ederim de millet bana kıçıyla güler adlı çalışma  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı satan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2023, 00:18
Toplam oynama: 458 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Ağustos 2023, 15:52
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Robin Muller Lv.36
Son giriş: 02 Ekim 2023, 00:17
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 18 Şubat 2023, 12:55
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #56 : 14 Kasım 2019, 17:35:26 »
Spoiler:

O yüzden çok şaapma yani :d
yazık
hepsini yazıp v. Eklemeyi unutmuşum siz bununla taşşak geçmeye devam edin. :D
yiyemeyeceğiniz şeyin altına yatın sonra zırlaya zırlaya her tanıtımda bize sallayın alsmaösm
Çünkü yapabildiğiniz tek şey bu :D
En başından beri satanda vpyim satanda press rolü de yapmadım neden bu kadar ağladığının sebebini bilmiyorum.
Oturamıyorsan bu benim suçum değil :) Kimlerle sidik yarıştıracağını iyi seç bundan sonra
muah

lütfen buradan tartışmayın, ileti göndere bilirsiniz.

Çevrimdışı Batinoski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 06:55
Toplam oynama: 229 gün, 5 saat
Birlik: *DNW
Son giriş: 10 Aralık 2022, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #57 : 14 Kasım 2019, 18:36:05 »
Başarılar kankam

Çevrimdışı KennyBoi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mikael Ryan Lv.12
Köken: İsveç
Son giriş: 14 Aralık 2022, 08:25
Toplam oynama: 6 gün, 10 saat
« Yanıtla #58 : 14 Kasım 2019, 18:37:58 »
Başarılar.

Çevrimdışı Magnitud

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 20:31
Toplam oynama: 112 gün, 0 saat
Birlik: ***** ***ily
« Yanıtla #59 : 14 Kasım 2019, 18:54:25 »
Motor çetesi birliği hard rol gerektiren, sabır ve azim gerektiren bir birliktir bunların hepsi sende ve birliğindeki kişilerde varsa birliğiniz tutar neyse lafı dolandırmıyım başarılar.