Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Drive by da nasılsınız?

Başlatan KubaR, 12 Kasım 2019, 20:39:32
Okunma sayısı 643 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Drive by da nasılsınız?
« Yanıtla #10 : 12 Kasım 2019, 22:05:43 »
keşke yapılan drive-bylar da gerçek drive-bylar olsa
eğer rolle yapılan drive-bydan bahsediyorsan çok gördüm ama yapması nasip olmadı. ultra lüks bir araca varoş skini+ak47 ile binip farklı bir lüks araca taramaktan bahsediyorsan birkaç yıl önce freeroamda arkadaşlarım ile çok yapardım.

Çevrimdışı N. Coleman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Mayıs 2020, 14:10
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2019, 22:08:35 »

İyiyiz kardeşim, sen nasılsın?

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2019, 22:27:21 »
eğer rolle yapılan drive-bydan bahsediyorsan çok gördüm ama yapması nasip olmadı. ultra lüks bir araca varoş skini+ak47 ile binip farklı bir lüks araca taramaktan bahsediyorsan birkaç yıl önce freeroamda arkadaşlarım ile çok yapardım.

ayrıca drive by göz korkutmak için yapılır, düşmeni yerlere düşürecek kadar 10 kere sıkılmaz, ayak üstü geçerken pa pa pa, siz drive by değil çatışma yapıyorsunuz

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 12 Kasım 2019, 22:35:19 »

ayrıca drive by göz korkutmak için yapılır, düşmeni yerlere düşürecek kadar 10 kere sıkılmaz, ayak üstü geçerken pa pa pa, siz drive by değil çatışma yapıyorsunuz

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #14 : 12 Kasım 2019, 22:50:32 »

konumun altına yorum yapma çakma + yetme dmciler birde hile açarak kendinizi rezil ediyorsunuz bide buraya atıyorsun allah aşkına

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 12 Kasım 2019, 23:15:02 »
buda soru mu

mükemmelim  8) 8) 8) 8)

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2019, 23:34:47 »
buda soru mu

mükemmelim  8) 8) 8) 8)
ss at meme yap meme

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 13 Kasım 2019, 16:23:41 »

konumun altına yorum yapma çakma + yetme dmciler birde hile açarak kendinizi rezil ediyorsunuz bide buraya atıyorsun allah aşkına
Ya kardeşim sen kimsin? Bir de çakma, yetme DM'ciler demişsin. Sen daha roleplaya başlamamışken Baronov bu sunucuda oynuyordu. Şimdi de abilerine sıkıyorsun, vuruluncada hile ve DM diye ağlıyorsun. O zaman neden kalkamayacağın taşın altına elini sokmaya çalışıyorsun? Hadi aslanım, uza burdan. Daha fazla gezme ayak altında.
beni düşürdüğüne dair bir kanıt at kendimi ck edeyim allah aşkına 35 gündür banlıyım yıllara göre rol tecrübesi olmuyor ne yazık ki senden bin kat daha iyi rol yapabileceğimi söyleyebilirim videonu artık konuya atma abim değilsin kardeşimde değilsin seni takmıyorum çakma ve yetme dmcilersiniz hile açıyorsunuz drive by da nasılsınız diye soruyorum (meme) yapıcaz yaptırmıyorsun ilerle senin burdan uzaman lazım kavga istiyorsan burdan yapma oyundan yaparsın 15 gün sonra hadi ilerle.

Çevrimdışı N. Coleman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mayıs 2020, 14:10
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
« Yanıtla #18 : 13 Kasım 2019, 16:41:33 »
Spoiler:
Spoiler:

hem hile kullanıyor hem de videoya alıyor senin kadar malını görmedim
yanlış düşünüyosun kanka adam akıllı, sağ alttaki hudu gizlemiş ki ban yemesin. sağ alttaki hudu gösterse bu kadar rahat her yere atabilir miydi bu videoyu
Seni dikkate alan yok aslan parçası. Her şeye burnunu sokma, her şeye maydonoz olma. Dedikoducu karılar gibi her yerde boş boş laf yapıyorsun. Tamam, zamanında seni, birliğini ve dostlarını yerden yere vurmuş olabiliriz, ama bir sus artık be kardeşim. Her açtığım konuda, yaptığım yanıtlarda bir laf sokmaya çalışıyorsun. Demek ki zamanında soktuğumuzu daha çıkaramamışsın, ne bu kuyruk acısı?
zamanında bir şey mi soktunuz da çıkarmamı bekliyorsunuz, sizi bu sunucuda kale alan kaç insan olduğunu sanıyorsunuz? kimsenin umurunda değilsiniz siz. birliğinizde, hilenizi paylaştığınız o birkaç arkadaşınız dışında kim sizi umursuyor? yıllarca oynayıp taklaya gelen çok kişi gördü bu gözler. birliği açtığınız günden beri birliğinizi geliştirmek adına ne yaptınız?
1 yıl önceki konuyu hortlatan da sizdiniz, her konuda laf sokmaya çalışan mı oldum şimdi? kusura bakmayın, hileli videonuzu "kol" adı altında paylaşıp rezil olduktan sonra başarılı işler yapmaya çalışanlara laf sokanlar(maya çalışanlar) sizler oldunuz. üslubunu da koru, dingonun ahırı değil burası.
Bakıyorumda bizi yakın takibe almışsın aslan parçası. Çok fazla ilgileniyorsun bizimle. Kendi birliğimiz için ne yaptığımız seni ilgilendirmez. Kimin bizi umursadığı, umursamadığı umrumuzda değil. Kendini bir şey sanıp her konumuza yorum atıyorsun. Eğer umrunda değilsek neden her açtığımız konuya, her yaptığımız yanıta cevap veriyorsun? Sen dikkate alınacak bir insan değilsin. Senin iki yanlışın oldu, birincisi bize bulaşman, ikincisi haddinden fazla konuşman. Daha fazla konuşma, çünkü konuştukca batıyorsun.

Bu videoları dikkatlice izle aslan parçası, kimin kime neyi sokup, neyi çıkardığını görürsün o zaman.

Daha fazla yazdıklarına yanıt vermeyeceğim. Çünkü hep boş laf yapıyorsun, bir icraatini göremiyoruz. Boş insanın tekisin.
aferim, hileli video ile icraat yapmaya devam edebilirsiniz. sizi yakın takibe alsaydım (bir yıldır bizi 7/24 takibe almış ve en ufak şeyde eski konuları hortlatan arkadaşlarımız söylüyor bunu) şu an bu yanıtı atamadan yasaklanmış olurdunuz. bu arada, taktığımı bırakmıyorum. zamanında yasaklattığım, şimdi de arkadaşım olan kişilerden doğrulayabilirsin. misal bir yıl kadar önce zakhaev diye bir birlik vardı sanırsam, aynı sizin gibi forumda hileli videolarını paylaşıp övünüyordular. en son yiğitle beraber liderleri dahil 14 üyesini hileden yasaklatmıştık, şimdi nerede ne yaptıklarını bilmiyorum. eğer size takmış olsaydım sadece 2 gün içerisinde hakkınızda açacağım üslup şikayetlerinden forumdan yasaklanabilirdiniz ki üstteki postu atarken bile üslubunu bozmuşsunuz. boran bize takmış diye övünmek istiyorsanız yakın takibe aldığımı düşünmenizde bir sakınca görmüyorum, kim kendini överek mutlu etmek istemez ki?
bu arada konuştukça battığımı düşünelim. bir roleplay sunucusunda hileli bir dm videosu paylaşarak övünen kişinin iki kat battığını da hesaba katmak gerekir. utanın biraz, hile ile dm attığınız bir videoyu "icraatimiz" ayağına paylaşıyorsunuz. benim tuvaletimi yaparken harcadığım efor da icraat o zaman.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 13 Kasım 2019, 17:06:40 »
Konu amacının dışında konuşmalar yüzünden kitleniyor (çok saolun)