Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis Şikayetlerine PD Yetkilisinin Bakması HK.

Başlatan Meganluv, 12 Kasım 2019, 14:58:17
Okunma sayısı 1932 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ocak 2020, 19:55
Toplam oynama: 14 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Polis Şikayetlerine PD Yetkilisinin Bakması HK.
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2019, 15:43:10 »
Bu zamana kadar açılan şikayetlerde bir kayırma gördüyseniz bu AR&GE'yi açmanız gerekir. Onun dışında ben bu zamana kadar hiç öyle bir duruma rastlamadım. Herkese açık bir şekilde paylaşılıyor ve siz bunu rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Sonucu beğenmezseniz de bir üst yetkiliye de taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca Polis rollerini ve kurallarını en iyi şekilde Departmanın içerisinde uzun süre rol yapmış kişiler bilir. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı ParsHoover

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Kasım 2019, 20:04
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Birlik: **mar
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2019, 20:37:36 »
Öncelikle keşke yaşadığın olayı yazsaydın buraya. Ayırma, kayırma ya da torpil gibi bir durum oldu sanırsam. Ya da senin sezgilerinin kuvveti arşa ermiş. Sen bence bi' olaya bak, bu durumun, sorunun, problerimin Polis Departmanı hakkında bilgisi ve tecrübesi olan biri tarafından çözümlenmesi bence daha mantıklı. Hakikaten en doğru kararı verecek kişiler onlardır. Zaten eğer bu savunmama karşın aksi bir duruma şahit olduysan ya da bizzat tanıklık ettiysen, yaşadıysan itirazını buraya değil Hera, @bergy ya da KOGSenior'a yapmalıydın. Bu tarz şeyler oluyorsa eğer ufak yazılar yazmak yerine konuyu kökten çözebilirdin. Ben bunu kabul etmiyorum, desteklemiyorum.

Saygılarımla, Praha

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2019, 20:58:32 »
Öncelikle keşke yaşadığın olayı yazsaydın buraya. Ayırma, kayırma ya da torpil gibi bir durum oldu sanırsam. Ya da senin sezgilerinin kuvveti arşa ermiş. Sen bence bi' olaya bak, bu durumun, sorunun, problerimin Polis Departmanı hakkında bilgisi ve tecrübesi olan biri tarafından çözümlenmesi bence daha mantıklı. Hakikaten en doğru kararı verecek kişiler onlardır. Zaten eğer bu savunmama karşın aksi bir duruma şahit olduysan ya da bizzat tanıklık ettiysen, yaşadıysan itirazını buraya değil Hera, @bergy ya da KOGSenior'a yapmalıydın. Bu tarz şeyler oluyorsa eğer ufak yazılar yazmak yerine konuyu kökten çözebilirdin. Ben bunu kabul etmiyorum, desteklemiyorum.

Saygılarımla, Praha

Sayın Praha;

Öncelikle yaşadığım her hangi bir olay yok; 2.5 yıldır da hiç bir şekilde karakterim IC & OOC bir jail ya da kick yemedi, polislerle de rol yapmadı.

Zaten ayırma, kayırma, torpil gibi şeyler görürsem üst yetkiliye bildirebileceğimi ben de biliyorum, şikayet açabileceğimi de biliyorum, Hera ya da bergy'e yazabileceğimi de biliyorum, herhangi bir itiraz ya da iddia belirtilmemiş konuda, hangi itirazı onlara belirteyim?

Saygılarımla, Sufle.

çok samimi yazın ve konunun tümünü okuyup itirazımı, iddiamı, şikayetimi gözden geçirip yıkıcı değil yapıcı eleştiri yaptığın için teşekkür ederim

saygıLarımla sufLe

Çevrimdışı Abujamula

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ashley Dale Lv.31
Köken: Rus
Son giriş: 10 Kasım 2024, 23:32
Toplam oynama: 181 gün, 20 saat
Diana Dale Lv.31
Köken: Rus
Son giriş: 10 Kasım 2024, 22:54
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2019, 21:55:26 »
LSFD yönetiminin bakmasınımı istiyorsun anlamadım? LSPD şikayetine LSPD yönetimi bakar.

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2024, 04:00
Toplam oynama: 21 gün, 13 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:34
Toplam oynama: 180 gün, 15 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 19:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2019, 03:19:33 »
Normal bir admin LSPD politika-formasyonlarını bilmeyebilir, ama PD içindeki adminler bildiği için onlar bakıyor.

Çevrimdışı Gorgi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Şubat 2024, 15:39
Toplam oynama: 144 gün, 9 saat
« Yanıtla #15 : 15 Kasım 2019, 03:43:36 »
Sizin amacınız şikayete şu kişi bu kişi baksın değil, şikayet ettiğiniz kişinin sebebi saçma olsa bile ceza alsın diye uğraşıyorsunuz. Ara sıra PD şikayetleri kısımlarından bakıyorum, hepsi saçma sapan şikayetler. Yaptıklarınızı göz önünde bulundurmuyorsunuz işlem yapıldığında da "silahım gitti, şuyum gitti, geri verilsin yok para verirse olur" gibi gibi saçma yorumlar var. Siz ve sizler düzgün bir sebepten şikayet açsanız böyle bir şeye gerek bile yok, geçerli bir sebepse acımadan da cezasını verirler. Sizler sadece kendinizi düşünüyorsunuz, kendi isteğiniz olsun diye uğraşıyorsunuz niye hep sizler sorun yaşıyorsunuz?
Biz neden hiç PD ile sorun yaşayıp şikayet açmıyoruz?
Nedense hep belli kişiler şikayet ediyor ve rededildiğinde de OOC kin besliyorsunuz.

Çevrimdışı narsist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 23:50
Toplam oynama: 274 gün, 4 saat
« Yanıtla #16 : 15 Kasım 2019, 03:54:52 »
LSPD şikayetlerine birlik yönetimindekiler ve sunucuda yetki sahibi olabilmiş kişiler bakıyor. Yani, hem birliğin yönetiminde olup (Lieutenant+) hemde sunucuda bir yetki sahibi olması gerekiyor(FG, OG, GA+). Bu kişiler LSPD rollerine aşina olup soruna baktığı gibi sorunu kökünden kavrayabilecek kişiler oldukları için şikayetlere LSPD Yönetimi bakıyor. Arkadaşlığın başka olup bu işin başka olduğu kanısına vararak yola çıkın. Yöneticinin verdiği cezadan hoşnut değilseniz bu talebinizi ticket üzerine daha üst mevkideki kişilere taşıyabiliyorsunuz. Bu mevkide biri olarak, net şekilde açıkladığımı düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 15 Kasım 2019, 05:14:18 »
Sizin amacınız şikayete şu kişi bu kişi baksın değil, şikayet ettiğiniz kişinin sebebi saçma olsa bile ceza alsın diye uğraşıyorsunuz. Ara sıra PD şikayetleri kısımlarından bakıyorum, hepsi saçma sapan şikayetler. Yaptıklarınızı göz önünde bulundurmuyorsunuz işlem yapıldığında da "silahım gitti, şuyum gitti, geri verilsin yok para verirse olur" gibi gibi saçma yorumlar var. Siz ve sizler düzgün bir sebepten şikayet açsanız böyle bir şeye gerek bile yok, geçerli bir sebepse acımadan da cezasını verirler. Sizler sadece kendinizi düşünüyorsunuz, kendi isteğiniz olsun diye uğraşıyorsunuz niye hep sizler sorun yaşıyorsunuz?
Biz neden hiç PD ile sorun yaşayıp şikayet açmıyoruz?
Nedense hep belli kişiler şikayet ediyor ve rededildiğinde de OOC kin besliyorsunuz.

Önce daha fazla ceza aldırtmaktan bahsetmişsin, sonra silah gitti, para verirse olur muhabbetlerine girmişsiniz de benim daha 1 tane PD şikayetim de yok, 1 tane IC jailim de yok..

çok farklı bi' isyan olmuş senin ki ama ne amacımla uyan bi yorum, ne konuyla.

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
« Yanıtla #18 : 17 Kasım 2019, 01:49:25 »
Normal bir admin LSPD politika-formasyonlarını bilmeyebilir, ama PD içindeki adminler bildiği için onlar bakıyor.

Ayrıca zaten taraflılık görüyorsanız ceza itirazı açılabilir ve sonuca varılabilir Desteklemiyorum.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2019, 02:24:43 »
Söylediğiniz şey doğru, insanlar kendi birliğindeki kişileri koruma eğiliminde. Fakat bu herkes için geçerli değil. Açıkçası şikayetleri tamamen objektif bir şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum ki sadece bugün 4 departman üyesine jail işlemi uyguladım. Ayrıca şikayetlerinin geneli ben ve @KOGSenior tarafından değerlendiriliyor. Ve eklemek istediğim son şey, PD şikayetlerinden işlem uygulanan departman üyelerine birlik uyarısı yazılıyor ve 3 birlik uyarısı olan üyeler ihraç ediliyor. Eğer departman üyeleri PD yönetimi tarafından cezalandırılmazsa bunun takibi yapılamaz.