Ortada fps diye bişi kalmaz o zamanda ya bende işlemci olarak pentium 4 var zaten besleyemiyor ekran kartını bide aksesuar zımbırtıları öldürür
Git adam akıllı sistem al kardeşim o senin sorunun ya da Samp Addon falan kullan
yine sizin yazdığınız, buna benzer bir postu görmüştüm.
bakın, bu ülkede milyonlarca insan 2000 tl ile koca bir aile geçindirmeye çalışıyor. öğretmen maaşları bile kendi evinde değilsen aile geçindirmeye asla yetmiyor. sabancının oğlu olabilirsiniz, ultra hardcore sisteminiz olabilir ama burada gelip de insanlara "sisteminiz yetmiyorsa oynamayın" diyemezsiniz. bir kere bu oyunu oynayan çoğunluk yeni oyunlara sistemi yetmediği için oynuyor (benim gibi). ayrıca sunucuyu yoracak sistemler sadece kişisel bilgisayarları değil sunucuyu da etkiler. yaz tatilinde her yer özel map ile kaynıyorken en güçlü sistemler sunucuya dayanmıyordu drop yiyordu, hatırlatırım.
dediğim gibi, aksesuar limiti sunucuyu yorduğu için 5 diye biliyorum. önemli bir olay da değil. tam aksine aksesuarlar benim göz zevkimi bozuyor. gözlük, saç gibi aksesuarlarınızı sistem ile kullanabilirsiniz ama lütfen ufak detaylar için limit yükseltilmesini talep etmeyin. skin modları, emoteler boşa durmuyor.