Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Aksesuar Yetersizliği

Başlatan CanX7, 11 Kasım 2019, 14:12:09
Okunma sayısı 592 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CanX7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Ocak 2023, 04:22
Toplam oynama: 68 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Aksesuar Yetersizliği
« : 11 Kasım 2019, 14:12:09 »
Karakter Adınız: (Elijah Salvatore)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Daha önce defalarca bu ar-ge'yi açtım aradan yıllar geçti ilgileniceğiz denildi ama ilgilenilmedi oyun içerisinde 5 aksesuar gerçekten çok yetersiz kalıyor benim gibi görünüşe önem veren arkadaşlar için mesela ben bu karakterin saçını gözlüğünü vb yaptım ama sakal küpe baston takmaya yer kalmadı Minimium 8 Max 10 Aksesuar olabillir.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: http://i.hizliresim.com/Lvz7Bz.png

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Aksesuar Yetersizliği
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2019, 14:53:02 »
bencede gelsin artık 10 tane ideal

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2019, 16:28:57 »
karakterinizi aksesuarlar ile döşemek yerine skin modu kurmayı deneyebilirsiniz
aksesuar limiti fpsi düşürdüğü için var diye biliyorum

Çevrimdışı CanX7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2019, 22:10:57 »
karakterinizi aksesuarlar ile döşemek yerine skin modu kurmayı deneyebilirsiniz
aksesuar limiti fpsi düşürdüğü için var diye biliyorum
Ha- skin modunda zaten baston falanda yapıcaz deme saçmalama bide her ay değiştireyim mi ben bu modu ?
Ben haftada bir karakterimin sakallarını değiştiriyorum(kısaltmak vb tıraş olmak uzatmak) bunlar için farklı farklı skin modlarımı yapayım zaten skin yapmayı bilmiyorum yapsamda çok masraflı olur alt tarafı rol yapıyoruz şurada.

Çevrimdışı CanX7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2019, 22:11:39 »
Ayrıca aksesuarlar lag yapmaz.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2019, 23:45:31 »
O zaman, sizin bizim düşündüğümüz şeyi yetkililer niye düşünemesin? Niye her sunucuda aksesuar limiti 5 olsun? Ya SAMPın bir sınırı ya da FPS sorunları. Obje eklendiği için FPS sorunları yarattığını duymuştum ben ve buna göre yazdım.
Ayrıca aksesuarı hiçbir zaman kullanmayın demiyoruz. Ben de kullanıyorum. Ama örneğin kıyafetinize yaptığınız İtalyan bayrağı için 3 obje harcamışsınız. Bunun yerine en basitinden painte girerek yeşil beyaz ve kırmızı renkler çizebilirsiniz. Misal sakal-bıyık da aynı. İmam sakalı yapmayacaksanız boyayarak bunu yapabilirsiniz, traş rolünde de sprey boya seçeneği ile boyar veya hafif grileştirirsiniz. Gözlük, saç, saat gibi aksesuarları skin modu ile yapınız demedim ki. Sadece boyayarak yapabileceğiniz şeylerden aksesuar slotu arttırabilirsiniz. Yine aynı şekilde aşırı detaylarda /do komutunu kullanabilirsiniz. Bir sürü alternatifi varken sunucuyu tek bir sistemden iki kat yormaya gerek yok, hele aktif sayısı 600ü bulan bir sunucu için kıyamet olur bu.

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2019, 00:10:51 »
Önceliker gibi bunuda destekliyorum, çok yetersiz kalıyor kadın karakterler için özellikle.

Çevrimdışı CanX7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 12 Kasım 2019, 09:46:49 »
O zaman, sizin bizim düşündüğümüz şeyi yetkililer niye düşünemesin? Niye her sunucuda aksesuar limiti 5 olsun? Ya SAMPın bir sınırı ya da FPS sorunları. Obje eklendiği için FPS sorunları yarattığını duymuştum ben ve buna göre yazdım.
Ayrıca aksesuarı hiçbir zaman kullanmayın demiyoruz. Ben de kullanıyorum. Ama örneğin kıyafetinize yaptığınız İtalyan bayrağı için 3 obje harcamışsınız. Bunun yerine en basitinden painte girerek yeşil beyaz ve kırmızı renkler çizebilirsiniz. Misal sakal-bıyık da aynı. İmam sakalı yapmayacaksanız boyayarak bunu yapabilirsiniz, traş rolünde de sprey boya seçeneği ile boyar veya hafif grileştirirsiniz. Gözlük, saç, saat gibi aksesuarları skin modu ile yapınız demedim ki. Sadece boyayarak yapabileceğiniz şeylerden aksesuar slotu arttırabilirsiniz. Yine aynı şekilde aşırı detaylarda /do komutunu kullanabilirsiniz. Bir sürü alternatifi varken sunucuyu tek bir sistemden iki kat yormaya gerek yok, hele aktif sayısı 600ü bulan bir sunucu için kıyamet olur bu.
    Paintle yapınca zaten oyun içinde diğer oyuncularda görücek deme ?

Çevrimdışı Imperio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2025, 03:56
Toplam oynama: 90 gün, 21 saat
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 03:47
Toplam oynama: 418 gün, 19 saat
Grace Tyler Lv.35
Son giriş: 03 Şubat 2024, 07:22
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2019, 09:53:25 »
Önceliker gibi bunuda destekliyorum, çok yetersiz kalıyor kadın karakterler için özellikle.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2019, 15:35:35 »
    Paintle yapınca zaten oyun içinde diğer oyuncularda görücek deme ?
Dediğim gibi /do komutu ile ufak detaylarınızı belirtebilirsiniz. Ben bir sistemin kendi yükünü ikiye katlamasını desteklemiyorum.