Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REHBER] Ss editleme rehberi - CS6

Başlatan en ucuz sigara ne kadar, 10 Kasım 2019, 23:31:33
Okunma sayısı 6544 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2022, 16:00
Toplam oynama: 58 gün, 3 saat
Son giriş: 08 Mart 2022, 21:52
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
[REHBER] Ss editleme rehberi - CS6
« : 10 Kasım 2019, 23:31:33 »
 Öncelikle merhaba forumda gördüğüm kadarıyla cs6 kullanmayan büyük bir kısım var bugün cs6 ile ss editlemeyi anlatacağım.

Öncelikle rolümüzü yaptıktan sonra " /ssmod siyah " yazarak ekranı karartıyoruz ve sadece yazıların gözükmesini sağlıyoruz.

bu işlemin ardından F8 tuşu ile ekran görüntüsü alıyoruz ve Belgelerim/GTA San Andreas User Files/SAMP/screens adresinden ekran görüntümüze ulaşıyoruz.

Yazıların arkasına koymamız için bir ekran görüntüsü daha gerekiyor bunun için rol esnasında güzel bir anı yakalayıp ekran görüntüsü alıyoruz.

Sıra geldi Cs6 programına;
İlk programı açtığımızda sağ yukarda bulunan kısımdan DOSYA/YENİ kısmından boş bir sayfa seçiyoruz boyutunu konuşmanın uzunluğuna, kısalığına göre ayarlayın.

Sonra DOSYA/AÇ kısmından aldığımız ekran görüntülerini Ctrl ile toplu bir şekilde programa aktarıyoruz.

ardından seçme aracı ile ekran görüntülerini açtığımız boş ekrana sürükleyip bırakacağız.

Boş ekranımız şu şekilde gözükecektir;

sıra geldi chat in arkasında ki siyah bölgeyi silme bunun için çoklu seçme aracına tıklıyoruz boş bir yeri sağ tıklıyoruz ardından " Renk aralığı " kısmını tıklıyoruz.

Önümüze ufak bir ekran açılıcak burdan " Örneklendirilmiş Renkler " kısmını tıklayıp " Gölgeler " i seçiyoruz, tamam diyoruz ve delete arından enter yapıyoruz.

Ancak işimiz burda bitmiyor fark ediceğiniz gibi yazılar biraz kötü duruyor bunun için sağ alt kısımda bulunan yazı olan Layer'i sağ tıklayıp Karıştırma seçeneklerini seçiyoruz sonra Kontur kısmına girerek değeri " 1 " yapıyoruz ve tamama tıklıyoruz ve ss'imiz hazır hale geliyor. :)

İşlem bu kadar işinize yaradıysa sevinirim. :)

Çevrimdışı Syngatarmichs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 22:29
Toplam oynama: 24 gün, 21 saat
Ynt: Ss editleme rehberi - CS6
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2019, 03:43:55 »
Eline sağlık dostum gayet güzel bir [ ss ] editleme yöntemi anlatmışsın. Çok beğendim. Rina Roleplay'da böyle oyuncular görmek beni sevindiriyor. Sunucuya katkının karşılığını alırsın umarım. Gerçekten böyle bir rehber'e çok ihtiyacım vardı. Nasıl yapacağımı bilmiyordum. Nasıl yapacağımızı hangi proğram ile  yapabileceğimizi en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın. Gayet başarılı buldum. Proğramı kolay yolla indirebilmemiz için bir link bırakırsan güzel olur, sevinirim. Başarılarının devamını dilerim. Yeni rehberler yapman dileği ile.
#Olumlu    #Rhys_Syngatarmichs

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Nisan 2022, 16:00
Toplam oynama: 58 gün, 3 saat
Son giriş: 08 Mart 2022, 21:52
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2019, 14:02:35 »
Eline sağlık dostum gayet güzel bir [ ss ] editleme yöntemi anlatmışsın. Çok beğendim. Rina Roleplay'da böyle oyuncular görmek beni sevindiriyor. Sunucuya katkının karşılığını alırsın umarım. Gerçekten böyle bir rehber'e çok ihtiyacım vardı. Nasıl yapacağımızı hangi proğram ile  yapabileceğimizi en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın. Başarılı buldum. Proğramı kolay yolla indirebilmemiz için bir link bırakırsan sevinirim. Başarılarının devamını dilerim. Yeni rehberler yapman dileği ile.
#Olumlu    #Rhys_Syngatarmichs
https://www.adobe.com/tr/products/photoshop.html?gclid=CjwKCAiAqqTuBRBAEiwA7B66ha_SLnJBmYGXTaYdr0zwtzrovPNd8B2YphNnwShA99MDRmPGWD2MNhoCdgYQAvD_BwE&sdid=8DN85NTT&mv=search&skwcid=AL!3085!3!393476746040!e!!g!!photoshop%20cs6&ef_id=CjwKCAiAqqTuBRBAEiwA7B66ha_SLnJBmYGXTaYdr0zwtzrovPNd8B2YphNnwShA99MDRmPGWD2MNhoCdgYQAvD_BwE:G:s&s_kwcid=AL!3085!3!393476746040!e!!g!!photoshop%20cs6

Buradan satın alabilirsin.

Çevrimdışı sysx1337

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mart 2023, 01:02
Toplam oynama: 74 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2019, 07:19:23 »
Bu kadar uğraşacağına oyundan /ssmod lacivert  sihirli silgi aracıyla direkt hallet

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2019, 15:23:01 »
Emeğine sağlık gayet başarılı.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2019, 00:10:05 »
Başarılı rehber olmuş.

Çevrimdışı soon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bella Parker Lv.15
Köken: Rus
Son giriş: 07 Temmuz 2023, 23:10
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2019, 10:44:32 »
Merhaba, bir başarı rehber daha teşekkürler. Konunu cidden çok sevdim. Hoş bir rehber olmuş. SS editlemeyi sadece LSRP+'da yapmasını biliyordum. Fakat artık CS6 kafama oturmuş gibi hissediyorum. Rehberin yazılarını biraz daha büyütebilirsin veya divbox ekleyebilirsin, bu sadece benim düşüncem eğer güzel olacağını düşünürsen yapmanı öneririm cidden uğraşmışsın. İyi forumlar dilerim...

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
Köken: Alman