direkt los angelesın saat dilimine ayarlasınlar isterseniz
19:00'da karanlık olmamasının nedeni hava oyunun saatlerine göre ilerliyor ki oyunun saatlerinde 19:00 tam olarak akşam gözükmüyor
Los Angeles'da mı oturuyorsun? Madem yabancı konsept niye Türkçe bir şekilde konuşuyoruz oyunda bunu neden sorgulamıyorsun?
Çoğunluk Türkiye'den bağlanıyor ve dolayısıyla hava o saatlerde kararıyor, Los Angelas ne alaka anlayamadım sırf yorum yapmak için yazıyorsunuz, destekleyip desteklemediğinizi belli etmek için değil.
attığım postun sadece dalga geçme kısmına mı takıldınız .d
19:00'da karanlık olmamasının nedeni hava oyunun saatlerine göre ilerliyor ki oyunun saatlerinde 19:00 tam olarak akşam gözükmüyor
yani isteseler de istemeseler de değiştiremezler. akşam olmasını istiyorsanız 19:00'da oyun saatı 22:00 olmalı. bu kez de gün doğuş saatleri değişiyor. hiçbir türlü gerçeğe birebir uyarlı olmaz yani.
los santos los angelesın bir replikası, madem o kadar birebir yapacaksınız saat dilimi de los angelesa uyarlı olsun diye alay ettim. yabancı konsept türkçe muhabbetine nereden bağladın merak ediyorum, o muhabbeti yapanları en son 3 4 sene önce görmüştüm.