Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sürekli olarak hile kullanıp sizleri vurmuş olduğum için özür diliyorum.

Başlatan zordayimyalanimyok, 04 Kasım 2019, 18:08:17
Okunma sayısı 1233 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
The Ganton Crips hatrına hakkımı helal ettim gitti.  :D Ama sen hileyi bırakacağına inanmıyorum yine kullanırsın sen.

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA
Probation ve ban olmasa sunucunun düzeninin içinden geçecek insanların böyle yapmacık şekilde konu açıp özür dilemesi saçma.

Bir de işe bak sen :D Adam banlanmış probationa girip çıkmış sonra bida açmış hileyi köklemiş ve tekrardan ban yemiş bir de ileri gelen hilecilerdendim diyip övünüyor iyi bok yemişsin kardeşim.

Hakkım haram zıkkım olsun.
Zebanilerin cehennemde götünden kan alması dileğiyle.
he tm zebaniler ananı siksin uza boş yapma

probation yarrağı yemişsinde ağlıyon heralde amcıklar sizi hile aç aç özür dile he yarram oldu sanki bana içten özür diliyonuz açılınca yine yapıyonuz aynı boku daha siktir burda ağlama
sanane orospu evladı ister kullanır ister kullanmaz amcığa bak

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Probation ve ban olmasa sunucunun düzeninin içinden geçecek insanların böyle yapmacık şekilde konu açıp özür dilemesi saçma.

Bir de işe bak sen :D Adam banlanmış probationa girip çıkmış sonra bida açmış hileyi köklemiş ve tekrardan ban yemiş bir de ileri gelen hilecilerdendim diyip övünüyor iyi bok yemişsin kardeşim.

probation yarrağı yemişsinde ağlıyon heralde amcıklar sizi hile aç aç özür dile he yarram oldu sanki bana içten özür diliyonuz açılınca yine yapıyonuz aynı boku daha siktir burda ağlama

bi foto atta amcığa bakayım aptal orosbu çocuğu siz hile geçirip hile kullanıyoruz diye övünen aptal orosbu evlatlarındansınız sizin ben beyin dağarcığınızı sikeyim bir de ister kullanır ister kullanmaz sanane diyor ulan aptal orosbu çocuğu hile kullanmadan oynamak oyunun kuralı uymak zorundasın bir de burada helallik isteyipde allaha sövecek kadar aptal orul orul orosbu çocuğusunuz daha fazla yanıta gerek yok siktir git ötede ağla pezevenk seni

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2020, 11:58
Toplam oynama: 79 gün, 11 saat
Umarım banın açılır daha önce bende hileden ban yedim hala kullanıyorum şaka şaka kullanmıyorum ama tekrar açıldıktan sonra tekrar kullanmaya devam edeceksen boşuna uğraşma bu kadar insanın hakkıyla uğraşma

Çevrimdışı NawieR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Nisan 2024, 16:49
Toplam oynama: 40 gün, 5 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Nisan 2024, 16:45
Toplam oynama: 545 gün, 8 saat
Noe Vaugeois Lv.39
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:14
Toplam oynama: 8 gün, 5 saat
Son giriş: 12 Mart 2024, 19:54
Toplam oynama: 11 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Nisan 2024, 18:58
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Gerekiyorsa banım açılmasın sizin gibi aptal orospu çocuklarını siktiğim için banlandım zaten başta "Uristize" köpeğimi
BİRİLERİ KUDURMUŞ
evinde her gün gördüğün sana kahvaltı yapan kişiyi kudurturum ;)

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA

bi foto atta amcığa bakayım aptal orosbu çocuğu siz hile geçirip hile kullanıyoruz diye övünen aptal orosbu evlatlarındansınız sizin ben beyin dağarcığınızı sikeyim bir de ister kullanır ister kullanmaz sanane diyor ulan aptal orosbu çocuğu hile kullanmadan oynamak oyunun kuralı uymak zorundasın bir de burada helallik isteyipde allaha sövecek kadar aptal orul orul orosbu çocuğusunuz daha fazla yanıta gerek yok siktir git ötede ağla pezevenk seni
ağlama yeri değil kaybol

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
Hile kullanıp siktim demesi de ayrı komik yazık bu çocuğa

Çevrimdışı KADERVKEDER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ekim 2024, 05:43
Toplam oynama: 21 gün, 14 saat
Hile kullanıp siktim diyor  ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ ENGELLİ

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
ZAMANINDA HİLESİZ OYUNA GİRMİYORDUM AMINA KODUMUN EŞŞEKLERİ BUNUN DIŞINDA YAPMACIK HAREKET FİLAN DİYENLER ZATEN YAPMACIK YAZDIM SİZDEN GERÇEKTEN ÖZÜR DİLEYEN VARSA ANNESİNİ ZIPLATIYIM HOPLATIYIM TAŞDELENİN ANNESİ GİBİ
+1 bunlardan özür dilemek yerine hera mabime saks çekerm daha iy

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
Sürekli tartışma, küfürleşmeden ötürü konu kilit...