Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MEKANİK

Başlatan KET, 04 Kasım 2019, 15:14:28
Okunma sayısı 1288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ekim 2022, 16:49
Toplam oynama: 53 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: MEKANİK
« Yanıtla #30 : 08 Kasım 2019, 18:56:43 »
Aslında yararı var , Uzun vadeli para kazanıyorsunuz ama siz bunu anlamıyorsunuz. 2 ay mekanik mesleğini düzenli olarak yaparsan 100k'ı zaten geçersin. Uzun vadeli bir para kazanma yöntemi mekaniğe girmeden önce bunları düşünmeniz gerekirdi
Güzel kardeşim senin icin 100k buyuk bir para olabilir belki ama benim icin bir gun 3-4 saat oynayarak kazanilabilecek bir para. Burdaki amac bir sistemi duzeltmek para degil anlayin sunu!

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #31 : 08 Kasım 2019, 20:57:59 »
Mekaniğim fakat olaya çıkar amacı gütmeden bakıyorum araç çalmak için gezdiğimde 10 araçtan 9 yada 8'inin(flatbed,roadtrain gibi araçlar) G5 oldğunu görüyorum bu da demek oluyor ki G5 yapmak fazla zorlamıyor fakat zorlamalı bilirsiniz maksimum bir şeyi yapmak kolay değildir.
                        Bullet'ı G5 yapmak ne kadar zorluyor biliyor musun?

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 08 Kasım 2019, 21:01:55 »
Aslında yararı var , Uzun vadeli para kazanıyorsunuz ama siz bunu anlamıyorsunuz. 2 ay mekanik mesleğini düzenli olarak yaparsan 100k'ı zaten geçersin. Uzun vadeli bir para kazanma yöntemi mekaniğe girmeden önce bunları düşünmeniz gerekirdi
Güzel kardeşim senin icin 100k buyuk bir para olabilir belki ama benim icin bir gun 3-4 saat oynayarak kazanilabilecek bir para. Burdaki amac bir sistemi duzeltmek para degil anlayin sunu!
                    Ben 100k büyük bir para demedim. Mekanik mesleği gayet yerinde. Ve şunu biliyorum burda 100k boşuna verdim diye ağlayan kişi sendin. Neyi planlıyorsunuz siz? G5 yapmanın tek özelliği çalınmaması zaten. Ve bir bullet'ı G5 Yapmak nerdeyse 40k felan ((Tam Hatırlamıyorum)). Sana tek bir şey diyeceğim. Mekanik mesleği gayet yerinde bir meslek.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 08 Kasım 2019, 21:38:15 »
Ya arkadaşım yaşın başın kaç ağlıyorsun vs tarzinda konusuyorsun karsinda çocuk yok kelimelerini seçerek kullan daha fazla kadar kirletme konuyu haddinden fazla yorum yaptın bu kadari yeterli konuyu sal artik hadi git odevini falan yap.

Çevrimdışı Imperio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2025, 03:56
Toplam oynama: 90 gün, 21 saat
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 03:47
Toplam oynama: 418 gün, 19 saat
Grace Tyler Lv.35
Son giriş: 03 Şubat 2024, 07:22
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #34 : 08 Kasım 2019, 21:42:39 »
Servere hp modu yüklensin, polisler mekanikleri kovalasın.

Çevrimdışı BANE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Haziran 2022, 23:45
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Alman
Son giriş: 03 Haziran 2022, 23:34
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #35 : 08 Kasım 2019, 21:54:18 »
Mekaniğim fakat olaya çıkar amacı gütmeden bakıyorum araç çalmak için gezdiğimde 10 araçtan 9 yada 8'inin(flatbed,roadtrain gibi araçlar) G5 oldğunu görüyorum bu da demek oluyor ki G5 yapmak fazla zorlamıyor fakat zorlamalı bilirsiniz maksimum bir şeyi yapmak kolay değildir.
                        Bullet'ı G5 yapmak ne kadar zorluyor biliyor musun?
Karşılığında çalınamayan bir şeyin oluyor(kilit kapalı kalırsa) fakat şöyle de bir şey var ki bir süre sonra tüm araçlar G5 olacak şuan bile rahatlıkla 10 araçtan 8'i böyle benim tek demek istediğim G5 yerine G10 olsun  eğer böyle olursa bir nebzede olsa mekanikler ve ekonomi rahatlayacaktır.
Öyle ki sadece maaş hesabında 2-3 M olan kişiler tanıyorum.Benim fikrim böyle.
Ayrıca herkes Bullet,İnfernus ya da onlar gibi olan lüks araçlara binmek durumunda da değil.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 08 Kasım 2019, 23:18:33 »
Ya arkadaşım yaşın başın kaç ağlıyorsun vs tarzinda konusuyorsun karsinda çocuk yok kelimelerini seçerek kullan daha fazla kadar kirletme konuyu haddinden fazla yorum yaptın bu kadari yeterli konuyu sal artik hadi git odevini falan yap.
             Allah aşkına sen kaç yaşındasın ki bana sal artık ödevini yap felan diyorsun? Bence karşımda gerçektende çocuk var. Ağlıyorsun işte ağlıyorsun belli Yanıtlarda Mekaniğe boşu boşuna 100k verdik. Mekanik pişmanlıktır felan diyen sen değil miydin? Evet sendin. Konuyu kirletiyorsun diyorsun. Konuyu kirlettiğim felan yok. Konuyu zaten kirli açmışsın.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 09 Kasım 2019, 07:55:29 »
             Allah aşkına sen kaç yaşındasın ki bana sal artık ödevini yap felan diyorsun? Bence karşımda gerçektende çocuk var. Ağlıyorsun işte ağlıyorsun belli Yanıtlarda Mekaniğe boşu boşuna 100k verdik. Mekanik pişmanlıktır felan diyen sen değil miydin? Evet sendin. Konuyu kirletiyorsun diyorsun. Konuyu kirlettiğim felan yok. Konuyu zaten kirli açmışsın.
Benim yaşımda kendimde profilimde belli profilinde yaşı yaşadığı yeri surati olmayanlar dusunsun.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 09 Kasım 2019, 07:59:21 »
Şunu da şöyle bırakayım çocuğun aklı ermiyor hala 100k derdinde olduğumuzu sanıyor. Sorun 100k değil KAZİKLANMAK mekanik suan Adam DOLANDİRMAKtan baska bisey deil.
https://i.hizliresim.com/3O5GG0.png

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 09 Kasım 2019, 11:19:46 »
Son bir şey diyeceğim. Mekanik'e dolandırıcılık diyorsun ama doğru saat'te araba aramaya koyulursan çok'da güzel bulursun inf , bullet , turismo , cheetah. Ama bunu anlamıyorsunuz. Mekaniğe doğru zamanda çıkmanız lazım. Başka yorum felan'da yapmıcam.

DESTEKLEMİYORUM