Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Giordano's Crew (Ve sonsuza kadar mutlu yaşamadılar.)

Başlatan Rosenberg, 28 Nisan 2018, 19:17:57
Okunma sayısı 3688 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Giordano's Crew
« Yanıtla #70 : 30 Nisan 2018, 11:14:57 »

Çevrimdışı Türk Kahvesi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #71 : 30 Nisan 2018, 12:42:44 »
başarılar dilerim

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #72 : 30 Nisan 2018, 14:31:37 »

SAN FRANCISCO STATE PRISON 30.04.2018 13:10 AM

Captain McGonalie: Hoşgeldin Petretti, iki gün önce San Francisco Eyalet Hapishanesinden iyi hal durumu ile tahliye oldun.Bende buranın askeri kıdemli personeli ayrıca tahliye memur görevlilerinden McGonalie. Nasıl gidiyor her şey yolunda mı?

Marty Petretti: Teşekkür ederim, fakat neden ofisinizdeyim?Eğer her gelen suçluya bu nezaketi gösteriyorsanız işiniz başınızdan aşkın demektir eh?

* Captain McGonalie ağzını hafifçe açarak sırıtıyor,gözlerini Petretti'nin gözlerine devirmiş durumda.

Captain McGonalie:
Hayır hayır Petretti, aslında bir arkadaşımın ricası üzerine buradasın. Tahliye olmadan önce mahkemedeki federal ajanı hatırlıyorsun değil mi?

Alıntı
  Marty Petretti: Evet evet,değişik numaralarla hitap edilen ve dava boyunca asla konuşmayan herif.

Captain McGonalie: Evet evet,ifşa edilmemesi için federal ajanların dava süreci boyunca ismi saklanır.Fakat seni takip dosyası düşünce Ajan Kennard görevden alınmak zorunda kaldı ve benden bir ricada bulundu, bende kırmadım.

Marty Petretti: Asıl olaya gelelim Yüzbaşı McGonalie, bu konuşma giderek can sıkıcı bir hal almaya başladı. İçeri girdiğimden bu yana rahat bırakmıyorsunuz zaten, bu durum tahliye olduğumdan sonrada mı devam edecek?

Captain McGonalie:Bak Petretti, sana arkadaşının çıkış bileti sunacağım. Açık ve net, tüm kolluk kuvvetleri senin ne bok olduğunu ve bu yaşına kadar neler yaptığını biliyor. Sadece siktiğimin bagajında iki kilo uyuşturucuyla yakalandın diye burada senin yerine azmettirdiğin bir piç kalıyor, daha önce de müdafaa cinayeti işledin ve sadece yedi yıl içerde kaldın. Hayatını siktiğin bir ayakçı senin yüzünden burada yatıyor.Sen bize yardımcı ol bizde sana yardımcı olalım.

*Marty Petretti iki saniyeliğine gözlerini kapatır.

Alıntı

*Marty Petretti gözlerini tekrar açar.

Marty Petretti:Bak McGonalie, geldiğimden bu yana bu saçmalıkları işitmekten çok sıkıldım.Ben bu bahsettiğin hikayelerin hiç birine girmedim. Çıktım sadece kullanmak için iki kilo uyuşturucu ile yakalandım diye burada buldum kendimi.

Captain McGonalie:Hah!İki kilo uyuşturucu kullanacakmış!Kimi kandırıyorsun Petretti,ikimizde o uyuşturucuların o zamanlar Santos'da bulunan Consiglio'a  olduğunu biliyoruz. Hatta nakitleri yok diye Ganton'da iki siyahiyi vurdurduğunuda biliyoruz.

Marty Petretti:Tanrım bu saçmalıklardan bıktım artık,izninle gitmek istiyorum yüzbaşı.

*Captain McGonalie ayaklandı.

*Marty Petretti ayaklandı ve sırtını dönerek kapıya adımladı.

Captain McGonalie:Bir gün bu hapishaneye çıkmaksızın gireceksin Petretti!Sen ve diğer siktiğimin pislikleri!

*Marty Petretti'in yüzünde hafif bir tebessüm var.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #73 : 30 Nisan 2018, 16:21:11 »

Alıntı yapılan: nobody is joking
30.04.2018 16:00, Arkadaşım Phil, kendisi çocukluktan beri dostum olur. Hala görüşüyoruz görüldüğü gibi olaylar değişti. Phil'in saksafoncu bir ibne çıktığı ortaya koyulunca yargısız bir hamle yapıldı. Bu hamlenin ardından Phil iki kıç yanağının kabasından 9MM mermisi yemişti. Bu bir uyarıydı fakat neden infaz edilmedi? Akıllarda bu soru vardı.

Vurulduğu sıradan sonra tam kafasına nişan alan Joseph kararını gelen bir telefonla ani olarak değiştirdi. Joseph donakaldı. Phil'e hemen işaret çakıp "KUCAKLAYIN HASTANEYE YETİŞTİRİN, OROSPU ÇOCUĞU JERSEY TAKIMI BİZİMLE ALAY EDİYOR!" diye bağırmış. Jersey'de olan bu aptalca olaydan dolayı üst takımlar memnun kalmadı. Phil aile içerisinden biri, bu konu hafife alınacak bir şey değil.

Haberin geldiği ekipten olan Ricardo büyükler tarafından hatalı, hatalı değil aslında yaptığı şaka yüzünden kendi ölümüne yol açtı. Ricardo en iyi kazandıran askerlerden biri olabilir. Fakat bu şu anlama gelmiyor; Kimsenin itibarı ile alay edemezsin. Ricardo'un ölümü ardından çok şakacı davrandığından dolayı sirkin yanına cesedi atıldı.

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2019, 05:30
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #74 : 30 Nisan 2018, 20:23:53 »
Konsept hakkında bilgisi olan ve oluşumun rollerine katılmak isteyen kişiler bana forum üzerinden ileti atarsa sevinirim.
Bilgi veya fikir sahibi olmayanlar Cosa Nostra hakkında ilk sayfada birkaç alıntı yaptığımız bilgiler var, bu rollerde kendini geliştirmek isteyenler her zaman aramızda yer alabilir.

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2019, 05:30
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #75 : 30 Nisan 2018, 20:38:29 »
K&A

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #76 : 30 Nisan 2018, 20:40:21 »
Bir konuşma yapmak istiyorum; belki insanlar bunu okurken hatalarından ders çıkarırlar. Uzun süredir bu platformda yer almaktayım, insanların iyisini de gördüm kötüsünü de, sertini de, dostluğun ötesine geçeni de gördüm. Bu konuşmayı dikkate almanızı şiddetsiz bir şekilde tavsiye ediyorum.

Öncelikle birliklerin anlayışlarını çok saçma bulmaktayım, 2018 yılında bir çetesin ve sen gidip Infernus ile, Huntley ile dolaşıyorsun. Burada bunu role yansıtmayıp en iyi şekilde saklayan bir kişi olarak @Fixatien'i takdir etmekteyim. Bir ara "Mari versene" muhabetti ile kendisinin baya bi' samimi yanını keşfettim. Her zaman destekliyorum seni.

Bu platformda karakterini en güçlü bulduğum kişi @Abarti'dir, bir yandan PD içerisindeki samimiyeti; bir yandan da NSİP'den çıkmış bir Alman gibi. Sakinliğini iyi bir şekilde koruyabiliyor, idöl olacak adam.
Tek ricam var. Lütfen, benim bilgi kaçırdığımı düşünme veya sanma. Asla ama asla bunu yapmadım, yapmayacağım da.

Keşke birlikte bulunan oyuncu sayısına değil de, birliğin kalitesine bakılsa. Forumdaki samimiyetim olan herkesin Berat Kandili'ni kutlarım, dostluğumuzu unutmamanız için altın harflerle kazıyorum.

K&A!