Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Giordano's Crew (Ve sonsuza kadar mutlu yaşamadılar.)

Başlatan Rosenberg, 28 Nisan 2018, 19:17:57
Okunma sayısı 3735 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Giordano's Crew
« Yanıtla #20 : 28 Nisan 2018, 20:59:50 »

CASE REPORT
CASE DATE: 19.02.2004, 8:00 AM

Mahkemenin başlaması ile beraber suçlu Marty Petretti ve Henry DeConcini yargısı başlamıştır. [8:05 AM]

MARTY PETRETTI

MARTY PETRETTI, 11.02.2004.
PHOTOGRAPHED BY: NEW JERSEY POLICE DEPARTMENT

Judge: Marty Petretti,doğum tarihi 24 Şubat 1987.Doğum yeri; Newark, New Jersey.Baba ismi Paul Petretti, anne ismi Maria Petretti. Onaylıyor musun?
M.P: Evet, onaylıyorum.
Judge: Pekala Marty, oldukça gençsin; bu tür davalardan nefret ettiğimi söylemek istiyorum. Herneyse,olayın yaşandığı zaman yani 9.02.2004 tarihinde 01:00 AM dolaylarında orada olduğun önündeki dosyada bulunan fotoğraf ile kanıtlandı.Bu konu hakkında ne söyleyeceksin?
M.P: Evet doğru sayın yargıç, diyecek herhangi bir sözüm yok. Bu olay gerçekleştiğinde alkollüydüm.
Judge: Bak genç adam,bu olay gerçekleşmedi. Bu olayı sen gerçekleştirdin, o yüzden burada her şeyi anlatman senin için iyi olur.Silahı nerden buldun ve bu kumar gecelerini ne zamandır düzenliyorsunuz?
M.P: Bakın sayın yargıç, o masada dönen para sadece üç-dört bin dolardı, arkadaş çevremizde yapıyorduk.Yaklaşık üç aydır.Tanrıya yemin olsun ki babamın silahını ilk defa yanıma almıştım.Üstümdeki kıyafetlerden sırtımdaki silaha kadar babama aitti. Kendisi uyurken çıkmıştım.
Judge: Olay nasıl gerçekleşti? Jonathan DeCardi'yi neden öldürdün?
M.P: Alkollüydüm ve son oyunumdu. Tüm paramı basmıştım.DeCardi yüksek elle oyunu bitirmeye kalkınca dayanamadım.
Judge: Tanrım,buna inanamıyorum. Henüz 17 yaşındasın ve şu ettiğin kelimelere bak.
M.P: Yaptığımdan oldukça pişmanım sayın yargıç.
Judge: Pekala pekala, dönelim Henry DeConcini'ye.

CASE REPORT
CASE DATE: 19.02.2004, 8:00 AM

HENRY DECONCINI

HENRY DECONCINI, 11.02.2004.
PHOTOGRAPHED BY: NEW JERSEY POLICE DEPARTMENT

Judge: Henry DeConcini,doğum tarihi 12 Nisan 1987, doğum yeri Newark, New Jersey. Baba ismi Kevin DeConcini, anne ismi Lisa DeConcini,onaylıyor musun?
H.D: Evet, onaylıyorum.
Judge: Pekala Henry,Paulie'nin söylediklerini işittin. Cinayete yataklık ettiğini ve cinayeti işledikten sonra masadaki tüm parayı alıp evine sakladığını onaylıyor musun?
H.D: Evet doğru sayın yargıç, diyecek herhangi bir sözüm yok. Bu olay gerçekleştiğinde bende Marty kadar kendimde değildim.
Judge: Kendinde değildin öyle mi?Masadaki bütün parayı alıp götürecek kadar kendindeymişsin gibi gözüküyor fotoğrafta.Olayı anlatır mısın?
H.D: Jonathan DeCardi'nin vurulmasında bende oradaydım, kabul ediyorum. Marty bana babasının silahını aldığını söylemişti fakat ona el atacağını düşünmemiştim. Olay gerçekleştikten sonra bende şok geçirdim,sonra Marty'ye baktım ve bana "Paraları al, toz oluyoruz." dedi. Bende o aceleyle masadaki paraları toplayıp ikimiz beraber koşarak ayrıldık.
Judge: Pekala, bu ifadende yardım ve yataklıkta büyük rol oynadığını gösteriyor.
H.D: Yaptığımdan çok pişmanım sayın yargıç.
Judge: Çok geç çocuklar, neyse ki yetişkin olarak yargılanmayacaksınız.

JUDGE:Marty Petretti'nin reşit olmaksızın işlediği cinayet, ruhsatsız silah bulundurma, izinsiz kumar oynatma/oynama suçlarından iyi hal tahliyesi olmaksızın onüç yıl cezaevinde kalmasına, bu sürenin cezaevindeki durumuna göre uzatılıp uzatılmamasının karar yetkisinin eyalet hapishane mahkemesinin yetkisine verilmesine, suça yardım ve yataklık eden Henry DeConcini'nin cinayete yardım ve yataklığına, kumar oynatma/oynama, kolluk kuvvetlerinden kaçmasına ve bu süre zarfı içerisinde kolluk kuvvetinin yaralanmasına sebebiyetten iyi hal tahliyesi olmaksızın onüç yıl cezaevinde kalmasına, bu süre zarfında cezaevindeki durumuna göre uzatılıp uzatılmamasının karar yetkisinin eyalet hapishane mahkemesinin yetkisine verilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2019, 05:30
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2018, 21:01:45 »
BOMBA

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 28 Nisan 2018, 21:01:53 »

Yazılar görünmüyor gad demit

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #23 : 28 Nisan 2018, 21:17:40 »
Başarılar karşimm
Teşekkür ederim abiim

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2018, 22:00:06 »

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2018, 22:59:34 »
yeni deviri açalım o zaman xd

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2018, 23:02:24 »

Çevrimdışı JU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 29 Nisan 2018, 02:14:24 »

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 29 Nisan 2018, 11:13:01 »

Alıntı yapılan: Evacuation
27/04/2018 09:30, tatlı bir bahar sabahı San Quantin'e son vakitlerini geçiriyordu, mutlu haber gelmişti. İsteksizce kendi kendine gülmeye başladı, haber kendini etkilemişti. Sıradan bir mahkum gibi mutluydu. Dışarıya çıkacağında onu tekrar bir aksiyon ile karşı karşıya kalacağının farkında değildi. İtalyan-Amerikan hapishane grubunun lideri Furio Mazellomani tarafından küçük bir not kağıdı aldı. Not kağıdını okuduğunda Santos'a Consiglio'un ekibinde kaptan olarak görev yapacağı, Sergio Narchetti'i düzenlenen kumar gecesinde öldüreceği yazıyordu. Bundan Narchetti'in ekibinden sadece bir iki kişinin bilgisi vardı.

Olay akşamında yanında beylik tabancası ve birlikte tahliye olduğu Luciano vardı. Masada durum 17 yaşında hapise girdiği gibi b*ka sarmaya başlıyordu. Sergio, Marty'i kızdıracak bir hamle yaptı. Marty bunun üstüne sinirlendi fakat belli etmeden elini bitirmeye çalıştı. Tam o sırada Sergio kartını oynadı ve masada olan parayı aldı. Marty eskiden olduğu gibi o hışımla silahını çekip Sergio Narchetti'i alnından ve göğüsünden iki  mermiyle vurdu. Kumar gecesi kötü bitmişti.

Kadim dostu olan Norman'ın yanına geldi ve olanlardan bahsetti, kendisi için bir oda ayarlamasını bir süre buralarda takılacağını söyledi. Norman Marty'i kırmadı. Petretti Jefferson taraflarında Narchetti'in ekibinden kalan herifleri yönlendirmeye çalışıyor.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: