Uzlaşmalar artık Hera yasakladı, uzlaşma gibi bir durum görürseniz ticket oluşturursunuz.
@borayejmaaa anlamak mı istemiyorsun yoksa ben mi anlatamıyorum?
DM atılıyorsa karşılık verirseniz aktif çatışma ortamına döner ve DM varsayılmaz.
Bu konu hakkında bir şikayet reddetmiştim ve itiraz açılmış, sonuç:
Bunu sadece ben demiyorum, çoğu kişi diyor;
Daha fazla uzatılmasına gerek yok, ileti gönderme kısmından bana ulaşabilirsin.
Floozy burada haklı, dm ye yönelik ihlallere karşılık verirseniz aktif çatışma ortamı başlar ve şikayetiniz red olur.
dm ve ooc ticaret konusunu detaylıca açıklamama rağmen sadece "şu yetkili de böyle demiş bu yetkili de böyle demiş" savunmasını niye yaptığınızı anlamıyorum. kurallar açık ve net bir şekilde belirtmiş zaten bunları sizin yapmanız gereken sadece sebep-sonuç ilişkisi kurmak. ha illa bir yetkili açıklasın istiyorsanız, bizzat bu durumlar ile yakından ilgilenmesi gereken birlik moderatörleri enis ve ahmete biraz önce birlik toplantısındayken birlikler arası yaşanan dm durumları soruldu ve bu konuya açıklık getirdi. açıklama içerisinde dmye karşılık verildiğinde dmnin iptal edilmediği de belirtildi. aynı şekilde toplantının bu kısımlarında bergy gibi üst yetkililer de vardı ve karşı çıkılmadı. böyle bir durum yok arkadaşlar, ciddi ciddi birkaç oyuncunun kendini kurtarmak için ortaya attığı iddialara kanmayın ve kuralları detaylıca okuyarak sebep-sonuç ilişkisi kurun. ben bu konu hakkında yetkililerin bilgilendirilmesi gerekildiğini düşünüyorum. ilk defa burada böyle bir şeyi sizden duydum. bir kere aktif çatışma ortamı dediğiniz şeyin suistimalleri oluyor, misal maskeli bir şekilde saldırıya uğradığınızda "dmden şikayet açarım zaten" derseniz şikayet açtığınızda karşınıza çıkan isim gerçekten düşmanınız olur ve silahınız gider. daha aklıma gelmeyen bir çok suistimali de olabilir. bu konunun tartışılması gerekilen yer de bu arge değil.
açtığım konu hakkında hera gereken açıklamayı yapmış zaten. bir cümle üzerinden konuyu bambaşka yerlere getirdiniz. ayrıca uzlaşmalar yeni yasaklanmadı üstte de bahsettiğim gibi zaten ooc ticarete dahildi, ooc ticaretin örnekleri sadece bakiye satışına yönelik olduğu için anlamakta zorluk çektiğinizi düşünüyorum.
Finsansal uzlaşmalar yasak, yani 100k ver geri çekeyim gibi konuşmaları şikayet üzerinden yapamazsınız.